رئیسجمهور امروز و همزمان با ایام گرامیداشت هفته دولت به عنوان سخنران قبل از خطبه های نمازجمعه تهران با دادن گزارشی از عملکرد دولت نهم، برنامه های آینده دولت دهم را تشریح کرد.
به گزارش رجانیوز، دکتر احمدینژاد با تبریک ایام ماه مبارک رمضان به ملت ایران و امت اسلامی و همه مردم جهان، این ماه را بالاترین هدیه الهی به بشریت خواند و گفت: تقارن هفته گرامیداشت دولت، یاد شهیدان رجایی و باهنر و تشکیل دولت دهم را با این ماه عزیز به فال نیک می گیریم.
وی با تأکید بر اهمیت جایگاه ماه مبارک رمضان به عنوان ماه میهمانی خدا افزود: صاحب همه ماه ها حضرت ولی عصر (عج) است ولی در این ماه، هدایای بزرگ الهی بهدست امام عصر(عج) به میهمانان خدا واصل می شود و امام عصر، صاحب شب های قدر است و سرنوشت آحاد بشر به امضای او می رسد.
رئیسجمهور ماه مبارک رمضان را در حقیقت ماه ولایت و امامت خواند و گفت: خدا را شکر که یک بار دیگر همگان را به ضیافت خود وارد کرد و ملت شریف و مؤمن ایران نیز بهخوبی قدر این ماه را می داند و ارزش های آن را پاس می دارد.
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنانش به مسئله انتخابات و دستاوردهای بزرگ آن اشاره کرد و افزود:همه دنیا می داند انتخابات در ایران امری اصیل است و برخلاف دموکراسی رایج در دنیا، نتایجش از پیش تعیین شده و طراحی شده نیست بلکه حضور، دخالت و نظارت مردم بر اساس احساس مسئولیت و با هدف استقرار ارزش های الهی و اسلامی صورت می گیرد.
وی با تأکید بر جداناپذیر بودن وجه جمهوریت و اسلامیت نظام گفت: از نگاه مکتب ما، ارزش های الهی فقط با خواست و پذیرش مردم مستقر می شود و مردم نیز فقط در سایه ارزش های الهی و اسلامی صاحب رأی واقعی می شوند و جمهوری اسلامی ایران حقیقت واحد است.
رئیسجمهور اضافه کرد: نه جمهوریت و نه اسلامیت از یکدیگر قابل تفکیک نیستند و نقش مردم در سایه اسلام است که موضوعیت و اصالت پیدا می کند و تحقق اسلام هم با حضور و اراده و همکاری مردم است. البته کسانی هستند که می خواهند جمهوریت و اسلامیت نظام را از هم تفکیک کنند ولی این دو، خارج و جدا از هم امکان تحقق ندارند و آنان که چنین تفکری دارند، می خواهند هم نقش مردم و هم اصالت اسلامی انقلاب را بزنند.
دکتر احمدینژاد با اشاره به مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم و انتخاب فرد منتخب با حدود 25 میلیون رأی تأکید کرد: این انتخابات، نقطه عطفی در حرکت تکاملی و رو به رشد ملت ایران است.
وی گفت: این انتخابات نشان داد انقلاب اسلامی، زنده و یک سکوی پرش بسیار بلند و برآمده از نظام الهی است که بسیاری از معادلات، دسیسه ها و برنامه های از پیش تعیین شده دشمنان را در هم کوبید و نقشه های بدخواهان را نقش برآب کرد و استحکام نظام اسلامی و مبتنی بر ولایت را افزایش داد و شکوه و عظمت ملت ایران را نزد جهانیان تقویت کرد.
دکتر احمدینژاد تأکید کرد: این انتخابات شیوه نوینی از حکومت مردمی را به ملت های تشنه جهان و منطقه نشان داد و الگویی صالح و شایسته براساس مشارکت همگانی و حرکت آرمانی به ملت ها ارائه کرد.
وی افزود: ملت ایران در این انتخابات، دموکراسی مبتنی بر ثروت، قدرت، فریب و رسانه های دروغگو را درهم شکست و زیر سؤال برد و به صحنه آمد و قدرت و عظمت خود را به رخ جهانیان کشید.
رییسجمهور در ادامه سخنرانی پیش از خطبه های نمازجمعه تهران گفت: بهرغم دشمن، ملت عزیز ایران راه روشن انقلاب و اهداف بلند آن را برگزیده اند و دشمنان هرچه داشتند، به صحنه آوردند، پول، رسانه های مختلف و کارشناسان خبره ای که قبلاً توانسته بودند براندازی های رنگین سفید، سرخ و سبز را در نقاط گوناگون دنیا سازماندهی و هدایت و تمام بدخواهان را در داخل و خارج سازماندهی کنند.
احمدینژاد افزود: امیدشان این بود که به خیال خود کار را تمام کنند. یکی از وزرای خارجه کشورهای دوست به من نقل کرد و پیغام فرستاد که با وزیرخارجه استعمار پیر درباره انتخابات ایران صحبت می کردیم، به وی گفتم فلانی چرا اینقدر دخالت می کنید؟ او گفت این بار کار ما درست است و حساب شده، حرکت کرده ایم و برنامه ریزی دقیق است. این بار می خواهیم کار نظام را تمام کنیم. به او گفتم شما ملت ایران و انقلاب ایران را نمی شناسید، شما نظام مبتنی بر ولایت را نمی شناسید و اشتباه می کنید ولی وی می گفت این دفعه کار ما دقیق است اما به فضل الهی، ملت ایران در انتخابات آنچنان سیلی بر مستکبران زد که بعد از 2 ماه و چند روز هنوز گیج شده اند و راه خانه خود را گم کرده اند.
رییسجمهور گفت: بعد از اینکه شکست خوردند، تلاش کردند این دستاورد بزرگ ملت ایران را تضعیف کنند و یک تلاش بی سابقه رسانه ای و توطئه ای برای مشوه جلوه دادن نظام جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران و این حماسه بزرگ، سازماندهی کردند.
احمدینژاد افزود: آنها می خواستند از ملت ایران انتقام بگیرند، آنها می خواستند نگذارند جمهوری اسلامی برآمده از دلهای پاک ملت ایران در جهان بدرخشد. می خواستند نگذارند که موضع عزتمند و افتخارآمیزی که طی سالهای اخیر ایجاد شده بود، تقویت شود. می خواستند نگذارند فریاد بلند ملت ایران در برپایی یگانه پرستی و عدالت و پاکی و صداقت و محبت و عزت به گوش دیگران برسد.
رییسجمهور در ادامه گفت: آنها می خواستند دولت در صحنه های داخلی و خارجی از موضع امام و ملت عقب نشینی کند اما یکبار دیگر در برابر عظمت ملت ایران و انقلاب اسلامی شکست خوردند.
احمدینژاد اضافه کرد: آنها هم در انتخابات شکست را متحمل شدند و هم در حوادث پس از انتخابات و در واقع، 2 شکست را متحمل شدند که البته حوادث تلخ بود اما نتیجه آن شیرین بود. عده ای از مردم عزیز و بی گناه آسیب دیدند اما دشمنان و بدخواهان ملت بدنام شدند.
رییسجمهور تصریح کرد: دنیا بداند، دولت و نظام اسلامی برآمده از آرای مردم، تمام حیثیت خود را در راه پیگیری آرمان های انقلاب و خواسته های انقلابی می داند و ذره ای از مواضع قاطع ملت عقب نشینی نخواهد کرد.
احمدینژاد افزود: ملت و دولت بر عهد خود در گسترش پاکی و عدالت ایستاده است و سر سوزنی از این مواضع پا پس نخواهد کشید.
رییسجمهور گفت: آنها می خواستند موضع اقتدار ملت ایران در جهان تضعیف شود ولی بدانند دولت پس از استقرار با اقتدار چند برابری در صحنه های جهانی حاضر خواهد شد و از حقوق ملت و از استقرار عدالت در جهان دفاع خواهد کرد.
احمدینژاد تأکید کرد: آنها یکبار دیگر اشتباه کردند و فریب وسوسه های شیطان و برخی وابسته های بیمقدار خود را خوردند و در امور ما دخالت آشکار کردند، حیثیت خود را در دنیا بر باد دادند و با ژست استعماری و استکباری وارد عرصه شدند و نشان دادند که همچنان در خط تجاوز و خودخواهی هستند و معلوم شد که اساس دموکراسی را قبول ندارند.
رییسجمهور اضافه کرد: بعد از اینکه معلوم شد دروغ می گویند و توطئه و فریب بود، گفتند ما انتخابات را قبول داریم و دولت را مشروع می دانیم اما تبریک نمی گوییم.
احمدینژاد گفت: این یعنی چه؟ یعنی اگر اراده یک ملت علیه خواسته آنها بود، آنها ناراحت و عصبانی می شوند. پاسخ ما به آنها یک کلمه بیشتر نیست و می گوییم عصبانی باشید و از این عصبانیت بمیرید.
رییسجمهور افزود: آنها اشتباه بزرگی کردند، البته این روزها پیغام می دهند که می خواهند جبران کنند، امیدواریم اصلاح شوند و هم خودشان و هم فکر و نیت و رفتارشان را اصلاح کنند.
احمدینژاد تصریح کرد: ملت ایران اهل منطق، تعامل سازنده و گفتگوست و اگر صداقت داشته باشند و جبران کنند، ممکن است ملت بزرگوار ایران با آنان با کرامت صحبت و رفتار کند، در غیر این صورت، بدانند برخورد ملت ایران با بداندیشان، فریب کاران و متجاوزان به حقوق ملی، برخوردی سخت و پشیمان کننده خواهد بود.
رییسجمهور در ادامه سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران گفت: مطلب دوم درباره مسائل پس از انتخابات است. متأسفانه عده ای فریب طراحی دشمن را خوردند و در سناریوی دشمن بازی کردند، به عده ای از مردم آسیب وارد شد، عده ای از مردم کشته شدند که این، ناجوانمردانه ترین نحوه برخورد با ملت ایران و انتخابات پاک این ملت بود.
وی افزود: معلوم بود و معلوم هم شد که انتخابات، سالم ترین و پاک ترین بود، علی رغم همه ادعاها هیچ سندی که نتایج انتخابات را مخدوش کند، ارائه نکردند، البته برای ملت ما معلوم بود که این یک بازی است، در طراحی های توطئه در کشورهای دیگر هم از همین بازی استفاده کرده بودند، متهم کردن دولت و نظام به دروغ و تقلب، یک ابزار شناخته شده جنگ روانی برای توطئه گران است.
احمدینژاد اضافه کرد: همه دنیا می داند در انتخابات ایران، امکان تقلب آن هم در این وسعت وجود ندارد، انتخابات را مردم اجرا می کنند، چند صد هزار معلم و کارمند و کسبه و معتمد محل انتخابات را برگزار می کنند، چند صد هزار انسانهای پاک مثل همین ها از متن مردم نظارت می کنند و خود مردم، حاضر در صحنه هستند و برمیگزینند.
وی افزود: حوادث بدی اتفاق افتاد، جمعی از مردم آسیب دیدند، حوادث بسیار تلخ بود. عده ای به کوی دانشگاه حمله و کارهای زشتی کردند، در برخی بازداشتگاهها اقدامات زشتی انجام شد، می خواهم اعلام کنم این کارهایی که در کوی دانشگاه و بازداشتگاه و امثال این انجام شد، اینها هم اجزای سناریوی دشمن بود، اینها به دست وابستگان به جریان براندازی انجام شد.
رییسجمهور گفت: ما امروز شواهد و دلایل و اسناد روشن داریم، ساحت نیروهای انقلاب و ساحت نیروهای امنیتی و نظامی و اطلاعاتی ما از این اقدامات شرم آور مبری است، بسیجی های ما در خیابان فداکارانه کتک خوردند و مراقب حقوق عمومی بودند که مبادا به کسی تعرض شود، کتک خوردند و دم برنیاوردند، مطمئن باشید نفوذی های جریان برانداز در سناریوی دشمن، فساد کردند.
وی خاطرنشان کرد: من 2 خواسته از مسئولین امنیتی و قضایی کشور دارم؛ خواسته اولم این است که با کسانی که در لباس دوست دست، به اقدام غیرانسانی زدند، بدون گذشت و قاطع برخورد کنند چرا که اینها 2 خیانت کردند، اول ضربه و آسیب زدن به مردم، دوم مشوه کردن چهره پاک نظام اسلامی و نیروهای انقلاب در انتظامی و نظامی و امنیتی.
رییسجمهور گفت: خواسته دومم هم درباره اینهایی است که دستگیر شدند اصل برخورد جدی باید با سران جریان و عوامل اصلی ماجرا باشد، کسانی که سازماندهی و تحریک و خط دشمن را پیاده کردند. با آنها باید برخورد قاطع بشود البته با این فریب خوردگان و عناصر دست چندم باید با رأفت و رحمت اسلامی برخورد شود، مبادا عناصر اصلی از مصونیت و امنیت برخوردار باشند و عناصر دست چندم و فریب خورده مجازات بشوند.
رییسجمهور در ادامه سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران گفت: مطلب سوم در باره ادامه خدمت به مردم است، بنده به عنوان کوچکترین خادمان این ملت و دولت، قدر بزرگواری ملت و حماسه ای را که آفریدند، می دانم.
وی افزود: اساس کار دولت، خدمتگزاری و پیگیری آرمانهای بلند ملت ایران و انقلاب اسلامی است. ما ادامه کار را در 2 محور دنبال خواهیم کرد، محور اول پیشرفت و تعالی همه جانبه کشور است و محور دوم اجرای عدالت.
احمدینژاد اضافه کرد: امروز همه می دانند ظرفیتهای ملت ایران عظیم و بی نظیر است. این ملت شایستگی قرار گرفتن در بالاترین سکوهای جهانی را دارد. امروز همه باید دست به دست هم بدهیم با یک کار مستمر، همه جانبه و بی وقفه ایران را بسازیم.
وی افزود: در عرصه های علمی، فناوری، عمران و آبادی، سرمایه گذاری، تولید، اصلاحات اساسی در اقتصاد و امور اداره کشور، در اصلاح سازمان اداری کشور، در حل مشکل مسکن و اشتغال جوانان، در آباد کردن همه نقاط کشور، به خصوص مناطق محروم و روستاها، در فراهم کردن محیط پرنشاط و شاد و امیدبخش و امکانات تفریح سالم و بالندگی برای همگان، باید دست به دست هم دهیم و تلاش کنیم.
رییسجمهور گفت: ایران باید به سرعت قله ها را فتح کند و به فضل الهی فتح خواهد کرد. با این ملت، با این فرهنگ، با این جوانان و با این رهبری عزیز، همه اهداف در دسترس است و دنیا بداند هیچ هدف متعالی از دسترس ملت ایران دور نخواهد بود.
وی افزود: بهرغم خواست دشمنان، دولت با نشاط چند برابر گذشته در خدمت ملت و انقلاب خواهد بود. از ملت عزیز هم می خواهم که بیش از گذشته با هم مهربان باشند. ما باید با هم با انصاف رفتار و مانند یک خانواده با هم زندگی کنیم و باید حقوق یکدیگر را رعایت کنیم. نسبت به یکدیگر رحم داشته باشیم تا رحمت خداوند متعال هم بیش از گذشته شامل حال ما بشود.
احمدینژاد گفت: مثلاً همین روزها کمی به حقوق کارکنان و بازنشستگان اضافه شده است، کسبه و بازاریان ما که همواره در خط مقدم انقلاب بوده اند، مراعات حال مردم را بکنند. بگذاریم با هم با صفا و صمیمت زندگی و همه به ساختن کشور کمک کنیم. امروز روز همدلی و همراهی است باید دست به دست بدهیم و انشاءالله ایران را عزیزتر کنیم.
وی افزود: اما وظیفه دوم، اجرای عدالت است. شما می دانید فلسفه حکومت اسلامی، عدالت است و عدالت یک مأموریتی است که غیرقابل عدول است و نمی شود از آن عدول کرد. اصل وجود حکومت و دولت برای برپایی عدالت است، برای مبارزه با تبعیض و تضییع حقوق ملت است و در سایه عدالت است که استعدادها شکوفا و امنیت خاطر عمومی برپا میشود و در سایه عدالت است که امنیت ملی مستقر می شود، رضایت خاطر و آرامش قلبهای مردم در اجرای عدالت است و با اجرای عدالت است که امید و نشاط و کرامت انسانی زنده و کینه برطرف می شود و محبت ها و همدلی ها می آید.
وی افزود: بدون اجرای عدالت، اشرار و زیاده خواهان در جامعه حاکم می شوند و اکثریت قاطع ملت در محرومیت خواهد ماند. البته می دانید اجرای عدالت جزء سختترین مأموریتهای دولت و حکومت اسلامی است.
رئیسجمهور در ادامه سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران با اشاره به فشارها، جوسازی ها، تهمت ها و افتراها برای جلوگیری از اجرای عدالت تأکید کرد: اجرای عدالت در برابر زورمندان و زرمندان، ضامن پایداری نظام اسلامی است.
وی افزود: اگر صاحبان نفوذ و قدرت، از مجازات مصون و معاف باشند و فقط ضعیفان مجازات شوند، حکومت دوام نخواهد یافت. ممکن است حکومتی بتواند با انحراف فکری و اخلاقی دوام آورد اما با بی عدالتی پایدار نخواهد ماند و این سنت الهی و غیرقابل بازگشت است.
دکتر احمدینژاد بار دیگر اجرای عدالت را مهمترین مأموریت دولت اسلامی خواند و گفت: در نظام اسلامی نباید افرادی خود، تبار و گروهشان را مستثنی بدانند و حق ویژه ای برای خود قائل باشند.
وی افزود: در نظام اسلامی، هیچ کس نباید از دایره عدالت خارج بماند و یا احساس کند حقی از او ضایع شده است. همه در درجه اولند و ما شهروند درجه دوم نداریم و هیچ کس نباید احساس کند، درجه دوم است.
رئیسجمهور تصریح کرد: به خدا قسم، ارزش دارد که یک مدیر و انسان، حکم عدالت را اجرا کند و جان خود را بر سر این پیمان فدا نماید و این هزار بار بهتر است تا اینکه کسی 100 سال در منصبی باشد ولی مردم امید اجرای عدالت از او نداشته باشند.
دکتر احمدینژاد گفت: مردم بدانند ما بر این عهد خود پای بند هستیم و توهین وافترا و بی ادبیها هرگز ما را از راه نورانی اجرای عدالت باز نخواهد داشت.
رئیسجمهور همچنین گفت: دنیا نیز بداند ما سینه خود را برای پذیرش تیرهای زهرآگین تهمت و افترا آماده کرده ایم ولی در این دولت، عدول از حقوق ملت و اجرا نکردن عدالت هرگز اتفاق نخواهد افتاد.
وی افزود: نمی توانیم بپذیریم که عده قابل توجهی در فقر و عده قلیلی با سوءاستفاده از فرصت ها در آلاف و اولوف باشند. البته اجرای عدالت نیازمند همدلی و همکاری همگانی و همه قوا در کشور است.
احمدینژاد گفت: انتخابات تمام شده است و همه باید دست به دست هم دهیم و کشورمان را بسازیم و عدالت را برپا کنیم.
رئیسجمهور خطاب به ملت ایران تصریح کرد: بدانید به عنوان یک فرد خادم و کوچک عرض می کنم اگر طرح هدفمند کردن یارانهها اجرا شود، فقیری در کشور نخواهد ماند چراکه تا کنون 70 درصد یارانهها نصیب 30 درصد از مردمی که وضعشان بهتر است، می شده و اگر این حرکت، معکوس شود، فقر در کشور از بین خواهد رفت.
وی با تأکید بر اهمیت اصلاح امور بانکی کشور و توزیع عادلانه وام ها و تسهیلات بین همه آحاد ملت گفت: ما باید شیوه دریافت مالیات در کشور را اصلاح کنیم و اگر مالیات درست وصول شود، همه نابسامانی های اقتصادی برطرف می شود و در این زمینه باید عدالت را اجرا کنیم.
رئیسجمهور اضافه کرد: ما با تولید ثروت قانونی و مشروع مخالف نیستیم بلکه استقبال هم می کنیم و دستشان را هم می بوسیم اما در مسیر عدالت باید باشد.
دکتر احمدینژاد در بخش دیگری از سخنانش به موضوع تعیین اعضای کابینه دولت دهم اشاره کرد و گفت: انتخاب 21 نفر از میان هزاران انسان توانمند و خلاق و مستعد یکی از سخت ترین کارهای رئیسجمهور در مسیر خدمتگزاری است.
وی افزود: معنی انتخاب 21 نفر این نیست که این افراد بهترین ها هستند و خدای ناکرده آنان که در بیرون از کابینه مانده اند، ضعیف و
رئیسجمهور گفت: درانتخاب وزیران مطلقاً نظرات شخصی خود را دخالت نداده ام که مثلاً موضع این فرد درباره من چه بوده و یا چه گفته است بلکه فقط صلاح و مصلحت کشور مد نظرم بود و به نظرم می آید که کابینه دهم، قوی، منسجم، متخصص، مردمی، پاک، خدمتگزار و در خدمت مردم خواهد بود.
احمدینژاد افزود: نمایندگان عزیز مجلس شورای اسلامی هم کارهای خوب و بررسی های گسترده ای انجام داده اند و وزیران پیشنهادی نیز با حضور در کمیسیون ها و گروه های مجلس برنامه های خود را تشریح کرده و به سؤالات نمایندگان پاسخ داده اند.
رئیسجمهور گفت: خواهش برادرانه و متواضعانه من از مجلس شورای اسلامی این است که به برادر و دوست خود اعتماد کنند و کارآمدی کابینه را به رئیسجمهور بسپارند زیرا می خواهم کابینه ای قوی، همدل و هماهنگ باشد و نمایندگان مجلس، صلاحیت های عمومی را بررسی کنند و همانند اعتبارنامه های نمایندگان، اصل را بر اعتماد بگذارند.
وی تأکید کرد: انتظار دارم در برابر توطئه مستکبران که می خواهند دولت را ضعیف و ناتوان جلوه دهند و عرصه های جهانی را برای ما محدود و تنگ کنند، با همدلی و رأی قاطع اجازه دهند دولتی منسجم و کارآمد و مقتدر بر سر کار آید و در برابر همه مستکبران بایستد.
احمدینژاد گفت: افرادی که معرفی شده اند، مؤمن، انقلابی، معتقد به راه امام و رهبری، ولایی و عاشق نظام و انقلاب اسلامی هستند و البته همدلی بسیار قوی بین دولت و مجلس هست که در آینده ثمرات آن را خواهیم دید.
وی از قشرهای مختلف ملت به سبب تحمل بداخلاقی ها و کج رفتاری ها قدردانی کرد و افزود: برخی افراد هستند که هنوز مرکب انتخابات دوره دهم خشک نشده، موضوع انتخابات دوره یازدهم را شروع کرده اند.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه من دوره های قبل را مطالعه کرده ام که همیشه چند ماه قبل از انتخابات تا چند ماه بعد کارها معطل می ماند، گفت: ما سعی کردیم که در این دوره، موضوع انتخابات تأثیر در خدمتگزاری و پیشبرد امور کشور نداشته باشد و دیدید که تا آخرین لحظات، به سفرهای استانی می رفتیم و الآن هم دولت کارها را پیگیری می کند.
دکتر احمدینژاد گفت: یک 4 سال برای یک ملت، فرصت فراوانی است و نباید مشغول این بحث ها شود. نگذارید این فرصت هم از دست برود و هنوز 4 سال به انتخابات ریاست جمهوری آینده باقی مانده است، فضای کشور را به درگیری ها و بگومگوهای بی حاصل نکشانیم و البته ملت ایران هوشیار است.
رئیسجمهور همچنین با گرامیداشت یاد همه شهیدان، بهویژه رجایی و باهنر گفت: رجایی و باهنر، 2 شهیدی هستند که قامتشان سوخت تا قامت عزت ملت ایران سرافراز بماند و دنیا بداند، شهیدان الگوی جاودان مدیریت در نظام اسلامی ما هستند و راه رجایی وباهنر در بین خادمان ملت زنده است و جاوید خواهد بود.
وی همچنین انتخاب حجتالاسلام والمسلمین صدیقی را بهعنوان امام جمعه موقت تهران تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد وی نیز قدر حسن اعتماد رهبر معظم انقلاب و این موهبت الهی را بداند و مردم تهران و ایران هم از او در سنگر نمازجمعه بهره وافر ببرند.
هاشمی رفسجانی نوشت؛ بچههای ما در کار سیاست نیامدند اما خیلی بیرودربایستی برخورد میکنند. مخفیکاری و ریاکاری نمیکنند و هر چه هستند، نشان میدهند. در کارهایی که به آنها مربوط نیست دخالت میکنند. این روش در جامعه ما باب نیست. به معنای مصطلح وارد سیاست نشدند، ولی وارد میدان شدند.
به گزارش فارس، سایت هاشمی رفسنجانی، مطلبی را با عنوان "خانواده هاشمی رفسنجانی از زبان خودش " منتشر کرده است.
بر اساس این گزارش در این مطلب آمده است:
* ازدواج
در سال 1337 در رفسنجان برایم خواستگاری کردند؛ دختر حجتالاسلام آسید محمد صادق مرعشی که اسناد رسمی داشتند و از تحصیلات حوزوی بهرهمند بودند. همسرم از خانوادهای است روحانی، از فامیل بزرگ مرعشی و نوه حضرت آیت ا... سید کاظم طباطبائی یزدی صاحب کتاب عروة الوثقی که جایگاه معتبری در همه حوزهها دارد. ثمره این ازدواج پنج فرزند به ترتیب: (فاطمه، محسن، فائزه، مهدی، یاسر) هستند. دخترانم با پسران آقای لاهوتی که یکی پزشک و دیگری دندانپزشک است، ازدواج کردند که قرار این ازدواج در آخرین زندان - زندان اوین که در آنجا هم زندان بودیم - گذاشته شد.
* همه بچههای من
خانواده من وارد سیاست نشدند. دخترانم یکی وارد کار ورزش و دیگری وارد بنیاد بیماران خاص شدند.
-محسن
پسرانم، محسن که در اروپا جزو انجمن اسلامی بود که زمینه سیاسی داشت. به ایران آمد، مشغول کار در موشکسازی شد. رشتهاش مربوط به بدنه موشکسازی بود و به همین خاطر تحصیلش را نیمهکاره رها کرد و آمد. چون به او نیاز داشتیم. کارش مخفی بود و بعد به بازرسی رئیس جمهوری آمد که آنهم کاری مخفی بود. کسی را میخواستیم که از اطلاعات سوء استفاده نکند. بعد به مترو رفت که الان هم هست.
-مهدی
مهدی به صنعت علاقه داشت و فهمید که وضع ما در دریا ضعیف است. صنایع دریایی ما خیلی ضعیف بود. او دنبال سکوسازی و لولههای کف آب و حفاری در دریا رفت که وابسته بودیم. آخرش به پارس جنوبی و عسلویه رسید و الان به CNG رفت که برای صرفهجویی و محیطزیست خوب است.
-یاسر
یاسر هم با آقای فروزش وزیر سابق جهاد سازندگی درباره خود کفایی پنیر کار میکرد. آن موقع مشکل ما در کشور این بود که کسی دنبال صنایع تبدیلی نمیرفت. دامداران مشکل داشتند و پنیر هم وارداتی بود. مشاور وزیر بود، ولی این سمت برای راهاندازی کارش بود. الان هم در دفتر من در مرکز تحقیقات است.
* در کارهایی که به آنها مربوط نیست دخالت میکنند
پس بچههای ما در کار سیاست نیامدند. اما حُسن یا اشکالی وجود دارد که خیلی بیرودربایستی برخورد میکنند. مخفیکاری و ریاکاری نمیکنند و هر چه هستند، نشان میدهند. در کارهایی که به آنها مربوط نیست دخالت میکنند. این روش در جامعه ما باب نیست. به معنای مصطلح وارد سیاست نشدند، ولی وارد میدان شدند. البته یک بحث اساسی دارم که میتوانستم جلویشان را بگیرم که معلم شوید و یا درس بخوانید و اینکه پسر رئیسجمهور هستید، برایتان بس است. اگر این تفکر عام شود، بچههای شخصیتها نمیتوانند کار کنند که نوعاً دلسوز هستند. فرهنگ درستی نیست. البته شاید بعضیها سوء استفاده کنند. شاید بعضیها راضی باشند که بچههایشان هیچ کاری نکنند و نانی بخورند و بگردند. چرا باید این گونه باشند؟ حداقل باید مثل مردم عادی کار کنند. جرمشان این است که پدرشان مسئولیت بالایی دارد.
* خودم مواظبت میکردم که آلوده نشوند
هر مدیری در سطح خود میتواند این مشکل را داشته باشد. آن طرفش هم سخت است. دستشان به خاطر قدرت باز باشد و سوء استفاده کنند، که نقطه فسادانگیزی است. خودم مواظبت میکردم که آلوده نشوند. ضمن اینکه نمیخواستم جلویشان را بگیرم که برای مملکت کار نکنند. دلم برای مملکت میسوزد و هر کسی که کار میکند، خوشم میآید. مثلاً در ورزش بانوان شاید کسی جز فائزه من نمیتوانست این طلسم را بشکند. همین بنیاد بیماریهای خاص ده پانزده سال است دارد کار میکند، ولی هنوز در کشور فاجعه است. بیماریهای بد هموفیلی، تالاسمی، سرطان و کلیوی متولی مشخص نداشتند.
*دلم میخواست یکی از بچههایم طلبه شود
در خانواده ما هیچ چیز تحمیلی نیست. در مورد خود من هم نبود. همیشه با انتخاب و آزادی کار کردیم. گاهی پدرم سختگیریهایی میکرد. ما سختگیری نمیکنیم که بچهها چه شغلی انتخاب میکنند. البته تا حدی که کار بدی نکنند و مباح و عادی باشد. از دور مواظبم که مسایل دینی و عقاید و اعمال عبادی را رها نکنند. مثلاً به گونهای ترتیب میدهم که صبحها برای نماز بیدار شوند. اما سعی میکنم خودشان انتخاب کنند. احتیاجی به اوقاتتلخی نداریم که فضای عاطفی خانواده را بهم بزنیم. میدانند که اگر خلافی از آنها ببینم، نمیگذرم. اینکه چگونه جبران کنند، بستگی به شرایط من دارد. لذا مجموعهای داریم که هم مواظبت مرئی و غیرمرئی در آن هست و هم آزاد میشوند و هر کاری که میخواهند - ولو با سلیقه من نسازد - دنبال میکنند. مثلاً دلم میخواست یکی از بچههایم طلبه شود. اما آنها انتخاب نکردند و من هم نگفتم حتماً بروید طلبه شوید. معمولاً روحانیون معروف یکی از بچههایشان را طلبه میکنند تا وارث آنها در آن بخش باشند. من به خودشان واگذار کردم.
محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری به منظور کمک به آزادی زندانیان نیازمند کشور، مبلغ 300 میلیون ریال به جشن گلریزان ستاد دیه کشور اهدا کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جشن گلریزان هر سال همزمان با حلول ماه مبارک رمضان با همت ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند در سراسر کشور برگزار می شود.
محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری به منظور کمک به آزادی زندانیان نیازمند کشور، مبلغ 300 میلیون ریال به جشن گلریزان ستاد دیه کشور اهدا کرد.
در دیدار ضعیفترین خط دفاع و حمله لیگ، دو تیم قعرنشین پاس همدان و مس کرمان با انگیره و هدفی واحد به مصاف هم میروند.
به گزارش فارس ، دو تیم پاس همدان و مس کرمان فردا، در هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور در شرایطی به مصاف یکدیگر میروند که در سه هفته ابتدایی این فصل نتوانستهاند موفقیت چندانی به دست آورند و تنها با کسب یک امتیاز به ترتیب در مکانهای شانزدهم و هجدهم جدول جای گرفتهاند.
کادر فنی هر دو تیم در حالی که در مصاحبهها عنوان میکنند از سوی مدیریت باشگاه هیچگونه اولتیماتومی به آنها داده نشده، خطر برکناری و اخراج را به سختی احساس میکنند که در این میان این مسئله در تیم فوتبال مس کرمان جدیتر از پاس است.
مسیها که در این دیدار میزبان پاس همدان هستند، شرایطی به مراتب سختتر را پیش روی خود میبینند، چرا که در صورت عدم نتیجهگیری احتمالی، برهانینژاد مدیرعامل باشگاه مس کرمان هیچگونه عذر و بهانهای را نخواهد پذیرفت.
رویارویی یاران سابق، پورحیدری و مظلومی نیز میتواند بر جذابیتهای این دیدار بیافزاید، شاید اگر شرایط دو تیم در جدول ردهبندی به گونهای دیگر بود دو تیم به شکلی دیگر رودرروی یکدیگر قرار میگرفتند، اما بحران حاکم بر اردوی دو تیم اجازه هرگونه مدارا و همکاری را از طرفین گرفته است.
مس کرمان که همچون فصول گذشته با هزینه و سر و صدای زیاد وارد رقابتهای لیگ برتر شد، تا اینجای رقابتها خارج از حد انتظار ظاهر شده و نتایج قابل قبولی را کسب نکرده است.
در آن سوی میدان نیز تیم فوتبال پاس همدان که هنوز نتوانسته شرایط مساعدی را پس از نخستین فصل حضور در همدان تجربه کند، شرایطی به مراتب بدتر از فصول گذشته را دارد و همچنان سیر نزولی را طی میکند.
از زمان انتقال پاس به همدان دو تیم چهار بار در مقابل یکدیگر قرار گرفتهاند که حاصل آن دو برد برای مس، یک تساوی و یک برد برای پاس همدان بوده است.
هر یک از دو تیم که در این دیدار با شکست مواجه شود به طور حتم وارد بحرانی جدی میشود که خروج از آن شرایط به سادگی میسر نمیشود.
نکته جالبتر اینکه هر دو تیم از نقاط مشترکی نیز رنج میبرند؛ ضعف عمده هر دو تیم در قلب دفاع است، مخصوصاً خط دفاع مس که در سه مسابقه قبلی پاشنه آشیل حریفان بوده است و هفت گل دریافت کرده که تا این جای کار عنوان ضعیفترین خط دفاع را از آن خود کرده است.
ضعف دیگر هر دو تیم در گلزنی است، علیالخصوص پاس همدان که تا پایان هفته سوم فقط یکبار و آن هم در دیدار خانگی مقابل پرسپولیس موفق شده دروازه حریفان را بگشاید که به همین سبب عنوان ضعیفترین خط حمله لیگ را به دست آورده است.
باید دید در دیدار فردا، مصاف ضعیفترین خط دفاع و ضعیفترین خط حمله لیگ به سود کدام تیم خاتمه مییابد و کادر فنی کدام تیم خطر برکناری را احساس میکند.
یکی از مراجع عظام تقلید قم گفت: دستگاه قضایی با سخنان اخیر مقام معظم رهبری دیگر عذری برای مماشات با متهمان در حوادث اخیر کشور ندارند.
به گزارش فارس از قم، آیتالله العظمی ناصر مکارم شیرازی ظهر امروز در جمع نمازگزاران حرم مطهر حضرت معصومه(س) در سخنانی با تسلیت ارتحال حجتالاسلام والمسلمین عبدالعزیز حکیم رئیس مجلس عراق کشور گفت: این عالم مجاهد بزرگ خاندان حکیم و یکی از بزرگان علمی و سیاسی کشور عراق به شمار میرفت و او در سرنوشت شیعیان عراق تاثیر بسیار زیادی برجای گذاشت.
وی اضافه کرد: به قول نخست وزیر عراق، فقدان سیدعبدالعزیز حکیم خسارت بسیار عظیمی برای مردم عراق است.
وی تصریح کرد: خاندان حکیم از خاندانهای شریف جهان شیعه است که امیدواریم که کسی پیدا شود و پرچم ایشان را بردارد و مطابق برخی از مطالب مطرح شده در یکی از کشورهای عربی غذای آلوده به داروی سرطانزا به وی خوراندهاند و اگر اینچنین باشد او از شهیدان خاندان حکیم محسوب میشود.
این مرجع تقلید با اشاره به مطالب مطرح شده و سئوالات موجود درباره سرنوشت اصحاب کهف گفت: طبق محاسبه انجام شده هر کدام از اصحاب کهف برای مدت 30 سال به 100 تن غذا و 100 هزار لیتر آب نیاز داشتهاند.
وی به سئوالات مطرح شده بیان داشت: ما معتقد هستیم که اگر خدا اراده کند فرمان میدهد و آن امر نیز محقق میشود چرا که قدرت خداوند به حدی است که اگر اراده کند عالمی به اندازه دنیای کنونی ایجاد شود و او به راحتی میتواند چنین کاری انجام دهد. برای چنین قدرتی زنده نگه داشتن چند نفر در خواب 309 ساله بدون تغذیه جای تعجب نیست.
آیتالله العظمی مکارم شیرازی تصریح کرد: ممکن است که این سئوال مطرح شود که آیا این خواب اصحاب کهف توجیه علمی دارد که باید در این خصوص گفت توجیه علمی این است که فعالیت دستگاههای بدن هرچه آرامتر و ضعیفتر شود نیاز به آب و غذا کمتر خواهد بود و اگر فعالیت دستگاههای بدن به حد بسیار زیادی پایین بیاید همان ذخیره موجود در بدن از آب و غذا برای 309 سال کافی است.
این مرجع تقلید بیان داشت: اخیرا روشهایی پیدا شده که انسان را بتوانند برای صدها سال زنده نگه دارند و برای این کار نیز از روش انجماد استفاده میکنند. البته من نمیگویم که خداوند اصحاف کهف را منجمد کرد ولی میتوان شرایطی ایجاد کرد که حیات متوقف شده بدون اینکه انسان از دنیا برود و ممکن است که این کار چند صد سال به طول بیانجامد.
وی خاطرنشان کرد: مسئله خواب اصحاب کهف علاوه بر قدرت مطلقه خداوند که همه چیز برای او سهل و آسان است، از نظر علمی نیز این امکانپذیر است.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به شرایط به وجود آمده برای اصحاب کهف و مشخص شدن سرنوشت آنان تصریح کرد: اصحاب کهف دست به دعا بلند کردند و از خداوند خواستند که به جوار رحمت الهی بروند و دعای آنها مستجاب شد و آنها به خواب ابدی فرورفتند و در غار هم به طور کلی بسته شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص برخورد با تخلفهای صورت گرفته تاکید کرد: با سخنان اخیر مقام معظم رهبری دیگر دستگاه قضایی عذری ندارد که در برخورد با کسانی که در جریان اغتشاشات نقش داشتهاند، مماشات کند.
آیتالله العظمی مکارم شیرازی با بیان اینکه همه در برابر قوانین یکسان هستند، گفت: برای اینکه اعتماد مردم جلب شود باید هرکس که در این جریان نقش داشته به مجازات برسد و امیدوارم دستگاههای قضایی به مسائل اخیر به صورت کامل رسیدگی کند.
وی در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: امیدوارم که در ماه مبارک رمضان علاوه بر عبادتها و انجام کارهای خیر، مردم به مسئله لطف و مرحمت مخصوصا نسبت به ضعیفان و یتیمان توجه بیشتری داشته باشند.
وقتی سران اصلی را نمیتوانند بگیرند ما را که به زعم آنها میتوانستیم سران را پشتیبانی کنیم،گرفتهاند تا آشوبی که از توهم تقلب در حال شکل گرفتن بود مهار شود.
به گزارش
بر اساس این گزارش در بخشی از این مطلب آمده است:
امروز هم رفته بودم اطاق بازجوئی. زندان است و باز جوئیهای مکررش. بازجو اطاقش را عوض کرده بود. همان بازجوئی که بارها گفتهام خیلی باهم دوست هستیم. کنار میز اطاقش دو دستگاه کامپیوتر وصل به اینترنت بود. لب تاپ خودم را هم که شب دستگیری از منزل آورده بودند کنارش دیدم. نا خود آگاه آهی کشیدم. بازجو پرسید چرا آه؟ گفتم یاد وب نوشت افتادم. که دو ماه و ده روز است از آن بیخبرم.. یک وقتی سایتم جزئی از خانواده ام بود. بازجو گفت از همین امروز می توانی از همین جا آن را بنویسی و منتشر کنی. برای یک لحظه شوکه شدم. دیدم شوخی نمیکند. فکر کردم این هم تجربهای است. تجربه ی وبلاگنویسی از داخل زندان. گفتم طبعاً زندان شرایط خودش را دارد. باید ملاحظات و کنترل شما را بپذیرم ولی آن چه که مینویسم باید حرفهای خودم باشد. شما فقط میتوانید بگوئید بعضی چیزها را ننویس. قبول کرد. توکل بر خدا شروع کردم به نوشتن. نمیدانم آیا هر روز اجازه میدهند یا گاه به گاه. هروقت اجازه دادند مینویسم. عجالتا روز اولی چند نکته را مطرح میکنم.
1- میدانم این دور و بر من و در این اطاقهای اطرافم خیلی از دوستانم زندانیاند. جسته گریخته بعضی اسامی را شنیدهام. فکر میکنم همه در سخت بودن زندان شریکیم و از اینجا بودن گیجیم. ولی میتوانیم بفهمیم که چرا ما را گرفتهاند. وقتی سران اصلی را نمیتوانند بگیرند ما را که به زعم آنها میتوانستیم سران را پشتیبانی کنیم و حرف بزنیم و بعضیها که تشکیلات دارند، تشکیلات را به کار بگیرند، گرفتهاند تا آشوبی که از توهم تقلب در حال شکل گرفتن بود مهار شود. اما گمان میکنم اکثر اینهائی که زندانند میدانند که نه تقلب تعیین کنندهای صورت گرفته و نه آشوب اجتماعی به نفع مردم ایران بوده و نه کسانی که این آشوبها را آفریدند و تشویق کردند دلشان برای مردم ایران میتپیده. این بحرانی است که به اعتقاد من روح زندانیان سیاسی این ماجرا را اذیت میکند. امیدوارم تصمیم گیران این نکته را درک کنند و این مجموعه را زودتر آزاد کنند تا با آزادی این دیدگاههایشان را در جامعه مطرح نمایند. همان مطالبی که من سه هفته پیش و قبل از دیگران در دادگاه اعلام کردم و در روزهای آینده توضیح بیشتری میدهم.
2- ماه رمضان هر ساله تا نزدیک صبح پای کامپیوتر بودم. امسال که تنهائی داخل اطاقم مینشینم و کتاب و دعا و قرآن میخوانم، معنویت ویژهای به دست آوردهام ولی نمیتوانم انکار کنم که برای تک تک خوانندگان وبنوشت دلم تنگ شده است. شنیدهام اهالی عالم مجازی خیلی ابراز لطف کردهاند. ندیدهام ولی خیلی ممنونم و از همه تون التماس دعا دارم.
3- دلم برای خانوادهام خیلی تنگ شده. در این مدت فاطمه لیسانس گرفت. مبارکش باشد و امیر علی نوه گلم راه افتاده. مبارک فائزه باشد و فریده تابستانش را منتظر من ماند و فهیمه، همسرم بار همه را به دوش کشید. با آنها گاهی تماس تلفنی و چند بار دیدار حضوری داشتهام. خیلی برایم دعا و تلاش کردهاند. شما هم دعا کنید. تنهائی بد جوری دردناکه.
4- مثل همون موقعی که آزاد بودم مخلص همه تون هستم.
به گزارش ایرنا،
این گزارش می گوید شرایط بسیاری از این مبتلایان نیز به چنان وخامتی که بستری شدن در بیمارستان ها را ضروری کند نخواهد رسید.
در این گزارش همچنین امده است که برجسته ترین تفاوت این نوع آنفلوانزا با سایر انواع آنفلوانزا در این است که قربانیان این بیماری بیشتر در میان نوجوانان و میانسال ها هستند در حالی که قربانیان انواع دیگر معمولا سالمندان و افراد ضعیف هستند.
دکتر توماس فریدن سرپرست این انجمن گفته است که ارقام و آمار منتشر شده از سوی این انجمن کم و بیش با ان چه که ماه گذشته از سوی مرکز پیشگیری و کنترل بیماری های آمریکا پیش بینی شده بود مطابقت دارند.
از سوی دیگر مارک لیپسیچ متخصص بیماری های همه گیر از مدرسه بهداشت عمومی هاروارد در مورد ارقام ارائه شده گفته است که این ارقام در واقع پیش بینی علمی نبوده و صرفا بیان احتمالات هستند .
وی در عین حال یاد آور شده است که دلیل احتمال شیوع گسترده این بیماری این است که این ویروس به طور برجسته ای با سایر انواع ویروس هایی که در سال های اخیر شاهد آن ها بوده ایم متفاوت است و بنا بر این اکثریت مردم درمقابل آن مصونیت تدریجی پیدا نکرده اند.
کاتلین سیبلیوس وزیر بهداری و بهزیستی آمریکا روز چهار شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در آتلانتا در ارتباط با نوع این ویروس گفت:" این بیماری از انواع آنفلوانزایی که ما به آن عادت کرده ایم نیست و تا زمانی که به فصل شیوع آنفلوانزا نرسیم قادر به تشخیص این که تا چه اندازه جدی است نخواهیم بود".
اوایل هفته نیز تیم مشاوران علوم و فناوری باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا با انتشار نتایج تحقیقات خود, به مقامات دولتی در مورد تهدیدات جدی شیوع این بیماری در سراسر آمریکا با فرارسیدن فصل سرما هشدار دادند.
کاخ سفید نیز در بیانیه ای تصریح کرد
تیم مشاوران اوباما گفتند به این نتیجه رسیده اند که تاکنون اقداماتی که از سوی دولت صورت گرفته از نظم وترتیب خوبی برخوردار بوده و تلاش هایی که تا کنون برای آمادگی در مقابل شیوع این ویروس صورت گرفته پایه و اساس علمی داشته اند.
این مشاوران در عین حال به منظور تقویت این آمادگی ها سفارشات و دستور العمل های تازه ای نیز پیشنهاد کرده اند.
از جمله راهنمایی ها و پیشنهاداتی که علاوه بر توصیه های بهداشتی برای عامه مردم در این گزارش پیش پای مسئولین دولتی گذاشته شده می توان به تسریع در تولید واکنس های لازم, روشن ساختن اولویت ها در تزریق واکسن مذکور ,تقویت تلاش ها برای ردگیری پندمی (فراگیری جهانی)در زمانی کوتاه تر و پیشرفت
و تقویت استراتژی های ارتباطاتی اشاره کرد.
یکی از موسسات تحقیقاتی آمریکایی نیز گفته است در اثر بررسی های خود به این نتیجه رسیده بهترین شیوه برای جلوگیری از همه گیر شدن این بیماری تزریق واکسن بیماری به کلیه کودکان دبستانی و اولیای آن ها پیش از شیوع بیماری خواهد بود.