روزنامه وطن امروز نوشت: آیا تریبون صداوسیما بهترین مکان برای «شفافسازی» ابهامات مطرح شده از سوی احمدینژاد نسبت به مسائل مالی وابستگان هاشمی نبود؟
به گزارش رجانیوز، در این مطلب آمده است:دقیقاً 70 شبانه روز از شبی که احمدینژاد مقابل میرحسین موسوی در برنامه مناظره انتخاباتی قرار گرفت میگذرد. شبی که احمدینژاد در برابر دیدگان 70?میلیون بیننده تلویزیونی با سوالی از چرایی و چگونگی فعالیت فرزندان هاشمی رفسنجانی، سوالات فراوانی را در اذهان افکار عمومی پدیدار کرد.
چند ساعتی از برگزاری این مناظره و سوال کلیدی احمدینژاد از دارایی فرزندان هاشمی رفسنجانی نگذشته بود که فرزندان و خویشاوندان و طرفداران سیاسی و رسانهای هاشمی وارد میدان شدند.
فرزندان هاشمی که از این سخنان احمدینژاد بشدت عصبانی شده بودند با تدارک مصاحبههای پیدرپی، احمدینژاد را تهدید کردند که از او به دستگاه قضا شکایت خواهند کرد.
در آن سوی قضیه، اطرافیان و نزدیکان محمود احمدینژاد نیز در مقابل ادعاها و طرح شکایت از وی، ساکت نشستند و اعلام کردند که از شکایت هاشمی و فرزندانش به دادگاه جهت شفاف شدن مسائل استقبال میکنند. مردمی هم که هر روز از جلوی دکههای روزنامهفروشی رد میشدند و سخنان دوطرف را میدیدند با اشتیاق این موضوع را پیگیری میکردند که سرانجام آن سخنان در مناظره زنده تلویزیونی و این طرح شکایت چه خواهد شد و از همدیگر این سوال را میپرسیدند که آیا واقعا این دادگاه با طرح شکایت خانواده هاشمی از احمدینژاد، برگزار خواهد شد؟! دادگاهی که میتوانست از مناظره هم جذابتر و دیدنیتر باشد. اما هر روز که میگذشت از شدت و حدت سخنان خاندان هاشمی نسبت به ادعای احمدینژاد کاسته میشد. مردمی که روزنامهها را میخریدند، آن را از اول تا آخر با کنجکاوی خاصی زیر و رو میکردند تا شاید خبری از روز برگزاری دادگاه شکایت هاشمی از احمدینژاد پیدا کنند اما خبری نبود که نبود! اتفاقات و حوادث پس از انتخابات و آشوبهای خیابانی، غباری بود که روی برگزاری این «دادگاه تاریخی» سایه افکند و تا حدودی آن را به محاق فراموشی در رسانهها و تریبونها برد. افکار عمومی از خود میپرسیدند، آیا بخشی از این اتفاقات و آشوبها برای به «فراموشی سپردن» همین «دادگاه تاریخی» تدارک دیده شده بود؟!
این بیخبری از سرانجام شکایت و تشکیل دادگاه هفتهها ادامه داشت تا خبر رسید، هاشمی رفسنجانی قرار است سکوت یک ماهه خود را بشکند و به نماز جمعه بیاید. هاشمی خطبهها را آغاز کرد؛ پیشنهاد مناظره تلویزیونی برای شفاف شدن «تردیدهای انتخاباتی» داد، اعلام کرد همه(!) بازداشت شدگان را آزاد کنید و... اما از هر دری سخن گفت جز سرانجام شکایت خاندان خود از احمدینژاد!
آیا این تریبون بهترین مکان برای «شفافسازی» ابهامات مطرح شده از سوی احمدینژاد نسبت به مسائل مالی وابستگان هاشمی نبود، آیا هاشمی نمیتوانست پیشنهادهایی هم برای رفع این «تردیدها» به مردم و نخبگان کشور ارائه دهد؟ آیا هاشمی نمیتوانست با طرح مجدد شکایت خود از احمدینژاد از دستگاه قضا بخواهد هرچه زودتر و در یک دادگاه علنی و به طور زنده همانند مناظرههای تلویزیونی، 70 میلیون ایرانی ببینند کدام طرف برای ادعای خود «سند» در دست دارد؟ آیا خانواده هاشمی اصولاً شکایتی رسمی و کتبی از احمدینژاد نزد دستگاه قضا انجام دادهاند؟ و ...
آیا جز با برگزاری دادگاهی علنی و زنده که افکار عمومی بدون واسطه جزئیات مسائل را بشنوند و ببینند، «تردیدهایشان» نسبت به «مسائل مطرح شده در آن مناظره» برطرف میشود.
اگر خانواده هاشمی مدعیاند از سوی احمدینژاد مورد «تهمت و اتهام» قرار گرفتهاند، چرا هیچ اقدام «حقوقی و قضایی» برای رفع این «اتهام» نمیکنند؟ آیا تاخیر در برگزاری این «دادگاه» تردیدهای جدیدی ایجاد نمیکند؟ و ... این روزها که غبار فتنه فروکش کرده است مردم باز از خود میپرسند واقعا «چرا هاشمی از احمدینژاد شکایت نمیکند؟
رئیسجمهور فرانسه در پی آزادی کارمند ایرانیالاصل سفارت فرانسه، تلفنی با وی گفتوگو کرد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه فرانسوی "نوول آبزرواتور "، کاخ ریاست جمهوری فرانسه (الیزه) روز گذشته اعلام کرد: «اگرچه "کلوتید ریس " تبعه فرانسوی هنوز در تهران در بازداشت به سر میبرد، اما "نازک افشار " کارمند ایرانیالاصل سفارت فرانسه در تهران که در پی ناآرامیهای اخیر ایران بازداشت شده بود، از زندان آزاد شد.»
الیزه طی بیانیهای افزود: « "نیکلا سارکوزی " رئیسجمهور فرانسه که ظرف روزهای اخیر به صورت مداوم درگیر مسائل مربوط به بازداشت این دو نفر بوده است، به محض آزادی نازک افشار از زندان، تلفنی با وی گفتوگو کرد.»
کاخ ریاست جمهور فرانسه در ادامه تصریح کرد: «سارکوزی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و دیگر کشوها نظیر سوریه بخاطر کمکها و حمایتهایشان برای حصول آزادی نازک افشار قدردانی و تشکر کرد.»
سارکوزی طی این تماس تلفنی رضایت خود از شخص افشار و افکارش را اعلام کرد و خواستار آزادی سریع کلوتید ریس شد.
ریس و افشار روز شنبه گذشته در کنار سایر شرکتکنندگان در اغتشاشات اخیر تهران در دادگاه انقلاب اسلامی محاکمه شدند.
پدر کلوتید ریس از اعضای کمیساریای انرژی هستهای فرانسه و مادر وی عضو ارتش فرانسه است.
اقدام علیه امنیت ملی از طریق حضور در تجمعات و اغتشاشات مورخه 25 و 27 خرداد ماه و همچنین جمعآوری اخبار، اطلاعات و تهیه تصاویر از این اغتشاشات و ارائه آن به وابسته علمی سفارت فرانسه از جمله اتهامات این دو نفر است.
یک کارمند سابق بنیاد شهید انقلاب اسلامی از ضرب و شتم قرار گرفتن خود توسط اطرافیان کروبی به علت انتقاد از ریخت و پاشها و وضعیت بد حضور زنان در زمان ریاست کروبی در این بنیاد خبر داد.
غلامحسین جلالیان در گفتوگو با فارس به تشریح فضای فعالیت و کار بنیاد شهید انقلاب اسلامی در دوران ریاست کروبی پرداخت و ضمن انتقاد از برخورد کروبی با کارمندان و خانوادههای شهدا اظهار داشت: 39 ساله بودم که توسط یکی از دوستانم به نام آقای ملکی که در آن زمان با بنیاد شهید انقلاب اسلامی ارتباط داشت، با این نهاد آشنا شدم؛ من که در آن هنگام شوق خدمت به خانوادههای شهدا را داشتم از وی خواستم تا زمینه خدمتم را در به خانوادههای شهدا فراهم کند.
وی افزود: اواخر سال 59 بود که به بنیاد شهید انقلاب اسلامی معرفی شده و بدون هیچ مصاحبه و مشکلی وارد این بنیاد شدم و در قسمت واحد فرهنگی بنیاد شهید انقلاب اسلامی به خطاطی مشغول شدم.
جلالیان با بیان اینکه در آن زمان فردی به نام مرتضی محمودی همزمان نماینده مردم قصر شیرین در مجلس و سرپرست واحد فرهنگی بنیاد شهید انقلاب اسلامی بود، ادامه داد: محمودی اقدامات نامناسب و غیرقانونی در بنیاد شهید انقلاب اسلامی انجام میداد و بارها بنده سر مسائل مختلف به وی تذکر دادم ولی او تنها عصبانی میشد.
وی با بیان اینکه در دوران ریاست کروبی در بنیاد شهید انقلاب اسلامی، زنان با وضعیت جلف و آرایش غلیظ و ظاهری بسیار زننده وارد این بنیاد میشدند، گفت: بنده هر گاه این موضوع را تذکر میدادم محمودی از بنده ناراحت میشد و ادعا میکرد اینجا مسئول دارد.
وی ادامه داد: بالاخره بعد از 6 ماه از فعالیت بنده در واحد فرهنگی بنیاد شهید انقلاب اسلامی یک روز صبح که خواستم وارد بنیاد شهید شوم، انتظامات از ورودم جلوگیری کرد و با نامهای که از طرف محمودی داشت، تأکید کردند که از آنها خواسته است من را به داخل بنیاد شهید راه ندهند.
جلالیان تصریح کرد: بعد از چند روزی به بنیاد شهید رفتم اما نتیجهای نداد و در نهایت با سماجت و پیگیری بنده، کروبی تصمیم گرفت جلسهای با حضور بنده و محمودی بگذارد که این کار نیز عملی نشد و بعدا معلوم شد وی تنها برای فروکش کردن ناراحتی بنده موضوع جلسه را مطرح کرده بود.
وی با بیان اینکه روزها سپری شد و هیچ جلسهای از سوی کروبی برگزار نشد، اظهار داشت: بالاخره بعد از 7 ماه شخصی به نام "رادار " معاون کروبی شد؛ بنده نیز به وی مراجعه کردم و بعد از جلساتی قرار شد به عنوان خطاط فرهنگی در ساختمان اصلی بنیاد شهید انقلاب اسلامی و در جایی که کروبی بود، فعالیت فرهنگی داشته باشم.
*ورود زنان با وضعیت نامناسب در بنیاد شهید
وی با اشاره به اینکه در آن جا نیز مشکلات زنان بیشتر از محل قبلی بنیاد شهید بود، تصریح کرد: بنده بنا بر اعتقادات و مسئولیتی که در برابر شهدا و خانوادههای شهدا داشتم مسائل را عنوان میکردم و اینجا بود که تازه ماجرای من و کروبی حالت جدی گرفت.
جلالیان گفت: کروبی روزی من را خواست و بنده نیز ماجرا و مشکلات مراجعه کنندگان خانم که با وضعیت نامناسب به داخل بنیاد شهید میآیند را به وی انتقال دادم و از حاجآقا پرسیدم به نظر شما این رفتار من بد است یا خوب، حاجآقا سکوت کرد و جوابی نداد.
*تجملات و هزینههای گزاف در بنیاد شهید
وی اضافه کرد: بنیاد شهید در آن دوران تصمیم گرفت با حضور کروبی جلسهای را با واحد فرهنگی سراسر کشور به مدت 3 روز در یکی از کاخهای نیاوران برگزار کند اما چه هزینهها و چه تجملاتی در آن زمان و از چه طریقی تأمین شد، بماند؛ باید مسئولان آن موقع جواب دهند.
جلالیان تصریح کرد: بعد از مراسم در شب اول بنده به حضور کروبی رفتم و از نوع پذیرایی و هزینههای گزاف گله کردم و وی نیز مجدداًسکوت کرد و سری تکان داد.
کارمندسابق بنیاد شهید در دوران ریاست کروبی با بیان اینکه 3 شب مراسم تمام شد و روز چهارم که بنده خواستم وارد بنیاد شهید شوم مجدداً از ورودم جلوگیری شد و گفتند شما اخراجید.
وی افزود: همان روز سریع به دفتر معاون کروبی «رادار» رفتم و او گفت دستور حاجآقاست و بنده نیز از آن بیخبرم.
جلالیان با اشاره به اینکه همان ساعت به منزل رفتم و 3 فرزندانم را به جلوی درب بنیاد شهید آوردم و تا بعدازظهر آنجا بست نشستم به طوری که کروبی از پنجره اتاقش مرا می دید.
وی گفت: بعد از ساعت 5 بعداز ظهر یکی از انتظامات بنیاد شهید نزدم آمد و گفت «حاجآقا شما را میخواهد ببیند بروید داخل»، من وارد ساختمان شدم و هنگامی که خواستم از پلهها به اتاق کروبی بروم گفتند حاجآقا زیر زمین است تعجب کردم زیر زمین!
کارمند سابق بنیاد شهید دوران ریاست کروبی با اشاره به اینکه بنده به زیرزمین رفتم و هنگامی که وارد شدم با مشتها و لگدهایی روبهرو شدم، ادامه داد: مشت و لگدهایی بود که به صورت و پهلویم میخورد، حال عجیبی داشتم و 3 نفر از دوستان و نزدیکان کروبی داخل زیرزمین مرا تا حد مرگ کتک زدند و سپس مرا به داخل مستراح انداختند.
وی افزود: چند ساعت بعد بدن مجروح و زخم خورده مرا، آن 3 نفر توسط ماشین ضدگلوله کروبی و آژیرکشان به سمت کمیته مرکزی میدان بهارستان بردند و در آنجا نیز با یک برنامه از پیش تعیین شده ابتدا بنده را ترسانده و سپس رها کردند.
جلالیان ادامه داد: روز بعد به همراه چند تن از خانوادههای شهدا با یک مینیبوس به سمت جماران برای دیدار با حضرت امام خمینی (ره) و شکایت از کروبی رفتیم که در آنجا نیز موفق به دیدار حضرت امام خمینی (ره) نشدیم ولی اعتراض خود را به بیت امام (ره) اعلام کردیم.
در ادامه این گفتگو غلامحسین جلالیان 68 ساله در حالی که چشمهایش را اشک گرفته بود، افزود: تازه متوجه شدم زیرزمین و زندانی یعنی چه؛ امیدواریم روزی برسد کروبی جزای اعمالش را ببیند.
دبیرکل جامعه اسلامی اصناف و بازار ضمن تکذیب خبر برخی سایتهای ضد انقلاب مبنی بر تجمع در محدوده بازار تهران گفت: بازار تهران در آرامش کامل بهسر میبرد.
احمد کریمی اصفهانی دبیرکل جامعه اسلامی اصناف و بازار در گفتگو با فارس ضمن تکذیب خبر برخی سایتهای ضد انقلاب مبنی بر درگیری در محدوده بازار تهران اظهار داشت: چند روز پیش برخیها از مردم خواسته بودند، تا در بازار تهران تجمع کنند اما مردم و مشتریان بازاری دعوت آنها را نپذیرفتند و به آنان توجهی نکردند.
وی با بیان اینکه نیروهای انتظامی در بازار حضور دارند اما خبری از ناآرامی دیده نمیشود، افزود: بازاریان و مردمی که همواره به خرید به بازار میآیند تحمل هیچ راهپیمائی را از سوی هیچ کسی ندارند.
در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان، دستگاههای امنیتی عربستان سعودی پنجمین مسجد شیعیان در این کشور را نیز بستند.
به گزارش فارس، منابع آگاه در گفتوگو با پایگاه خبری "الراصد " گفتند: نیروهای پلیس عربستان با حمله به مسجدی در منطقه "البایونیه " شهر "الخبر " در استان الخبر این کشور از اقامه نماز در این مسجد جلوگیری کرده و آن را بستند. این پنجمین مسجد شیعیان در این شهر است که طی چند ماه اخیر بسته میشود.
این در حالی است که پنجشنبه گذشته نیز نمازگزاران یکی از مساجد شیعیان اسماعیلیه با قطع آب و برق مواجه شدند اما نماز را در دمای 40 درجه اقامه کردند.
چند هفته پیش رهبران شیعیان شهر الخبر در دیداری با "عبدالله بن عبدالعزیز " پادشاه عربستان از وی برای بررسی این وضعیت قول مساعدت گرفتهبودند. مسئله بسته شدن مساجد شیعیان در عربستان از یک سال پیش تاکنون در این کشور جریان دارد و تاکنون دهها شیعه از جمله سه امام جماعت در این جریانات دستگیر و زندانی شدهاند.
به علت حکمرانی تفکرات وهابی در عربستان، مدتها است از ساخت مساجد جدید شیعی حتی در مناطق "احساء "، "قطیف " و "نجران " که اکثریت اهالی آنها را شیعیان تشکیل میدهند، جلوگیری میشود.
هماکنون جمعیت عربستان 22 میلیون نفر است. طبق آخرین سرشماری، 10 تا 15 درصد جمعیت عربستان شیعهاند. بیشتر شیعیان در منطقه شرقی عربستان در حاشیه خلیج فارس ـ از قطر تا نزدیک کویت ـ ساکن هستند و نواری شیعهنشین را شکل دادهاند که شامل استان احساء تا قطیف میشود.
برخی شیعیان نیز در شهر مدینه منوره ساکن هستند و برخی هم در شهر مهم "جده " سکونت دارند. در منطقه "نجران " در جنوب عربستان و در مرز یمن نیز برخی شیعیان اثنیعشری و اسماعیلی زندگی میکنند
مدرس دانشکده خبر گفت: جعبه سیاه عملکرد کروبی در بنیاد شهید با توجه به اسناد موجود رمزگشایی شود.
کمیل باقرزاده مدرس دانشکده خبر و تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتگو با فارس، در پاسخ به نامهنگاری کروبی به هاشمی رفسنجانی گفت: حال که کروبی خواهان رسیدگی به شنیده ها و شایعات شده، ما نیز خواستار رمزگشایی از جعبه سیاه عملکرد وی در بنیاد شهید و رسیدگی به شایعات و اخبار مربوط به پرونده بازداشتگاههای غیرقانونی بنیاد شهید در زمان کروبی هستیم.
وی ادامه داد: مسلماً بسیاری از خانواده های شهدا و همسران آنان خاطرات تلخ و ناگفته فراوانی از این پرونده سیاه دارند، پرونده ای که با سوء استفاده کروبی از اعتماد امام راحل گشوده شد و در نهایت با اطلاع مقام معظم رهبری در همان روزهای نخست رهبری منجر به کنارگذاشتن آبرودارانه کروبی از بنیاد شهید شد.
وی تصریح کرد: حال که کروبی با تکیه بر شنیده ها و اطلاعات غیر موثق خویش و تحت نفوذ خط تبلیغی دشمنان ملت به سادگی با بدترین تهمتها آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی را به چالش کشیده و برای رسانه های بیگانه خوراک تبلیغاتی تهیه می کند، در حقیقت حریم و حرمتی که نظام سالها برای وی قائل شده بود را به دست خود در هم شکسته است ، لذا دیگر ضرورتی برای آبروداری از وی وجود ندارد و نباید اجازه داد افرادی چون کروبی، آبروی نظام را به بازی بگیرند، بلکه باید عملکرد گذشته آنها خصوصاً پرونده بازداشتگاههای بنیاد شهید به صورت دقیق موشکافی شده و به اطلاع افکارعمومی برسد تا ملت شریف ایران بدانند که چه کسی روی رژیم سابق را سفید کرده است.
باقرزاده ابراز امیدواری کرد که کروبی این سؤال را بدون پاسخ باقی نگذارد که آن روزها با وجود ظلم و ستم و جنایاتی که گاه با دستور مستقیم وی صورت می گرفت چگونه شب ها به راحتی می خوابید ولی امروز به صرف شنیدن چند خبر غیر موثق خواب از چشمانش ربوده شده و چنین نامه ای نوشته و به خود اجازه می دهد آن را رسانه ای کند.
وی با تاکید بر اینکه آنچه چندی پیش توسط همسر شهید پالیزوانی افشا شد تنها نمونه کوچکی از آن وقایع تلخ است، خواستار راه اندازی سامانه ای جهت دریافت شکایات مردمی و ثبت خاطرات و جمع آوری اسناد عملکرد ناصواب کروبی در حق خانواده ها و همسران شهدا شد.
مهدی کروبی، نامزد معترض به نتایج انتخابات در ایران، در نامه ای به اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس مجلس خبرگان، از او خواسته است درباره شایعاتی مبنی بر تجاوز به دختران و پسران در بازداشتگاه ها، تحقیق کند.
این نامه آقای کروبی در وب سایت رسمی حزب اعتماد ملی منتشر شده، در تاریخ ? مرداد، دوازده روز پیش نوشته شده است. پسر آقای کروبی در توضیح این وقفه زمانی در انتشار نامه می نویسد پدرش این نامه را ده روز بعد از فرستادن خصوصی برای آقای هاشمی و در حالی که جوابی از او نگرفته است، برای عموم منتشر می کند.
مهدی کروبی در نامه خود خطاب به آقای هاشمی می نویسد: «عدهای از افراد بازداشت شده مطرح نمودهاند که برخی افراد با دختران بازداشتی به شدتی تجاوز نمودهاند که منجر به ایجاد جراحات و پارگی در سیستم تناسلی آنان گردیده است. از سوی دیگر افرادی به پسرهای جوان زندانی با حالتی وحشیانه تجاوز کردهاند به طوری که برخی دچار افسردگی و مشکلات جدی روحی و جسمی گردیدهاند و در کنج خانههای خود خزیدهاند.»
آقای کروبی در نامه خود می نویسد اگر «این رفتارهای شناعت آمیز را به طور متواتر از افراد مختلف که در روزهای اخیر آزاد شده اند نشنیده بودم، باورشان برایم سخت بود.»
دبیر کل حزب اعتماد ملى مى گوید: «افرادى این مطالب را به من گفته اند که داراى پستهاى حساس در این کشور بوده اند. این افراد اظهار داشته اند، اتفاقى در زندانها رخ داده است که چنانچه حتى اگر یک مورد نیز صدق داشته باشد، فاجعه اى است براى جمهورى اسلامى که روى بسیارى از حکومتهاى دیکتاتور از جمله رژیم ستمشاهى را سفید خواهد کرد.»
مهدى کروبى در نامه خود به اکبر هاشمى رفسنجانى، رییس مجلس خبرگان و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام از او خواسته است: «با توجه به اهمیت مساله، انتظار است این اقدام توسط هیاتى بىغرض و شفاف از طرف رییس مجلس خبرگان رهبرى مورد بررسى و پیگیرى تا حصول نتیجه قرار گیرد تا درسى براى آیندگان شود و فرصت به اراذل و اوباشى از این دست ندهد تا آبروى نظام و امام و جمهورىاسلامى را بر باد ندهند و خدمات هزار ساله روحانیت را مخدوش نمایند».
دبیرکل حزب اعتماد ملی در نامه خود درباره انواع بدرفتارى با افراد بازداشت شده پس از انتخابات در ایران به مواردى چون «برخوردهاى خشن و بىمحابا، بر سر مردم باتون را خرد کردن، آن چنان که بعد از گذشت قریب به ?? روز همچنان اوضاع شان غیرعادى است و عوارض آن روى بدنشان قابل مشاهده است، هتاکى و ابراز دشنام و فحاشى رکیک به افراد و نثار نوامیس بازداشتشدگان و مردمى که براى نماز جمعه آمده بودند» اشاره می کند.
مهدی کروبی می گوید: «گمان نمىکنم زندانیان دوران ?? ساله مبارزات قبل از انقلاب که از افراد توده گرفته تا گروههاى مسلح مبارز التقاطى تا اعضاى نهضت آزادى و موتلفه و حزب ملل اسلامى که در زندان با هم زندگى کرده اند، (چنین اخبارى را) دیده یا شنیده باشند.»
آقای کروبی در پایان نامه خود تصریح می کند که فقط دو نسخه از این نامه تهیه کرده که یکی مهر و موم شده برای آقای هاشمی ارسال شده و دیگری نزد خود او نگه داشته شده است. اما به گزارش پایگاه حزب اعتماد ملی، حسین کروبی گفته است متاسفانه آقای هاشمی پاسخی به نامه ایشان نداد و پدرش تصمیم به انتشار آن گرفت.
آقای کروبی از رییس مجلس خبرگان رهبری خواسته است مساله بدرفتاری و به ویژه تجاوز جنسی به جوانان بازداشت شده را «به صورتی که صلاح می داند با آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران، در میان بگذارد و نیز هیاتی برای بررسی این مساله تشکیل دهد». آقای کروبی همچنین اعلام آمادگی کرده است که مسئولیت تحقیق و بررسی جهت تعیین صحت و سقم این اخبار را برعهده گیرد.
در جریان اعتراض هاى پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهورى صدها نفر از فعالان سیاسى، مدنى، روزنامه نگاران و مردم عادى که در خیابان ها دست به تظاهرات زدند، به بازداشت نیروهاى امنیتى و بسیجى درآمده و به نقاط نامعلومى انتقال داده شدند.
در هفته های گذشته گزارش هاى فراوانی از بدرفتارى شدید با زندانیان، ضرب و شتم آنها، تجاوز و همچنین قتل زیر شکنجه از سوی شماری از افرادی که در بازداشتگاه کهریزک بودند، منتشر شده است. منابع آگاه، سازمان های مدافع حقوق بشر و مخالفان مى گویند در این بازداشتگاه، زندانیان تحت شرایط بسیار بد و در سوله هاى فلزى نگهدارى مى شدند و از سوى اراذل و اوباش مورد ضرب و شتم و شکنجه قرار مى گرفتند.
آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران پس از آن که خبر مرگ محسن روح الامینی فرزند مشاور محسن رضایی در بازداشتگاه کهریزک تایید شد، دستور تعطیلی این بازداشتگاه را صادر کرد