مدیر وبلاگ
 
متفاوت ترین وبلاگ پارسی بلاگ
خوبم شما چی ! این وبلاگ جای کسایی که حداقل خدا رو برا خداییش قبول دارن
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 297
بازدید دیروز : 249
کل بازدید : 487584
کل یادداشتها ها : 932
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
سخنان کواکبیان ربطی به مصلحی نداشت

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه مصلحی قطعا رای اعتماد نمایندگان را کسب خواهد کرد، گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به هر 4 وزیر پیشنهادی در حیطه کاری خود یعنی اطلاعات، خارجه، کشور و دفاع رای اعتماد خواهد داد.

محمد کرمی‌راد نماینده مردم کرمانشاه و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی شبکه ایران در مورد جلسه صبح امروز مجلس و رای اعتماد به وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به هر 4 وزیر پیشنهادی در حیطه کاری خود یعنی اطلاعات، خارجه، کشور و دفاع رای اعتماد خواهد داد.

وی با بیان اینکه مصلحی قطعا رای اعتماد نمایندگان را کسب خواهد کرد، افزود: در جلسه امروز آقای کواکبیان که به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی اطلاعات سخن گفت، تنها برنامه‌ها، دغدغه‌ها و نقطه نظرات شخصی و حزبی خود را ارائه داد و اظهارات وی ربطی به شخص آقای مصلحی نداشت.

کرمی‌راد در پایان با انتقاد از آیین‌نامه داخلی مجلس در زمینه نحوه برگزاری جلسه رای اعتماد و زمان رای‌گیری برای وزراء اظهار داشت: رای‌گیری در مورد هر وزیر باید بلافاصله پس از پایان سخنان موافقان، مخالفان و وزیر پیشنهادی انجام شود چرا که اذهان نمایندگان آماده است و آنان کاملا به برنامه‌ها اشراف دارند، نه اینکه این کار پس از چند روز تاخیر انجام شود.


  
روزنامه اصلاح‌طلب: احتمال کناره‌گیری هاشمی از مناصب خود

یک روزنامه صبح در ضمیمه روزانه خود به بررسی آینده سیاسی هاشمی رفسنجانی پرداخت.

به گزارش ایرنا، نویسنده این یادداشت سرنوشت منتظری، جداشدن از معترضان، تروتسکی شدن، کناره‌گیری از مناصب یا عزل از این مناصب را به‌عنوان گزینه‌های احتمالی در باب آینده سیاسی هاشمی برشمرد.

در ابتدای این یادداشت با بیان اینکه اکبر هاشمی رفسنجانی روزهای سختی از حیات سیاسی خود را پشت سر می گذارد، آمده است: هاشمی یک دهه پیش از این در مواجهه با اصلاح طلبان جوان طعم تلخ نقد رادیکال را به تمامی چشید. نقدهای بی رحمانه اکبر گنجی، عباس عبدی و محمد قوچانی بر کنش و منش سیاسی هاشمی، سرآغاز مخدوش شدن چهره مقتدر هاشمی در افکار عمومی ایرانیان بود.

نویسنده سپس با اشاره به روی کار آمدن اصولگرایان که از آنان در طول یادداشت با تعابیری نظیر راستگرایان جوان، راستگرایان رادیکال، رادیکال‌های افراطی یاد کرده، افزود: با سپری شدن دوره اصلاحات و روی کار آمدن راستگرایان جوان، هاشمی شرایط تازه یی از تضعیف اقتدار سیاسی خود را تجربه کرد. اگر اصلاح طلبان رادیکال از بیرون ساختار حقیقی قدرت به نقد هاشمی پرداختند، راستگرایان رادیکال از درون این ساختار هاشمی را به زیر تیغ نقد و تخریب بردند.

این روزنامه اضافه کرد: هر چند پروژه نقد هاشمی از سوی راست رادیکال در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 84 کلید خورد اما انتخابات سال 88 این پروژه را وارد مرحله تازه یی ساخت که تا پیش از این در نظام جمهوری اسلامی سابقه نداشت. نقد بی پروای هاشمی در سال جاری با سخنان احمدی نژاد در مناظره اش با مهندس موسوی آغاز شد.

یادداشت نویس اعتماد در ادامه به نامه هاشمی به رهبر انقلاب در روزهای پیش از انتخابات، سکوت اعتراض آمیز وی در روزهای پس از انتخابات، سخنان آزادیخواهانه وی در آخرین حضورش در نماز جمعه و مهم تر از همه، عدم حضورش در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری، اشاره کرده و ادعا می کند این اقدامات جریان مقابل او را که بار دیگر از آن با عنوان راست رادیکال یاد شده به به وادی هجوم همه جانبه به هاشمی رفسنجانی کشانده است.

در بخش دیگری از یادداشت، این پرسش ها مطرح شده است: پدید آمدن چنین وضعیتی برای هاشمی رفسنجانی، این سوال را در ذهن ناظران سیاسی برانگیخته است که آینده سیاسی هاشمی در نظام جمهوری اسلامی چگونه خواهد بود؟ آیا هاشمی همچنان رئیس مجلس خبرگان و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام باقی خواهد ماند؟ آیا او باز هم می تواند از تریبون نماز جمعه با مردم ایران سخن بگوید؟ اگر اراده مشهودی که برای حذف هاشمی رفسنجانی در میان مهتران و کهتران جناح راست رادیکال به چشم می خورد به غایت مطلوب خویش برسد، آیا هاشمی به سرنوشت آیت الله منتظری دچار خواهد شد یا اینکه دستی به شعبده از آستین به در می آورد و شرایط نوینی را در نظام جمهوری اسلامی رقم خواهد زد؟ اگر هاشمی یقین حاصل کند که باید ترک مسند و منصب کند و خلعت قدرت را از تن به درآورد، آیا برای حفظ نظامی که مراد و مقتدایش تاسیس کرده است، نشستن در کنج عزلت در دوران کهولت را برمی گزیند یا اینکه در میدان نزاع با راستگرایان افراطی، کاری خواهد کرد کارستان؟ باری آینده سیاسی هاشمی رفسنجانی در پرده ابهام است. برخی معتقدند هاشمی به لحاظ سیاسی تمام شده است.

نویسنده اولین گمانه را دچار شدن هاشمی به سرنوشت منتظری دانسته و آن را منتفی دانسته است: در باب آینده سیاسی هاشمی گمانه های گوناگونی می توان زد؛ نخست اینکه او به سرنوشت منتظری دچار می شود، یعنی از عرصه رسمی سیاست به کلی حذف می شود. تحقق این گزینه با توجه به فضای درونی مجلس خبرگان، امری بعید به نظر می رسد زیرا به رغم تلاش احمد خاتمی و محمد یزدی برای القای این امر که اکثریت خبرگان در موضعی کاملاً مخالف هاشمی قرار دارند، اخبار پشت پرده مجلس خبرگان به هیچ وجه گویای چنین امری نیست.

این روزنامه گمانه دوم در باب آینده سیاسی هاشمی را جداسری وی از جنبش سبز موسوی و سکوت وی در قبال حوادث سیاسی جامعه است. احتمال تحقق این گزینه نیز چندان بالا نیست.

نویسنده گمانه سوم در باب آینده هاشمی این است که هاشمی در این پیرانه سر، تروتسکی انقلاب ایران می شود تا باب انحراف در انقلاب را مسدود سازد.

یادداشت نویس اعتماد چهارمین گمانه درباره آینده سیاسی هاشمی را این دانست که او خود از تمامی مناصب سیاسی اش استعفا می دهد و از این طریق مخالفت عمیق خود با روند سیاسی موجود در جامعه را برملا می کند.

وی گمانه پنجم در باب آینده سیاسی هاشمی، عزل وی از سمت های انتصابی اش خواند و افزود: در این صورت هاشمی ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام و امامت نماز جمعه تهران را از دست می دهد و تنها ریاست مجلس خبرگان برایش باقی می ماند.


  
هفته نامه امریکایی تایم
ایران را تحریم بنزینی کنید، در تولید بنزین خودکفا می‌شود

هفته نامه امریکایی تایم نوشت:‏ مشخص نیست که تحریم فروش بنزین بتواند در وادار ساختن ایران به مذاکره موفق عمل کند، چرا که تهران از این تحریم برای شتاب بخشیدن به اجرای طرح کاهش مصرف از یک سو و خودکفایی در تولید بنزین از سویی دیگر بهره خواهد برد‏.

به گزارش رجانیوز، تایم در گزارشی پیرامون احتمال تحریم فروش بنزین به ایران نوشت: یافته های اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد برنامه هسته‌ای ایران امکان دارد امریکا را وادار سازد تا جدیت بیشتری در خصوص تحریم فروش بنزین به ایران از طریق شرکت‌های خارجی به خرج دهد‏.

مجله تایم در ادامه ضمن طرح این سؤال که آیا این تحریم تهران را مجاب خواهد ساخت که پشت میز مذاکره بنشیند، نوشت‏:‏ بسیاری از صاحب نظران در مسائل ایران پاسخ این سؤال را منفی می دانند‏.

اگرچه کمیته روابط خارجی کنگره امریکا تأثیرگذار بودن موضوع تحریم فروش بنزین به ایران را تائید کرده و آن را شمشیر داموکلس دانسته اما نظر تهران کاملاً مغایر این امر است.

یک روزنامه‌نگار اخیراً درباره این موضوع نوشته بود‏:‏ این امکان وجود دارد که شمشیر داموکلس را به فرصتی برای خود اتکایی تبدیل کرد‏.

دولت باراک اوباما معتقد است که تحریم فروش بنزین می تواند دولت ایران را به تعلیق غنی سازی رهنمون سازد‏.‏
اما نظر ایران متفاوت است ‏.‏ایران ممکن است امیدوار باشد که این تحریم آن کشور را برای نیل به اهدافش یاری می رساند‏.‏ یکی از این اهداف کاستن از میزان مصرف بنزین است‏.

در واقع دولت ایران که سالهاست برای مصرف داخلی بنزین یارانه (سوبسید) پرداخت می کند و قیمت آن را پایین‌تر از قیمت بازار جهانی این فرآورده نگهداشته است، یارانه بنزین را هم از محل بودجه عمومی پرداخت می‌کند، بسیار هم علاقه‌مند است که امریکا برای تحقق این هدف، ناخواسته وارد عمل شود‏.

محمد خاتمی رییس جمهور سابق ایران هم همواره بزرگترین ضعف دولتش را عدم کاستن از سوبسیدها در فرآورده های نفتی دانسته بود‏.‏ دولت او سال ها از محل درآمدهای نفتی میلیون ها دلار صرف پرداخت یارانه های دولتی می کرد‏.

تا سال ‏2003‏ همه چهره هایی که امروز از آنها به عنوان یاران جنبش سبز اپوزیسیون نام برده می شود، شامل خاتمی، مهدی کروبی و اکبرهاشمی رفسنجانی، همگی موافق سهمیه بندی بنزین بودند، تا هم از مصرف داخلی این فرآورده و هم از هزینه های جاری دولت کاسته شود‏.

تا آن تاریخ، هرکس می توانست در ایران به هر میزان دلخواه بنزین خریداری کند‏.‏ سود حاصل از یارانه ای که دولت برای سوخت و برق پرداخت می کرد، به جیب طبقات ثروتمند جامعه واریز می شد، چرا که میزان مصرف در این طبقه بیش از سایر طبقات بود‏.

در سال ‏2005‏، بانک جهانی ارزیابی کرد که ‏94‏ درصد سوبسید انرژی در مناطق شهری ایران به طبقات غیر فقیر تعلق می گیرد‏.‏ به عبارتی دیگر طبقاتی که نیاز کمتری به یارانه های دولتی داشتند، بیش از سایرین از این سوبسید بهره می‌بردند‏.

در انتخابات ریاست جمهوری سال ‏2005‏ همه نامزدها وعده اصلاح الگوی مصرف بنزین را دادند‏.

دولت محمود احمدی نژاد از تابستان ‏2007‏ بنزین را سهمیه بندی کرد‏.‏ طبق این برنامه هر خودرو در ماه مجاز به استفاده از ‏100‏ لیتر بنزین به نرخ هر گالن ‏38‏ سنت است.‏ مصرف بیش از این سقف، نیازمند پرداخت یک و نیم دلار برای هر گالن بنزین است.

بسیاری از ایرانیان از این طرح راضی نبودند و حتی در روزهای نخست اعلام طرح، اقدام به آتش زدن ایستگاه های پمپ بنزین کردند‏.

در زمان حاضر، تولید داخلی بنزین در ایران ‏45‏ میلیون لیتر در روز است، در حالی که میزان مصرف روزانه ‏67‏ میلیون لیتر است،حتی بعد از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین.

مجلس ایران در زمان حاضر مشغول بحث و بررسی طرحی است تا میزان سهمیه بندی را از سطح موجود هم تقلیل دهد‏.‏ اگر امریکا تحریم فروش بنزین را عملی سازد، حتما طرح پارلمان به تصویب خواهد رسید‏.

اگر این اتفاق رخ دهد، دولت ایران با سهولت بیشتری به افزایش قیمت بنزین که امریکا در نظر دارد در آینده آن را اجرا کند، اعتراض خواهد کرد‏.

ایران با سرمایه گذاری‌های جدیدی که از سوی کشورهای چین، روسیه و هند انجام گرفته، در حال ساخت پالایشگاه های جدید است و در برنامه دارد که تا سا ل ‏2013‏ در تولید بنزین به خود کفایی برسد‏.

بر این اساس، پاسخ سؤال فوق روشن است. تحریم بنزین، فقط به ایران کمک خواهد کرد تا سریع‌تر از زمان برنامه ریزی شده، به اهدافش برای خودکفایی تولید بنزین دست یابد‏.‏


  
افشای! نسخه تقلبی یک روزنامه و تشکیک در عقلانیت افشاکنندگان

علی‌رغم سکوت دو روزه رسانه های حامی موسوی، پس از انتشار خبری درباره "ادعای جدید موسوی درباره انتشار روزنامه های تقلبی، امروز سایت وابسته به یکی از آقازاده ها با انتشار عکسی از موسوی و رهنورد در حال مشاهده نسخه بدل روزنامه اعتماد اصل خبر فوق را تایید و آغاز پروژه جدید دروغ پردازی ها را آشکار کرد.

به گزارش رجانیوز، این سایت حامی موسوی همچنین در ادامه از ادعای پخش یک بخش خبری با اجرای یکی از مجریان خبر صدا و سیما برای متهمان خبر داده است.

با این حساب به نظر می رسد موج اتهامات جدید موسوی برای انحراف افکار عمومی از جریان اعترافات اخیر در راه باشد.

به همین منظور این سایت، اقدام به سندسازی برای اتهامات موسوی کرده و نسخه بدلی از روزنامه اعتماد را که چند هفته پیش در فضای مجازی منتشر و به طرز ناشیانه ای صفحه آرایی شده است، برای اثبات ادعای موسوی منتشر کرده است.

سایت مذکور در حالی متهمان را متأثر از نسخه بدل روزنامه اعتماد می داند که با شناخت حداقلی از رسانه و صفحه بندی روزنامه می توان اشتباهات بسیار در صفحه بندی روزنامه همچون استفاده از دو تیتر برای سخنان یک نفر در صفحه نخست روزنامه را متوجه شد.

این در حالی است که مطابق ادعای موسوی و سایت مذکور، عطریانفر که بیش از 20 سال کار رسانه ای کرده، متوجه جعلی بودن این نسخه های ناشیانه نشده و از آن متأثر شده است.

با این حساب موسوی در حالی ادعاهای جدیدی را مطرح می کند که پس از رأی قاطع ملت به کاندیدای رقیب وی، انتخابات را صحنه آرایی خطرناک خواند و بر طبل تقلب در انتخابات می نواخت اما از ارائه کوچک‌ترین سند نیز عاجز بود.

به نظر می رسد پس از مشخص شدن ناتوانی یاران موسوی در اثبات تقلب، اکنون فاز جدیدی در مطرح کردن ادعاهای بزرگ همچون جعل روزنامه های اصلاح طلب و سندسازی برای آنان در شرف وقوع است.

این درحالی است که طرح دیدگاه های روشنگرانه متهمین رده دوم در دادگاه در رد امکان تقلب 12 میلیونی در انتخابات، از سوی یاران دیروز موسوی و به‌ویژه حجاریان، عطریانفر و ابطحی بر دلایل عقلی و تجارب قبلی در برگزاری انتخابات مبتنی شده بود.

با این حساب خبر ناشیانه این سایت بیش از آن که درباره "امکان انجام عملیات روانی" علیه آنان باشد، "عاقل بودن" آنان را به چالش می کشاند.


  
با کنترل تلویزیون وبلاگ بنویسید

علاقمندان به وبلاگ نویسی و گشت وگذار در سایت هایی مانند توییتر از این پس می توانند این کار را با استفاده از دستگاه کنترل تلویزیون انجام دهند.

به گزارش فارس به نقل از بیزجورنال، محققان دانشگاه آی بی ام به تازگی اختراعی را به ثبت رسانده اند که این رویا را محقق می کند.

این اختراع یک دستگاه کنترل از راه دور هوشمند و شبکه ای است که قادر به ارسال پیام به سایت توییتر و فیس بوک بوده و با استفاده از آن حتی می توان وبلاگ شخصی را هم به روز کرد.

کاربر می تواند در حین انکه این فعالیت ها را انجام می دهد برنامه های تلویزیون را تماشا کرده و کارهای عادی را که با یک دستگاه کنترل تلویزیون انجام می داده کماکان انجام دهد.

کاربران می توانند برای تایپ پیام از جملات پیش فرض در نظر گرفته شده برای هر دکمه استفاده کنند یا جملات مورد نظر خودشان را درج کنند. از این طریق می توان جدیدترین پیام های کاربران دیگر در فیس بوک، توییتر، وبلاگ شخصی و ... را مشاهده کرد.


  
انگلیس وبلاگ ابطحی را مسدود کرد

وبلاگ‌محمد علی ابطحی به نام "وب‌نوشت " از سوی شرکت انگلیسی ارائه دهنده "هاست " ـ فضای اینترنتی ـ مسدود شد.

به گزارش فارس، طی روزهای گذشته ابطحی با انتشار سه پست وبلاگی درباره پروژه شکست خورده کودتای مخملی و با تاکید براینکه "استدلال‌هایی که در دادگاه ارائه کرده را باور دارد خواستار محاکمه سران اصلی آشوب‌های اخیر شده بود.

محمد علی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز و رئیس ‌دفتر خاتمی در زمان ریاست‌جمهوری، که به اتهام دست داشتن در اغتشاشات پس از انتخابات در زندان به سر می‌برد، در سومین به روز رسانی "و‌ب‌نوشت " خود آورده بود: هرکس ایران امروز را بشناسد می‌داند که دود آشوب‌های خیابانی تنها به چشم مردم و تاریخ و عظمت ایران می‌رود و این واقعیت را بیش از دیگران، آنهائی می‌دانند که مردم به دفاع از آنان به خیابان‌ها آمدند.


  


مهره های جدا شده یا اخراجی صدای آمریکا یک شبکه ماهواره تحت عنوان win (شبکه بین المللی واشنگتن) راه اندازی می کنند.
این شبکه قرار است تحت نظر فردی به نام بهروز بهبودی که آخرین سفیر رژیم پهلوی در استرالیا بوده، فعالیت کند. بهبودی هم اکنون به عنوان یک پیمانکار، با مقامات آمریکایی مرتبط است و از جمله برای بازسازی ساختمان ها و اداره بانک مرکزی عراق قراردادی 15 میلیون دلاری امضا کرده است.
به گزارش «البرز»، چند سال قبل وب سایتی به نام تلویزیون واشنگتن از این شهر به سرپرستی آوی داویدی (یکی از مجریان قبلی شبکه VOA) در پی پخش گزارش ها و نیز تحلیل های سیاسی اجتماعی بود که تلویزیون win تکمیل کننده آن خواهد بود.
صدای آمریکا به تازگی شماری از عناصر ضد انقلاب را که بیشتر به کار اخاذی مشغول بودند، اخراج کرد.


  
+ سلام


+ چه باحال هر وقت من هستم هیشکی نیست


+ چه خبرا؟


+ جاتون خالی تو کتابخانه داریم میدرسیم


+ دیروز یکی زنگ زده میگه شمارت با اسمت تو لیست شیطان پرستاست مگه میشه؟


+ بی بی سی به سیم آخر زد! تلویزیون دولتی انگلیس، برای تاثیرگذاری بر راهپیمایی 22 بهمن، پخش 24 ساعته برنامه های خود را آغاز کرده است.




+ فراخوان کروبی 10 صبح فلکه دوم صادقیه




+ چقدر لاشی ها زیاد شدن امروز میخواستم حاله یکیشونو بگیرم دسبند سبز میبندند میرن مکان


+ همت و موج اندیشه و فرهنگ آشتی رفع امتیاز شد


+ نظرتون راجع به برنامه رو به فردا چیه؟






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ