مدیر وبلاگ
 
متفاوت ترین وبلاگ پارسی بلاگ
خوبم شما چی ! این وبلاگ جای کسایی که حداقل خدا رو برا خداییش قبول دارن
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 13
کل بازدید : 487690
کل یادداشتها ها : 932
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

ساده لوحی است که فکر کنیم ایرانی ها کوتاه می آیند (خبر ویژه)

سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آلمان، زمزمه تحریم بنزین صادراتی به ایران از سوی آمریکا و آلمان را ساده لوحانه و غیرممکن توصیف کرد.
آوی پریمور رئیس مرکز تحقیقات اروپایی در دانشگاه هرلتزلیای اسرائیل طی تحلیلی در روزنامه فرانکفورتر روند شاو نوشت: اجرای تحریم فروش بنزین به ایران ناممکن است. این فرضیه که بستن شیربنزین موجب می شود مقامات ایرانی برنامه اتمی خود را زیر سوال ببرند، ساده لوحانه است و بدتر اینکه این اقدام به بنیادگرایان در ایران کمک می کند.
وی با طرح این سوال که آیا تحریم بنزینی ایران ممکن است؟ نوشت: برای چنین کاری باید محدودیت های دریایی اعمال کرد که لازمه آن تصویب قطعنامه ای است که تایید آن محتمل نیست. حتی اگر محدودیت های دریایی نیز اعمال گردد باز هم بنزین می تواند از طریق کشورهای همسایه به ایران منتقل شود.
پریمور با بیان اینکه «هدف از تحریم، خشمگین ساختن مردم از حکومتشان است» می نویسد: تاریخ نشان داده فشارهای خارجی از این نوع نقش مثبتی به نفع حاکمیت داشته است. برای حمایت از مخالفان در ایران باید با روح و روان مردم این کشور محتاطانه رفتار کرد.


  

موسوی نمی تواند با تشکیل جبهه ، رهبر جریان اصلاحات شود

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: موسوی نمی تواند با تشکیل جبهه رهبر جریان اصلاحات شود زیرا مردم بعد از انتخابات موسوی را رهبر جریان اپوزیسیون می دانند و نمی توانند این فرد را در ذهن خود به عنوان رهبر اصلاحات قلمداد کنند.
جواد آرین منش نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به احتمال تشکیل جبهه سیاسی از سوی موسوی، اظهار داشت: احزاب و تشکل هایی که مجوز فعالیت دریافت کرده اند می توانند در چارچوب قانون اساسی و طبق قانون به یک جبهه سیاسی بپیوندند اما این احزاب و تشکل ها باید مراقب باشند تا با پیوستن به جبهه خاصی عمر سیاسی خود را در نگاه مردم تمام شده قلمداد نکنند.
وی افزود: موسوی چون خودش جزو هیچ حزب خاصی نیست، برای تشکیل جبهه سیاسی باید از احزاب و تشکل های همفکر خود دعوت کند تا با پیوستن به جبهه وی جبهه سیاسی مدنظر موسوی را تشکیل دهند.
آرین منش با بیان اینکه تحریکات و رفتار موسوی بعد از انتخابات نشان داد که وی به دنبال خروج از حاکمیت است و به نظر من وی قصد دارد طرح خروج از حاکمیت مجلس ششم را اجرایی کند، خاطرنشان کرد: اگر احزابی بخواهند به صورت قانونی فعالیت خود را ادامه دهند، نمی توانند با جبهه موسوی همکاری کنند مگر اینکه برخی جریان های افراطی اصلاح طلب که در انتخابات موسوی را اداره می کردند به جبهه سیاسی موسوی بپیوندند.
عضو شورای اسلامی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه بعد از رفتار خروج از حاکمیت گونه موسوی، بعید به نظر می رسد که حزبی که خود را پایبند به قانون و آرمان های انقلاب اسلامی می داند به جبهه وی برای همکاری بپیوندد، افزود: پیوستن جریانی از اصولگرا به جبهه موسوی بعید به نظر می رسد.
وی با بیان اینکه سازمان مجاهدین و مشارکت در انتخابات موسوی را اداره می کردند در حالی که موسوی در این توهم که لیدر این جریان است، سیر می کرد، ابراز داشت: در صورتی که جبهه موسوی تشکیل شود سازمان مجاهدین و مشارکت در صورت پیوستن به این جبهه، این جبهه و خود موسوی را همانند انتخابات کنترل و اداره خواهند کرد.
این نماینده مجلس ادامه داد: برخی جریان های احزاب و تشکل های اصلاح طلب بهتر است با مشخص کردن مرز خود با جریان های افراطی دوم خرداد اجازه ندهند عمر سیاسی خود در نزد مردم از بین برود.
وی یادآور شد: جریان اصلاحات بعد از فروپاشی اگر قصد دارد دوباره در جریان سیاسی کشور نفسی بکشد باید در عملکرد خود بازنگری کند، چون کروبی و خاتمی که پیش از این خود را رهبر جریان اصلاحات می دانستند، اکنون نمی توانند بعد از این همه فضاحت به بار آمده چنین ادعایی کنند.
کروبی حاضر به عضویت
در جبهه موسوی نیست
یک عضو حزب اعتماد ملی تاکید کرد کروبی حاضر به عضویت در جبهه میرحسین موسوی نیست.
سیدمحمد نیک نژاد رئیس شورای حزب اعتماد ملی در استان کهکیلویه و بویراحمد در گفت وگو با فارس افزود: کروبی اگر می خواست زیر مجموعه رسمی یک جبهه شود قطعا حزب تشکیل نمی داد، حزب تشکیل دادن به معنی استقلال در افکار سیاسی است.
یک عضو دیگر شورای مرکزی حزب اعتماد ملی نیز با بیان اظهاراتی تشکیل جبهه موسوی را کم اهمیت جلوه داد و گفت: این جبهه هنوز شکل نگرفته است و فعلا در حد یک پیشنهاد از سوی برخی نزدیکان موسوی است.
ربیع کمری که با فارس گفت وگو می کرد همچنین بر استقلال حزب اعتماد ملی از تشکیلات موسوی تاکید کرد و گفت: ماهیت حزب و تشکیلات اعتماد ملی قطعا همان ماهیت گذشته خواهد بود و تغییری در آن صورت نخواهد گرفت و حزب با همان اهدافی که تشکیل شده فعالیتش را ادامه می دهد.
وی در عین حال اظهار کرد که تاکنون در تشکیلات حزب اعتماد ملی این موضوع که اعتماد ملی شاخه و زیر مجموعه جبهه موسوی شود مورد بحث و بررسی قرار نگرفته است.
گفتنی است فعالان جریان اصلاحات از تشکیلات موسوی استقبال سردی کرده اند و برخی از آنان نیز تشکیلات موسوی را فاقد استراتژی روشن و مشخصی دانسته اند که فقط قرار است مفری برای هزینه ندادن های موسوی باشد.
در همین حال بعضی از عناصر مزدور و فراری جریان اپوزیسیون خارج نشین در افاضاتی خواستار عدم مرزبندی در تشکیلات موسوی شده اند.
گفتنی است در جریان انتخابات دهم ریاست جمهوری علاوه بر آمریکا و انگلیس و اسرائیل و... عناصر سلطنت طلب و منافقین نیز در جرگه حمایت از موسوی قرار گرفتند. به نظر می رسد این اتفاق به دلیل عدم مرزبندی شفاف موسوی با دشمنان نظام اسلامی صورت گرفت.


  

اسباب کشی زنجیره ای به یک روزنامه دیگر (خبر ویژه)

گردانندگان روزنامه اجاره ای-زنجیره ای صدای عدالت به روزنامه «آرمان روابط عمومی» نقل مکان کردند. صدای عدالت دو هفته پیش به خاطر چاپ مطلبی موهن علیه حضرت امام خمینی(ره) توقیف شد. اکنون سردبیر و گردانندگان روزنامه مذکور که در چندماهه قبل و بعد از انتخابات نقش ویژه ای در خدمت افراطیون مشارکت برای گسترش رادیکالیزم در کشور ایفا کرده بودند، به روزنامه آرمان روابط عمومی اسباب کشی کرده اند.
هرچند هوشمند سفیدی مدیرمسئول روزنامه آرمان به این توجیه بسنده کرد که «فرصتی مناسب یافتیم تا پنجره های ارتباط با مخاطب را بیشتر بگشاییم و ناچار به تقویت بخش تحریریه و تعداد خبرنگاران شدیم» اما این بررسی نه چندان پیچیده نشان می دهد محتوا و صفحه بندی روزنامه مذکور همان قیافه و محتوای روزنامه اجاره ای-زنجیره ای صدای عدالت است و حسین-ع سردبیر صدای عدالت نیز به جای سردبیر قبلی آرمان روابط عمومی (ناصر یمین مردوخی کردستانی) اختیار این روزنامه را به دست گرفته است.
هوشمند سفیدی که در روزگار قدرت اصلاح طلبان مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت بود، صاحب امتیازی و مدیرمسئولی ماهنامه «جهان مرغداری» را نیز برعهده دارد و قبلاً با روزنامه های سلام و ابرار همکاری کرده است. «مشاور ارتباطات بانک کشاورزی»، «دبیر انجمن متخصصین و انجمن روابط عمومی ها»، و «دبیر ستاد برگزاری هفته بدون دخانیات» از دیگر سوابق و فعالیت های وی است. دفتر روزنامه آرمان مدتی است از افسریه به خیابان فرصت شیرازی منتقل شده است.
روزنامه پرمسئله صدای عدالت پس از مدت مدیدی دست به دست شدن توسط تحریریه های گوناگون، از طرف مدیرمسئول آن (هاشم زاده هریسی) به داماد وی (کزازی) سپرده شد. این روزنامه در موسم انتخابات به اجاره افراطیون مشارکت رفت و سرانجام به خاطر انتشار مطلبی اهانت آمیز علیه حضرت امام و حاکمیت اسلامی به قلم احمد شاملو توقیف شد. در پی توقیف روزنامه، کزازی مدعی شد مطلب یک صفحه ای مذکور که انباشته از اهانت و افترا علیه حضرت امام و نظام اسلامی بود، به اشتباه! چاپ شده است. گردانندگان روزنامه مذکور که اکنون به آرمان روابط عمومی اردوکشی کرده اند خود را حامی میرحسین موسوی جا می زنند.


  
منابع رسانه ای از نشست یکشنبه گذشته یکی از اعضای کمیته رسانه ای ستاد انتخاباتی نامزد اول اصلاح طلبان با 3 تن از مدیران شبکه بی بی سی فارسی خبر می دهند.
براساس این گزارش آقای «ف» یکشنبه هفته گذشته در رستوران سوفرا که نزدیک دفتر بی بی سی فارسی در نزدیکی خیابان اکسفورد قرار دارد، با رابرت بینیون، رکسانا شاپور و سینا مطلبی ملاقات کرده است. بینیون مدیر بی بی سی فارسی است و دو نفر دیگر نقش سخنگو و مشاور را برعهده دارند. هر چند که از محتوای مذاکرات گزارشی منتشر نشده اما احتمال می رود این دیدار با گزارش های چند هفته پیش مبنی بر تمایل افراطیون برای راه اندازی شبکه ای ماهواره ای به کمک بی بی سی و انجام رایزنی هایی در این زمینه بی ارتباط نباشد. پیش از این برخی منابع رسانه ای از تلاش مشابه برای پیگیری درباره شبکه ماهواره ای صبا که زمانی از سوی افخمی و کروبی طراحی شده بود، خبر داده بودند.


  

سخنان هاشمی رفسنجانی پیش از آنکه نقدی بر مسئولان، شخصیت‌ها و فضای کنونی جامعه باشد، نقدی بر رویکرد سابق خود محسوب می‌شود چرا که رفتار سیاسی او در هفته‌های اخیر برخلاف گفتاری است که اکنون از او شنیده می‌شود.

به گزارش شبکه ایران، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام پایبندی به رهنمودهای رهبری معظم انقلاب در مورد بازداشت‌های حوادث اخیر و احقاق حقوق افرادی که حقشان ضایع شده و برخورد با متخلفان را راهگشای مسائل موجود دانست و گفت: "باید هر کس در هر مقامی خود را ملزم به رعایت آنها بداند و صاحبان تریبون و صاحب نفوذان و رسانه‌ها از دامن زدن به تفرقه و تیترسازی‌های جنجال ساز خودداری و در جهت ایجاد وحدت و وفاق جامعه راه را باز کند."

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در شرایطی خواستار "برخورد با متخلفان" شده که اصلاح‌طلبان در هفته‌های اخیر خواهان آزادی همه عوامل‌ آشوب‌های پس از انتخابات و آزاد گذاشتن سران اصلی آن شده‌اند.

به گزارش فارس، هاشمی رفسنجانی رعایت دستورات و رهنمودهای رهبری معظم انقلاب، ایجاد شرایط مناسب برای عمل و پایبندی فراجناحی به قانون اساسی و قوانین موضوعه توسط همه و ضد ارزش تلقی شدن تخلف از قانون و برخورد با قانون شکنان از هر طرف، جایگزین کردن فضای عقلایی به جای فضای هیجانی و احساسی و ایجاد فضای نقادی آزاد و استدلال و پاسخگویی مناسب و قانونی به نقدهای منصفانه را از ضرورت‌های شرایط کنونی دانست.

هاشمی رفسنجانی پیش از این نیز در سخنانی به سابقه دوستی‌اش با رهبر فرزانه انقلاب و شناخت کامل از ایشان در مقاطع مختلف مبارزه، پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی اشاره و عنوان کرده بود که ایشان را شخصیتی نواندیش و پیشرو در مسائل مختلف می‌داند.

اما از آنجایی که این عقب نشینی هاشمی از موضع‌گیری‌های مشکوکش در جریان آشوب‌های پس از انتخابات و تغییر لحن او، به دنبال بیانیه قاطع اعضای مجلس خبرگان رهبری درباره حرکت او در سایه ولایت فقیه صورت گرفت، فعالان سیاسی امیدی به التزام عملی رئیس مجمع تشخیص به سخنانش نداشتند.

البته پس از گذشت مدتی از اظهارات هاشمی رفسنجانی، انفعال او در برابر تاکیدات رهبر معظم انقلاب این موضوع را تایید و اثبات کرد.

اکنون نیز که پس از حدود چهار هفته، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به ایراد سخنانی مشابه پرداخته است، گفته‌های او با نگاهی تردیدآمیز می‌شود.

البته چرخش مثبتی که در رویکرد هاشمی، حداقل در گفتار، روی داده، استقبال رسانه‌ها و شخصیت‌های مختلف را به همراه داشته اما همچنان این مطالبه باقی است که چرا وی از ابتدا در مسیر ولایت گام برنداشته است.

از این رو سخنان هاشمی رفسنجانی پیش از آنکه نقدی بر مسئولان، شخصیت‌ها و فضای کنونی جامعه باشد، نقدی بر رویکرد سابق خود محسوب می‌شود چرا که رفتار سیاسی او در هفته‌های اخیر برخلاف گفتاری است که اکنون از او شنیده می‌شود.


  
فدایی:80 درصد وزرای پیشنهادی رای می‌گیرند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با فضایی که در مجلس حاکم است، به احتمال زیاد بسیاری از وزرای پیشنهادی، یعنی نزدیک به 80 درصد از آنان رای اعتماد خواهند گرفت.

صمد فدایی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با شبکه ایران در مورد رای اعتماد به وزرای پیشنهادی رئیس جمهور گفت: کابینه پیشنهادی آقای احمدی‌نژاد تفاوت اساسی و بنیادی با کابینه‌‌های دولت‌های گذشته دارد و این تفاوت، معرفی سه وزیر زن برای اولین‌بار در طول تاریخ جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه زن یا مرد بودن وزیر مهم نیست، اظهار داشت: مهم کارآمدی، توانمندی، ولایتمداری، اعتقاد و التزام داشتن به شعارهای ریاست محترم جمهور و داشتن برنامه‌های منسجم است که یکی از ملاک‌های اصلی رای اعتماد نمایندگان به وزراء همین خواهد بود.

فدایی در ادامه در مورد نحوه تعامل دولت و مجلس در جلسات رای اعتماد به وزراء، تاکید کرد: خوشبختانه تعامل خوبی میان دولت و مجلس در این زمینه وجود دارد و دغدغه نمایندگان هم شکل‌گیری کابینه‌ای با توانایی و کارآمدی بالا برای پاسخگویی به مطالبات مردم و کمک به رئیس جمهور در اجرایی کردن برنامه‌هاست.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان با اعلام اینکه کمیسیون اجتماعی از فردا یکشنبه کار بررسی ویژگی‌های وزرای مرتبط با حیطه کاری خود را آغاز خواهد کرد، اظهار داشت: با فضایی که در مجلس حاکم است، به احتمال زیاد بسیاری از وزرای پیشنهادی، یعنی نزدیک به 80 درصد از آنان رای اعتماد خواهند گرفت.


  
ناگفته‌های بهشتی از توهم پیروزی موسوی و نقش هاشمی
هاشمی خواست موسوی به نمازجمعه بیاید
برخی تماس‌ها موجب شد موسوی 11 شب بگوید برنده شدم

عضو ارشد ستاد انتخاباتی موسوی اذعان کرد هاشمی از موسوی و کروبی خواسته بود در نمازجمعه‌ی به امامت وی حاضر شوند.

به گزارش رجانیوز، علیرضا بهشتی در گفت‌وگو با ضمیمه روزنامه اعتماد ضمن تکرار ادعاهای غیرمستند موسوی و برخی حامیانش مبنی بر تقلب در انتخابات، در پاسخ به اینکه "حضور مهندس موسوی در نماز جمعه چطور رخ داد؟ آیا این اتفاق با هماهنگی هاشمی بود؟"، تأکید کرد: بله با هماهنگی آقای هاشمی این اتفاق رخ داد. آقای هاشمی خواسته بودند آقای موسوی و آقای کروبی در نماز جمعه حضور یابند و چنین شد. البته آقای موسوی بسیار شک داشتند برای حضور در نماز جمعه.

وی همچنین ضمن تکذیب تلویحی بسیاری از ادعاهای جریان شکست خورده در انتخابات، «برخی تماس‌ها» را دلیل توهم پیروزی و اعلام آن از سوی موسوی در ساعت 11 شب روز جمعه 22 خردادماه اعلام کرد.

بهشتی در پاسخ به این که "چه شد مهندس موسوی ساعت 11 شب اعلام پیروزی بکنند، چون این اتفاق مورد انتقاد شدید جریان رقیب قرار گرفت؟" گفت: ما آماری داشتیم و همچنین تماس‌هایی(!) که خبر از پیروزی موسوی در انتخابات می‌دادند و بر همین اساس میر حسین موسوی خبر پیروزی خود را اعلام کرد.

وی در عین حال تلویحاً گفت که این اقدام موسوی واکنشی به اقدام روزنامه‌های حامی دولت بوده است که می‌خواسته‌اند در خبر فردای خود پیروزی احمدی‌نژاد را اعلام کنند اما نکرده‌اند(!)

بهشتی همچنین درباره ادعای تبریک گفتن لاریجانی به موسوی گفت: "من چنین امری را به‌خاطر ندارم" و درباره تبریک مقامات رسمی کشور نیز گفت: "الآن حضور ذهن ندارم."

وی با این حال در ادامه صحبت‌هایش با تأکید بر این که «ما قصد براندازی نداشتیم و نداریم» و این که «مردم به نظام اعتراضی نداشتند»، به نوعی از آن چه که در دادگاه‌های متهمان آشوب‌ها افشا شد و در روزهای پس از آشوب به اثبات رسید، تبری جست و در آخر هم در برابر این پرسش که «اگر بخواهند شما را دستگیر کنند، آمادگی دارید؟» بر آمادگی خودش برای چنین اتفاقی تأکید کرد.


  
+ سلام


+ چه باحال هر وقت من هستم هیشکی نیست


+ چه خبرا؟


+ جاتون خالی تو کتابخانه داریم میدرسیم


+ دیروز یکی زنگ زده میگه شمارت با اسمت تو لیست شیطان پرستاست مگه میشه؟


+ بی بی سی به سیم آخر زد! تلویزیون دولتی انگلیس، برای تاثیرگذاری بر راهپیمایی 22 بهمن، پخش 24 ساعته برنامه های خود را آغاز کرده است.




+ فراخوان کروبی 10 صبح فلکه دوم صادقیه




+ چقدر لاشی ها زیاد شدن امروز میخواستم حاله یکیشونو بگیرم دسبند سبز میبندند میرن مکان


+ همت و موج اندیشه و فرهنگ آشتی رفع امتیاز شد


+ نظرتون راجع به برنامه رو به فردا چیه؟






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ