بعد از حضور سران حزب مشارکت در دادگاه چهارم متهمان کودتای مخملی، افراطیون این حزب در آستانه انحلال در آخرین اقدام خود حتی میرحسین موسوی را هم دور زدند.
خبرنامه دانشجویان ایران نوشت؛ هفتم شهریور ماه یکی از اعضای حزب مشارکت سالن اجتماعات یکی از مساجد معروف تهران را برای روز هشتم شهریور رزرو میکند و از حضور خاتمی، کروبی و میرحسین موسوی در این برنامه خبر میدهد.
در این میان سایتهای خبری اصلاحطلبان و حامیان میرحسین موسوی و از آن سو سایتهای خبری مخالفان نظام در خارج از کشور به صورت گسترده به تبلیغ برگزاری این مراسم پرداخته واز حامیان خود میخواهند تا در این مراسم و به خصوص در مقابل مسجد تجمع کنند.
با اعلام نظر منفی هیئت امنای مسجد، حزب مشارکت خبر لغو این مراسم را منتشر نمیکند و در مقابل اصرار نیروهای متعادل هم پافشاری میکنند تا هواداران میرحسین بدون اطلاع از لغو مراسم روبروی مسجد تجمع کنند.
اما این پایان ماجرا نبود چراکه با پیگیریهای صورت گرفته مشخص میشود اساساً میرحسین موسوی از این برنامه بیاطلاع بوده و در واقع افراطیون مشارکت میخواستند وی را دور بزنند و با استفاده از نام وی جمعی را روبروی مسجد جمع کنند.
افراطیون مشارکت ضمن اینکه از اطلاعرسانی درباره عدم برگزاری این مراسم اجتناب میکنند در عوض سعی میکنند با تبلیغات گسترده در هنگام نماز مغرب و عشاء و موقع افطار حامین خود را به مقابل مسجد بکشند.
در نهایت آنها با تلاشی که میکنند عده معدودی از افراطیون و حامیان اغتشاشطلبی را به آنجا کشیده و طبق روال فقط زورشان به دو سطل زباله شهرداری میرسد و به آتش میکشند که با حضور نیروهای انتظامی از محل متفرق میشوند.
نماینده مینودشت با اشاره به اظهارات زاکانی که در مخالفت با بهبهانی سخن میگفت، عنوان کرد: زاکانی بعد از سخنرانی خود با اسنادی که صحت آنها مشخص نشده ذهینت نمایندگان را تا حدودی مخدوش کرد.
به گزارش فارس، سیدنجیب حسینی نماینده مینودشت در مجلس شورای اسلامی امروز سهشنبه در تذکر آئیننامهای با استناد به بند 5 ماده 23 که نظارت بر انجام امور مربوط به گزارشها و چاپ و توزیع آن است، اظهار داشت: آقای زاکانی که به عنوان مخالف حمید بهبهانی وزیر پیشنهادی راه و ترابری سخن میگفت از حق خود استفاده کرد و مسائلی را مطرح کرد اما پس از سخنرانی خود با استقرار در صندلی قریب به دو ساعت اسنادی را که صحت و سقم آنها مشخص نشده با نمایندگان در میان گذاشتند.
وی ادامه داد:اگر آقای زاکانی اسنادی در دست داشتند ضرورت داشت اسناد خود را به هئیت رئیسه مجلس میدادند تا هیئت رئیسه مجلس اگر گزارشی داشت به نمایندگان مجلس ارائه میکرد.
این نماینده مجلس همچنین گفت که نزدیک به دو ساعت آقای زاکانی جمع زیادی از نمایندگان را دور خود جمع کرد و در واقع ذهنیت دوستان را نسبت به بهبهانی تا حدودی مخدوش کرد.
حسینی در عین حال تصریح کرد: خواهش دارم که هیئت رئیسه اجازه ندهد مطالب اینچنینی تکرار شود.
لاریجانی در واکنش به تذکر حسینی گفت: ما نمیدانستیم که آقای زاکانی اسناد و مدارکی در خصوص بهبهانی دارند، آقای زاکانی در صحبتهای خود گفتند که بنده این ادعا را دارم که اگر آقای بهبهانی در صحبتهای خود انکار کند بنده اسناد و مدارکی دارم ارائه کنم که بهبهانی در صحبتهای خود پاسخی به این مسئله ندادند لذا عملیاتی رخ نداد که ما واکنشی نسبت به این مسئله داشته باشیم.
دادگاه متهمان حوادث پس از انتخابات بازخوردهای متفاوتی داشته است، به طوری که اگرچه افکار عمومی را در این زمینه حساس و هوشیار کرده و به همین دلیل از آغاز برگزاری این دادگاهها هیچ تجمعی دیگر در تهران و سایر شهرها با استقبال مردمی مواجه نشده است اما طیفهای بیرون از زندان این جریان را به تکاپو برای انکار اعترفات بازداشتشدگان واداشته است.
به گزارش رجانیوز، در این میان، فرمانده کل سپاه و عضو شورای عالی امنیت ملی بخشی دیگر از تلاش های برنامه ریزی شده برای انجام انقلاب مخملین در کشورمان با استناد به اعترافات جدید برخی از افراد سیاسی را تشریح کرد.
سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه در جمع پیشکسوتان جهاد و شهادت که در مسجد ولی عصر(عج) تهران گرد هم آمده بودند، بخشهای مهمی از اعترافات سران بازداشتشدگان را افشا کرد.
فرمانده سپاه با اشاره به اینکه خیلی ها میگویند نگویید انقلاب مخملی، چراکه وقوع انقلاب در ایران ممکن نیست، گفت: ولی همین اتفاق در خیلی از کشورها از بستر انتخابات و دموکراسی انجام گرفته است.
به گزارش فارس، وی افزود: بزرگترین نقطه آسیب انقلاب و محتوای نظام، همین جاست. مقاطع انتخابات (البته در گذشته کمتر این فرصت در اختیار مخالفین استمرار انقلاب اسلامی و راه امام قرار گرفته بود)، محل بروز چنین رفتارهایی است، اما در دهه چهارم انقلاب با این موضوع بیشتر مواجه هستیم.
جعفری اضافه کرد: بعضی از آقایانی که چند وقتی است دستگیر شدهاند، اعترافاتی داشتهاند که به صراحت اعلام میکنند در گذشته نیز همین هدفها دنبال میشده، اما به شکل دیگر. البته برخی فکر میکنند این حادثه اخیر یک اتفاق ساده بود و تنها یک رقابت سیاسی به شمار میرفت که در درون نظام اتفاق افتاد. البته اینکه میگوییم درون نظام، از یک نظر درست است، چون همه مردم در زیر چتر نظام جمهوری اسلامی زندگی میکنند. اما در جایی دیگر مفهوم از درون نظام آن است که ما محتوای نظام را قبول داشته باشیم در حالی که در این انتخابات موضوع به این سادگی نبود.
عضو شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: پاسخ به این موضوع در جملات و اطلاعاتی که به آنها استناد خواهم کرد، نهفته است. وقتی حرف از براندازی به میان میآید، به آن معنایی که امریکاییها در گذشته میگفتند و امروز جرأت بیان آن را ندارند، نیست. بلکه منظور همان است که به اصطلاح «تغییر رفتار جمهوری اسلامی» خوانده میشود. یعنی تغییر جهتگیریهای اصلی انقلاب و عدول از اصول و آرمانهای انقلاب که هدف امریکاییها نیز اکنون همین است.
جعفری یادآور شد: شاید برخی بگویند که این اعترافات منتشر شده همچون سخنان آقای ابطحی بر اثر فشار و زور بوده است، این افراد مدعی چارهای ندارند جز اینکه دروغ بگویند. آقای ابطحی در مدتی که در زندان بود، با خروج از جوی که دیگر بر او حاکم نبوده و دور شدن از آن دوستان خود، با بحث آزاد، تحولی در او به وجود آمده و این سخنان را گفته است. البته ایشان روزی بیرون خواهد آمد و آن موقع نیز میتوانید در مورد استدلالهای وی اظهارنظر کنید. چراکه دانستن حق مردم است، مردم باید بدانند.
وی در ادامه سخنان خود به طور مستند به برخی از سخنان افراد اصلاح طلب اشاره کرد که آنها هدف اصلی خود برای پیروزی در انتخابات را تضعیف ولایت فقیه عنوان کرده و اینگونه گفته اند:
* آقای موسوی خوئینیها در بهمن 87 اینگونه میگوید: ما باید بیاییم و توان بگذاریم تا به هر قیمتی رهبری را از تخت پایین بکشیم. او باید بفهمد که این مملکت آنطور نیست که ایشان هر جور بخواهد، به هر سمت بکشد. خاتمی و یارانش اکنون کلی تجربه دارند.
* آقای ابطحی در اعترافات خود میگوید: «خاتمی و فاتح و مهدی هاشمی رفسنجانی میگفتند که "برنده شدن در این انتخابات خیلی با انتخابات گذشته فرق میکند. در این صورت جریان اصولگرا و رهبر دیگر نمیتوانند سرشان را بلند کنند و این معنای یکسره کردن کار است. " یعنی رسیدن به یک نظام با ولایت فقیه بسیار ضعیف شده یا بدون ولایت فقیه جا بیفتد. اعتراضات در انتخابات کاملا برنامهریزی شده بود.»
* آقای خاتمی در بهمن 87 میگوید: "اگر در این انتخابات احمدینژاد سقوط کند، عملاً رهبری حذف میشود، اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره به قوه اجرایی بازگردد، دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت. سقوط اصولگرایی به معنای پایان اقتدار رهبری تلقی میشود و با شکست اصولگرایان باید قدرت رهبری را مهار کرد."
* آقای نبوی میگوید: "باید سعی کنیم احمدینژاد را کاندیدای رهبری معرفی کنیم که اگر شکست خورد، رهبری شکست خورده باشد. ما یک بار این کار را در خرداد 76 انجام دادیم که ضربه سنگینی بود و به سختی از جا بلند شدند، اکنون باید ضربه نهایی را به رهبری بزنیم. برای محدود و پاسخگو کردن قدرت باید از بالاترین قدرت شروع کرد."
* آقای عطریانفر اعتراف میکند که «آقای تاجزاده در انتخابات میگفت "اگر بتوانیم ببریم، با تجربیاتی که در این سالها کسب کردهایم به راحتی میتوانیم رهبری را مهار کنیم. " شاید تنها کسی که انقلاب مخملی در ذهنش کاملا تئوریزه شده بود و بدون آنکه اسمش را بیاورد همان ایدهها را مطرح میکرد، آقای تاجزاده بود.»
* آقای ابطحی در رابطه با هدف اصلاحات میگوید: «هدف اصلاحات حذف عنوان ولایت فقیه و رهبری دینی و تغییر حاکمیت انقلابی و دینی به حاکمیت عرفی و سکولار است.»
سردار جعفری گفت: آقای ابطحی استراتژیهای اصلاحات را اینگونه بیان میکنند: "1- دین ستیزی؛ یعنی بیتوجهی و غیرارزشی معرفی کردن دینداری و دینداران. 2- رواج بیبند و باری که مهمترین شکل آن بیتفاوت کردن دختران و پسران نسبت به رابطه با یکدیگر بوده است. 3- حذف نمادهای دینی و انقلابی". ابطحی میگوید سعی میشد در جلسات کم کم عکس امام و رهبری حذف شود.
وی اضافه کرد: ابطحی خصوصیات اصلاحطلبان را نیز اینگونه ذکر میکند: "1- غرب باوری؛ بیهویتی اصلاحطلبان در سیاست خارجی شاخصترین وجه آنها بود. آنها از هیچ دریوزگی برای جا انداختن خود در مقابل غرب فروگذار نبودند و حاضر به اجرای ظالمانهترین تقاضاهای غرب بودند."
به گفته عضو شورای عالی امنیت ملی، ابطحی دومین شاخصه اصلاحطلبان را آلوده شدن به فسادهای مالی عنوان میکند و میافزاید: "ریشه همه مشکلات همین موضوع بود."
جعفری افزود: این نوع انحرافات در مسیر انقلاب، امروزه بسیار جدی شده و تشخیص آن بسیار سخت است و همه توان و هدف دشمن خارجی روی همین مفاهیم متمرکز شده است.
فرمانده کل سپاه با طرح این سوال که آیا در این فضا باید ساکت بنشینیم و نظارهگر باشیم، گفت: برخی نیز متأسفانه با آنها همگام شدند که انشاءالله هدایت شوند. جالب آنکه این اتفاقات بعضاً به اسم مبارزه با انحراف انجام میشود و برخی میگویند در راه امام و انقلاب انحراف ایجاد شده و ما میخواهیم جلوی آن را بگیریم.
عضو شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری مبنی بر فتنه عمیق خواندن اتفاقات اخیر گفت: این ماجرا بحران نبود. البته یک آزمایش بزرگ نیز بود، اگر ما خواهان بقای نظام هستیم و دوست داریم راه امام استمرار داشته باشد، باید بیش از این دقت کنیم و در موضعگیریها در رأی دادن ها در حمایت از جریانات سیاسی، شناخت از دشمنان، بیشتر دقت کنیم.
سرلشکر جعفری یادآور شد: نخبگان و خواص انقلاب متأسفانه ریزش داشتند، اما نباید نظام را با عملکرد من یا شما سنجید، بلکه باید با معیارها و شاخصهای صحیح راه امام و شهدا را ادامه داد. متأسفانه برخی از نخبگان به این نکته مهم که ولیفقیه فصلالخطاب موضوعات است، توجه کافی نکردند و به راحتی نقدهای نادرستی به آن وارد میکنند و اگر آنها اینگونه رفتار کنند، نباید ادعای پیروی از راه امام و طرفداری از نظام را داشته باشند.
فرمانده کل سپاه خطاب به اینگونه افراد گفت: بیایید مردانه موضع واقعی خود را اعلام کنید و روی آن بایستید. البته برخی میخواهند در عمل در مقابل اصل نظام بایستند ولی مردم متوجه این قصد آنها نباشند اما ما وظیفه داریم آنها را رسوا کنیم و این وظیفه سنگین بر دوش همه ماست که وظیفه پیشکسوتان جهاد و شهادت در این زمینه بسیار مهم است.
جعفری یادآور شد: حفظ انقلاب نیازمند سرباز، سردار و البته انسانهای خط شکن است.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درخصوص اعلام برخی اسامی افراد سیاسی گفت: معتقدم ما امروز بعد از این فتنه بزرگ و این ضربه بزرگ اعتباری که به حیثیت نظام جمهوری اسلامی وارد شد، دیگر این اسم آوردنها حتماً باید انجام شود.
وی با انتقاد از کسانی که دفاع از احمدینژاد را مساوی با دفاع از رهبری میدانند، گفت: رهبری کجا و ماها یعنی دیگر مسئولان نظام کجا؟ برخی طیفهای سیاسی در این انتخابات معتقد به "نه به احمدینژاد به هر قیمتی" بودند که البته به جز تأکید آنها بر موضوع هر قیمتی، بقیه شعارشان، قابل قبول است، چرا که نوعی مبارزه انتخاباتی است ولی وقتی برخی اتفاقات پشت صحنه مشاهده میشود پیچیدگیهای سختی اتفاق میافتد.
جعفری در پاسخ به سؤال دیگری درباره استفاده از مشایی در دولت، این موضوع را نادرست عنوان کرد و گفت: البته آقای احمدینژاد در این زمینه استدلالها و نظراتی دارند و ایشان را آدم درستی میدانند و در همین موضوع انتصاب ایشان به عنوان معاون اول، آقای احمدینژاد گفتند که من با رهبری صحبت میکنم و اگر ایشان قانع نشدند، این انتصاب ملغی خواهد شد ولی برخی رفتارهای آقای احمدینژاد درباره موضوع انتصاب مشایی جای دفاع ندارد.
* حوادث اخیر بزرگترین حادثه در طول تاریخ انقلاب که میتوانست محتوای انقلاب را تهدید کند
سرلشکر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بسیاری از افراد امروز فراموش کردهاند که اهداف شهیدان در دفاع مقدس چه بود و ما برای چه میجنگیدیم، خاطرنشان کرد: وصیتنامه اکثر شهیدان بر موضوع رهبری و نظام ولایت فقیه تاکید دارد.
وی افزود: امروز افراد زیادی از راه امام(ره) حرف میزنند ولی بعضاً در مقابل یکدیگر عمل میکنند و باید بدانیم که صحبت کردن از راه امام(ره) آسان است اما عمل کردن و شناخت این راه به خصوص امروز بسیار سخت است.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امام(ره)، اسلام را به جمهوری اسلامی گره زد و حفظ نظام را از اوجب واجبات میدانستند، اظهار داشت: هدف اصلی ما دفاع از محتوای واقعی جمهوری اسلامی است، نه شکل ظاهری آن.
جعفری خطاب به پیشکسوتان جهاد و شهادت گفت: ماندن در این راه مانند انقلابی ماندن است که این امر در اوائل انقلاب آسان بود ولی امروز بسیار سخت است و خیلی ها نتوانستند این روحیه را حفظ کنند.
وی با تاکید بر اینکه توصیه به ماندن در مسیر جهاد و شهادت باید هدف اصلی اینگونه نشستها باشد، خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری نیز همواره بر این موضوع تاکید دارند که نباید تنها در دوران گذشته پر افتخار ماند بلکه باید تکلیف امروز را ببینیم؛ چرا که گاهی برخی قدرت تطبیق با شرایط امروز انقلاب را ندارند.
وی با تأکید بر اینکه هدف امروز ما همان اهداف گذشته یعنی حفظ اصالت جمهوری اسلامی است و فقط مصادیق تفاوت میکند، ادامه داد: امروز حتی شاهد تغییر در تهدیدات علیه کشورمان هستیم؛ چرا که امروز شیوه جنگ عوض شده و دفاع نیز از نوع همطراز به ناهمطراز تغییر یافته است و البته اولویت تهدید برای دشمنان دیگر نظامی نیست.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه از سال 80 همواره منتظر حمله نظامی امریکا بودیم، خاطرنشان کرد: آنها هیچگاه جرأت عملی کردن این تهدید را نداشتند اما باید بدانیم که امروز تهدید علیه نظام و انقلاب، جدی تر از گذشته است.
جعفری با اشاره به این مطلب که بیتردید تهدید نظامی هیچگاه منتفی نیست، خاطر نشان کرد: نیروهای مسلح همواره باید برای ارتقاء آمادگی خود، تلاش کنند.
وی با اشاره به موضوع هستهای کشورمان گفت: در طول این سالها شاهد دو مدل برخورد بااین موضوع بودیم که باید ببینیم کدام یک از این برخوردها با مبانی جمهوری اسلامی بیشتر سازگار بود و استقلال و آزادی ملت ایران در کدام برخورد نمود بیشتری داشت.
عضو شورای عالی امنیت ملی عدالت، حمایت از مستضعفین و پرهیز از اشرافیگری را از جمله اصول و مبانی انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: دشمن در طول این 30 سال تلاش کرد تا این مبانی را زیر سئوال ببرد.
جعفری با تاکید بر این مطلب که هیچ کس حتی امریکا جرأت و توان براندازی نظام جمهوری اسلامی را ندارد، گفت: اما آنها تلاش میکنند تا محتوای اصلی نظام و مبانی آن را خدشهدار کنند و در داخل نیز، برخی افراد که حتی سوابق انقلابی نیز دارند در این مسیر حرکت میکنند.
وی با بیان اینکه استمرار انقلاب یعنی تحول دائمی و روز به روز به سوی خوبی ها، افزود: امروزه تهدید علیه انقلاب از تهدیدات سخت به سمت تهدیدات نرم و خصوصا در ابعاد فرهنگی و سیاسی تغییر ماهیت داده است و اگر این موضوع مورد توجه ما ثقرار نگیرد، ممکن است این انقلابی که حاضر بودیم برای آن تمام هستی خود را بدهیم، به راحتی و از طریق دیگر از بین برود.
به گزارش فارس، فرمانده کل سپاه در ادامه با تاکید بر اینکه امروز باید تهدید اصلی انقلاب را به درستی بشناسیم، اظهار داشت: پیشکسوتان جهاد و شهادت باید امروز نیز به عنوان خط شکن در این مسیر حرکت کرده و رسالت خود را انجام دهند.
جعفری تشخیص دشمن و شناخت تهدیدات امروز را بسیار سخت توصیف کرد و با اشاره به حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: بزرگترین حادثه در طول تاریخ انقلاب که میتوانست محتوای انقلاب را تهدید کند، همین حوادث اخیر بود که در قالب انتخابات بروز کرد.
وی گفت: برخی از به کار بردن واژه انقلاب مخملی ناراحت میشوند اما باید بدانیم که همین اتفاقات در بسیاری از کشورها در بستر انتخابات و دموکراسی صورت گرفت و از آن نتیجه هم گرفتند.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در گذشته افراد ضد انقلاب و مخالفین استمرار راه امام (ره) کمتر توان سوء استفاده از مقاطع انتخابات را داشتند، اظهار داشت: برخی آقایان به صراحت در اعترافات خود اعلام کردند که این اهداف در گذشته نیز به شکل دیگری دنبال میشد.
جعفری با بیان اینکه حوادث اخیر موضوع سادهای نبود، گفت: این اتفاقات از ماهها قبل طراحی شده بود و حتی در گفتار دشمنان نیز اعلام میشد که دنبال تغییر رفتار در جمهوری اسلامی هستند که این تغییر رفتار به معنای همان عدول از مبانی انقلاب است.
یک مجله آمریکایی در گزارشی با اشاره به عملکرد انگلیس در دوران استعمار نوشت: انگلیس جهان را نابود کرد.
به گزارش فارس، مجله آمریکایی «نیوزویک» در گزارشی با عنوان «آیا انگلیس جهان را نابود کرد؟» نوشت، «اغلب درگیری های جهان امروز نتیجه دخالت های انگلیس در عصر استعمار است. مقامات انگلیسی از طریق جداسازی و تقسیم کره زمین به تکه هایی که خود مناسب می دیدند، یا از طریق ساکن کردن قومیت های مختلف در یک کشور، به درگیری های شدید جهان امروز دامن زده اند.»
در ادامه این گزارش، نیوزویک نمونه هایی را ذکر کرده که در آنها کشوری در نتیجه استعمار انگلیس دچار مشکلات عدیده شده است.
این مجله آمریکایی نوشت: «طی 150 سال حکومت در سریلانکا، انگلیسی ها با بها دادن به نیروهای شورشی ببرهای تامیل و دیگر گروه های اقلیت، آنها را مورد حمایت خود قرار دادند.
همین امر سبب شد تا پس از انتخابات ملی سال 1947، تلاش مردم سریلانکا برای تغییر وضعیت تبعیض آمیز به وجود آمده، به جنگی داخلی بینجامد که ربع قرن ادامه داشته است.»
نیوزویک در ادامه به درگیری های کشمیر اشاره کرد و نوشت: «هنگامی که انگلیسی ها وارد شبه قاره هند شدند، در آنجا مجموعه متنوعی از ایالات امیرنشین وجود داشت. وقتی انگلیسی ها این کشور را ترک کردند، آن را از لحاظ مذهبی تکه تکه کرده بودند. همین اقدام موجب مهاجرت های گسترده و مرگ ومیر میلیون ها انسان شد. علاوه بر این، نزاع و کشمکش بر سر منطقه کشمیر میان هندوها و مسلمان ها، از آن زمان تاکنون همچنان ادامه دارد.»
بر پایه این گزارش نیجریه که کشوری در غرب آفریقا است زمانی دو کشور کاملا مشخص و مجزا بود که در سال 1914 رسما یکی شدند و تا زمان اعلام استقلال در سال 1960 هرکدام به صورت جداگانه توسط انگلیس اداره می شدند. در این زمان انگلیس با حمایت از جنوب، صحنه را برای آغاز چندین دهه جنگ داخلی آماده کرد.
نیوزویک اختلافات داخلی در عراق و سودان را نیز در نتیجه سیاست های شیطنت آمیز انگلیس و شعله ور کردن جنگ های قومیتی و مذهبی دانست.
عملکرد موسوی شاعر منافقین را هم به وجد آورد (خبر ویژه)
شاعر تملق گوی سران گروهک تروریستی منافقین، برای میرحسین موسوی قصیده سرایی کرد.
«اسماعیل- خ» که در لندن اقامت دارد و سال ها برای سران تروریست ها تملق گویی کرده، در شعر خود از موسوی خواسته تا برای جدایی دین از حکومت بکوشد. شاعر منافقین در این شعر ضعیف و آب دوغ خیاری که با انواع سکته های وزنی و سستی واژگان همراه است، ضمن خجسته شمردن حرکت های اخیر موسوی، نسبت به سابقه حضور وی در پست نخست وزیری و حوادث سال های اول انقلاب فحاشی نموده و ابراز امیدواری می کند که موسوی دگرگون شده و به جنگ با انقلاب و نظام رفته باشد. «بادا که روزگار دگر کرده باشدت- در بینش و گزینش و روکرد و داوری». وی همچنین موسوی را نفرین کرده اگر که بخواهد از این راه برگردد!
گفتنی است نامبرده مدتی در گروهک فدائیان خلق عضویت داشت و پس از آن به گروهک منافقین پیوست. وی در عین حال پس از فرار از کشور، به دستیار هوشنگ وزیری سردبیر نشریه سلطنت طلبان تبدیل شد. به همین دلیل نیز سال گذشته هادی خرسندی از عناصر ضد انقلاب، درباره وی، علیرضا نوری زاده، عباس معروفی و فریدون گیلانی گفت «آنها اخلاقی بی ثبات و ژلاتینی دارند».
بنابر اخباری که تابستان سال گذشته با 8 سال تاخیر منتشر شد، «اسماعیل- خ» به همراه وزیری، «مهناز- خ» را فریب داده و پس از مدتی، رفتاری تحقیرآمیز نسبت به وی در نشریه سلطنت طلبان پیشه کردند که منجر به مفقود شدن شاعره مذکور شد. هرزگی های آقای«خ» باعث شکست وی در چند ازدواج قبلی از جمله با همسر ایتالیایی و همچنین «رکسانا- ص» شد.
شاعر بارگاه منافقین اگرچه از جمله تحریم کنندگان انتخابات ریاست جمهوری ایران بود اما بلافاصله با مشاهده برخی اغتشاش ها به صرافت افتاد که به صف معترضان در خارج از کشور بیفتد و شعار رأی من کجاست، موسوی رأی منو پس بگیر سر دهد!
عصبانیت روباه پیر از «وب نوشت» ابطحی (خبر ویژه)
وبلاگ محمدعلی ابطحی، از متهمان آشوب های خیابانی پس از انتخابات ریاست جمهوری به نام «وب نوشت» از سوی شرکت انگلیسی ارائه دهنده «هاست»- فضای اینترنتی- مسدود شد.
طی روزهای گذشته، ابطحی با انتشار سه پست وبلاگی درباره پروژه شکست خورده کودتای مخملی و با تاکید بر این که «استدلال هایی که در دادگاه ارایه کرده را باور دارد و خواستار محاکمه سران اصلی آشوب های اخیر شده است.»
محمدعلی ابطحی، عضو مجمع روحانیون مبارز و رئیس دفتر خاتمی در زمان ریاست جمهوری، که به اتهام دست داشتن در اغتشاشات پس از انتخابات در زندان به سر می برد، در سومین به روزرسانی «وب نوشت» خود آورده بود: «هرکس ایران امروز را بشناسد می داند که دود آشوب های خیابانی تنها به چشم مردم و تاریخ و عظمت ایران می رود و این واقعیت را بیش از دیگران، آنهایی می دانند که مردم به دفاع از آنان به خیابان ها آمدند.»
براین اساس شرکت انگلیسی ارائه دهنده «هاست»- فضای اینترنتی- به وبلاگ ابطحی، برای سانسور افشای دخالت مقامات و رسانه های این کشور در آشوب ها و اغتشاشات پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران آن را مسدود کرد.
رسانه های غربی از اولین روز جلسه بررسی رأی اعتماد وزرای کابینه دهم با عنوان تقابل شدید مجلس با دولت یاد کردند و ادعاهای خود را مستند به اظهارات تند چند تن از ناطقان به ویژه احمد توکلی، محمدرضا باهنر و علی مطهری کردند.
**تایمز لندن: مخالفت محافظه کاران با گزینه های احمدی نژاد
به گزارش ایرنا، روزنامه تایمز در گزارشی نوشت: شکاف در ساختار سیاسی ایران دیروز با مخالفت محافظه کاران با گزینه های محمود احمدی نژاد برای کابینه جدید برجسته تر شد.
این روزنامه چاپ لندن روز دوشنبه افزود: در اولین روز رسیدگی به صلاحیت وزیران پیشنهادی در پارلمان ایران نمایندگان انتخاب های رییس جمهور ایران را زیر سوال بردند و او را به انتخاب افرادی که فقط از وی پیروی مطلق می کنند و شایستگی ندارند متهم کردند.
تایمز افزود: نمایندگانی از هر دو طرف در اولین روز بررسی صلاحیت اعضای کابینه پیشنهادی، از آقای احمدی نژاد انتقاد کردند و این نشان می دهد جلسات آتی مجلس برای این منظور نیز پرتنش خواهد بود. بنابراین مشخص نیست که او بتواند در کسب رای اعتماد برای تمام اعضای پیشنهادی کابینه اش موفق شود.
بیشتر وزیران پیشنهادی آقای احمدی نژاد از دوستان نزدیک وی و ناشناخته هستند. حداقل سه تن از آنان-وزیران کشور، اطلاعات و نفت-با سپاه رابطه دارند. معرفی سه وزیر زن نیز اولین بار است که در جمهوری اسلامی اتفاق می افتد و فقط یک حرکت نمایشی است که هدف از آن برتری بر میرحسین موسوی است که رای زیادی از سوی زنان به او داده شد.
**دویچه وله: احمدی نژاد با مشکل کسب اقتدار از مجلس مواجه است
دویچه وله (صدای آلمان) نوشت: در حالی که فراکسیون اصولگرا در حمایت از وزیران پیشنهادی رئیس جمهور ایران دچار شکاف شده، احمدی نژاد با مشکل کسب اقتدار از مجلس روبه رو شده است.
احمدی نژاد در نماز جمعه این هفته ابراز امیدواری کرد، دولت جدید بتواند با اقتدار کار خود را شروع کند و تلاش برای استقرار عدالت در جهان را ادامه دهد.
دویچه وله افزود: همزمان با آغاز بحث مجلس درباره صلاحیت وزیران پیشنهادی، حسین در مقاله ای در کیهان با ویژه خواندن اوضاع مملکت به نمایندگان هشدار داد، در زمینه صلاحیت کاری وزیران سختگیر نباشند و رای احیانا منفی شان تا حد ممکن محدود باشد.
اما محمدرضا باهنر که رأی اعتماد دولت نهم همراه با لابی گری های او بود، این بار در اقدامی بی سابقه از موضع مخالف سخن گفت.
دویچه وله در پایان نوشت: ناظران با توجه به مخالفت فراکسیون اقلیت مجلس با اکثر وزیران معرفی شده و شکاف در جناح اصولگرا، که حمایت یکپارچه آن از دولت پیشنهادی را منتفی کرده است، معتقدند شمار قابل توجهی از وزیران معرفی شده احتمالا اگر از "بالا" در مورد آنان توصیه نشود، از کسب آرای لازم در مجلس باز خواهند ماند.
**فرانس پرس: مجلس ایران بررسی صلاحیت کابینه احمدی نژاد را ازسرگرفت
"خبرگزاری فرانسه" نیز از "تهران"گزارش داد: بررسی سه روزه صلاحیت 21 وزیر کابینه پیشنهادی "محمود احمدی نژاد"، رییس جمهور از روز گذشته (یکشنبه) درحالی آغاز شد که چند قانونگذار محافظه کار قدرتمند با مخالفت علنی با وزرای پیشنهادی احمدی نژاد به وی ضربه زدند.
"احمد توکلی" نماینده ارشد محافظه کار، در آغاز مباحث روز گذشته مجلس که روز چهارشنبه به هنگام دادن رای اعتماد به اوج خود خواهد رسید، گفت: 16 نفر از وزرای پیشنهادی فاقد تجربه ی لازم برای وزارتخانه های درنظرگرفته شده هستند.
احمدی نژاد اکنون برای کسب تاییدیه مجلس برای وزرای پیشنهادی اش که شامل چندین چهره ی جدید است و دربین آنان سه زن برای نخستین بار در جمهوری اسلامی دیده می شود، با وظیفه ی دشواری مواجه است.
**رویترز: احمدی نژاد ممکن است با نبردی برسر کابینه جدید روبرو شود
رویترز از تهران گزارش داد: کابینه جدید پیشنهادی رییس جمهور محمود احمدی نژاد روز یکشنبه در یک بحث داغ پارلمانی با انتقاد برخی وکلا روبرو شد، اما یک عضو برجسته مجلس از نامزدی غافلگیرکننده وزیر نفت پیشنهادی حمایت کرد.
این خبرگزاری انگلیسی گفت: تحلیلگران می گویند مباحثه ای طوفانی در مجلس کمتر از 3 ماه پس از انتخاباتی که ایران را دچار عمیق ترین بحران داخلی پس از انقلاب اسلامی 1979 کرد، می تواند از نظرسیاسی به احمدی نژاد لطمه زند.
رویترز افزود: وکیل مجلس علی مطهری گفت "این کابینه ای ضعیف است... ما می بینیم برخی وزیران پیشنهادی بدون هیچ تجربه ای در آن وزارتخانه؛ در راس آن گذاشته شده اند."
سایر وکلا حمایت خود را از کابنیه 21 عضوی احمدی نژاد اعلام کردند که شامل معرفی غافلگیرکننده مسعود میرکاظمی وزیر بازرگانی برای وزارت نفت می شود که به دلیل آن که فزوش نفت خام اکثر درآمد دولت را تامین می کند، پستی کلیدی است.
میرکاظمی تجربه ای در بخش نفت ندارد اما از همپیمانان احمدی نژاد محسوب می شود که وی را مدیری ماهر خواند.
ایرنا به نقل از حسن غفوری فرد عضو هیات رییسه مجلس گفت "میرکاظمی گزینه ای مناسب برای وزارت نفت محسوب می شود."
رویترز اضافه کرد: احمدی نژاد به مجلس گفت که برای دوره دوم چهار ساله اش "گام های رو به جلوی مهمی" را در نظر گرفته که شامل توسعه بخش پایین دستی نفت و ارتقای برابری اجتماعی می شود. وی گفت: ایران "باید تعامل سازنده ای با تمام ملت ها و کشورها به استثنای موجودیت غیرمشروع صهیونیستی داشته باشد."