مورچه چیه که... موریانه خور هم بشه! (خبر ویژه)
گروهک ورشکسته جبهه ملی با ریزش ته مانده اعضای خود مواجه شده است. 5تن از اعضای این گروهک با انتشار نامه ای خطاب به سران گروهک اعلام کردند از عضویت در آن استعفا می دهند.
در نامه استعفا این 5 نفر تصریح شده که «پس از مرگ ورجاوند و نظام الدین موحد، جریان روزافزون و خزنده ای در جبهه ملی شکل گرفته که هرچند از هسته چند نفره تشکیل شده ولی به هیچ معیار اخلاقی و اصول سیاسی مصدقی پایبند نیست و اکثریت را تحت تاثیر قرار داده است. این باند از ما بهتران از تمامی امکانات جهت تفرقه اندازی و ایستایی جبهه ملی سود می جویند و به ورود نیروهای گلچین شده مبادرت می ورزند. آنها با تحرکات خود از زحمت نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی می کاهند و موریانه وار عمل می کنند.»
پادوی فراری در نقش پارتیزان!؟ (خبر ویژه)
کاتب ویژه خاتمی در زمان ریاست جمهوری وی، با لحنی احساسی و تحریک آمیز، سران احزاب مدعی اصلاحات را به خاطر عدم تداوم آشوبگری مورد سرزنش قرار داد و از آنها خواست به کمپین کوچ سبز بپیوندند!
بابک داد با بیان اینکه بعد از دو ماه چرا خبری از سران دستگیر نشده احزاب اصلاح طلب نیست تا محکم علیه این نظام نامشروع حرف بزنند، می نویسد: چرا آنها نقش خود را با جدیت بیشتر و در اختفا ایفا نکنند؟ چرا هزینه های کوچ برای فاش گویی را نپذیریند؟ چرا از خانه دل نمی کنند و کوچ سبز را تجربه نمی کنند. آنها با کوچ و اختفا در همین سرزمین، افشاگری کنند. کروبی و موسوی از جان گذشته اند اما به تعداد بیشتری از رهبران دست از جان شسته نیاز است. خوشبختانه ما الان موسوی را داریم که یک بار غسل شهادت کرده است.
گفتنی است نامبرده در حالی که از کشور خارج شده، با همکاری سرویس های امنیتی بیگانه و رسانه های در اختیار آنها (نظیر گویانیوز و بی بی سی) چنین القا می کند که در داخل کشور متواری است و شجاعانه(!) در حال مبارزه است تا با این ترفند برخی عناصر ساده لوح، خام و جوگیر شوند. علت رویکرد به پروژه جدید هم این است که عناصر ضد انقلاب به مراتب گردن کلفت تر از آقای «داد»- که وی حتی پادوی آنها هم محسوب می شود- به محض علنی شدن اقامت در خارج، تمام خاصیت و ارزش خود را برای سرویس های جاسوسی آن کشورها از دست داده و تبدیل به مهره سوخته و تاریخ مصرف گذشته شده اند. بنابراین پروژه کوچ سبز-بخوانید پوچ سبز- را از طریق یک مهره میدانی سرخورده به اجرا گذاشته اند و گاه از طریق انتشار مقاله ای از وی در گویانیوز و گاه مصاحبه تلفنی بی بی سی با وی از مخفی گاه(!!) چنین القا می کنند که وی هنوز در ایران است.
ذکر این نکته هم به جاست که گروهک های ضدانقلاب پس از دست به اسلحه شدن و برپایی انفجارهای وحشیانه و عملیات تروریستی، به اختفا در خانه های تیمی و سپس فرار به خارج از کشور روی آوردند.
آخوندهای جعلی در خدمت دیکتاتورهای سیاسی (خبر ویژه)
شبکه رسانه ای عنکبوت همچنان تلاش می کند از طریق گفت وگو و استفتا و نظرخواهی از چند روحانی نمای پا به رکاب! مشروعیت نظام اسلامی را- به خیال خود- به چالش بگیرد. در این داد و ستدهای رسانه ای، طرف پرسشگر که نوعاً یک روزنامه و سایت زنجیره ای با شبهات از پیش پردازش شده است سراغ عناصری نظیر منتظری، بیات و... می رود تا از آنها چنین القا شود که جمهوریت و اسلامیت یا مقبولیت و مشروعیت در جمهوری اسلامی مقابل هم قرار گرفته اند و بنابراین نظام، مشروعیت ندارد.
در همین راستا منتظری اخیراً مدعی شده بدون انتخاب مردم جمهوری اسلامی نه مشروعیت دارد و نه مقبولیت. اسدالله بیات هم در گفت وگو با روزنامه زنجیره ای اعتماد گفت: حکومت زمانی مشروع است که قانونی باشد. اگر شما مشروعیت را به معنای قانونیت گرفتید طبیعی است که در جایی که مردم مسلمانند حکومت مشروعشان حکومتی است که تقید بر مفاهیم دینی دارد. ما چنین چیزی نداریم که بین مشروعیت و مقبولیت فرق بگذارند.
بازی با کلمات جمهوریت و اسلامیت یا مشروعیت و مقبولیت و القای تقابل این دو در نظام جمهوری اسلامی که بنیان آن از همان سال های اولیه پیروزی انقلاب اسلامی با پروژه مشترک ضد شیعی و ضد انقلابی «سیا» و «اینتلیجنت سرویس» گذاشته شد در حالی است که همین طیف از سرویس دهندگان به شبکه جنگ روانی دشمن، علناً به مقابله با نتایج انتخابات پرشکوه ریاست جمهوری برخاسته و همسو با دشمنان برای نقض حق و انتخاب مردم فعالیت می کنند. بنابراین به جای تحریف و طرح غلط صورت مسئله باید از این حضرات پرسید تکلیف عدالت نزد کسانی که قانون و رأی و انتخاب 24 میلیونی مردم را یکجا زیر پا می گذارند و به تضییع حق می پردازند، چیست؟ آیا آنها با حمایت از برخی دیکتاتورهای سیاسی که دنبال گردن کلفتی و غصب قدرت هستند، شایستگی یدک کشیدن عنوان روحانیت- افتا و مرجعیت که جای خود دارد- هستند؟ طبیعی است که رویه چنین کسانی نه مقبولیت دارد و نه مشروعیت، نه با اسلام سازگار است و نه با دموکراسی و جمهوری. چه رسد به این که به زیور خدمتگزاری برای مستکبران عالم نیز آراسته شود.
بازخوانی نامه سال 64 محسن مخملباف کارگردان فرانسوی- ایرانی که پس از انتخابات 22 خرداد به گفته خودش سخنگوی میرحسین موسوی در خارج از کشور شده است، به معاونت سینمایی دولت میرحسین موسوی خالی از لطف نیست.
مخملباف که با ساختن فیلم "سکس و فلسفه" رویکرد هنریاش را به نمایش گذاشته بود، در انتخابات اخیر هم در کنگره اروپا حاضر شد و در گزارشی درباره انتخابات ادعا کرد: کمیته انتخابات در پایان روز جمعه به میرحسین موسوی اعلام کرد که در انتخابات پیروز شده است و میتواند اطلاعیه این پیروزی را بنویسد. ولی دقابقی بعد چند تن از فرماندهان سپاه در دفتر میرحسین موسوی به وی خبر پیروزی محمود احمدی نژاد را می دهند و تجمعات بیش از 4 نفر را ممنوع اعلام می کنند.
اما مخملباف هم به مانند اکثر طرفداران میرحسین موسوی از نوعی تناقض درونی رنج می برد. بازخوانی نامه محسن مخملباف در سا 64 به سید محمد بهشتی معاون سینمایی دوران نخست وزیری میرحسین موسوی می تواند به شناخت این تناقض ها کمک کند.
مخملباف در این نامه به فیلم اجاره نشین های مهرجویی اعتراض می کند و می گوید که می خواسته خود و مهرجویی را منفجر کند. گفتنی است مهرجویی هم در انتخابات ریاست جمهوری از موسوی حمایت کرد و از وی خواست تا در صورت پیروزی، قالیباف را بهعنوان معاون اول رئیس جمهور منصوب کند.
در این نامه آمده است:
«سلام خسته نباشید. انصاف حکم می کند که تلاش شما را در جهت رشد کمی سینما بستایم. اجر کم علی الله، اما وجود فیلم هایی چون اجاره نشین ها را به چه حسابی بگذارم، بی دقتی شما؟ بی اعتقادی شما؟ در صورت آخر اعتماد پاک مهندس موسوی را به شما نمی توانم ندیده بگیرم.
برادر عزیز از شما خیلی خوبی می گویند. خیلی ها می گویند دو سه سال پیش در محضر مهندس مرا امر به ثواب کردید، یادتان هست؟ پس من باب ثواب می گویم، حاجی واشنگتن را که گردن نگرفتید، اجاره نشین ها به گردن چه کسی است؟ اگر فیلم را ندیده اید، ببینید. شما را به همان حضرت ابوالفضل(ع) تکلیف کسی چون من با شما چیست؟ ارج گذاریاتان به جنگ را باور کنم یا اغماضاتان را در مورد امثال اجاره نشینها، امیدوارم همچنان ما را متحجر ندانید که مثلاً به هنر تبلیغاتی و سفارشی معتقدیم یا با انتقاد مخالفیم، اما انتقاد در چارچوب انقلاب و اسلام و یا هجو اسلام و انقلاب؟ توهین می شود که اگر بگویم فیلم دیدن بلد نیستید. می توانید بشینید با هم اجاره نشینها را ببینیم.
من باب ثواب گفتم، گناه که نکرده ام؟ واقع قضیه این است که دوساعت پیش که فیلم را دیدم حاضر بودم به خودم نارنجک ببندم و مهر جویی را بغل کنم و با هم به آن دنبا برویم. اما یک ربع پیش که با قرآن استخاره کردم خوب آمد که به شما بگویم نه یه کس دیگر. ادای وظیفه کردم، ثواب یا گناه، آخرت خودتان را به دنیای دیگران نفروشید.
محسن مخملباف»
دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در جوابیهای به خبر عزیمت مهدی هاشمی رفسنجانی به لندن واکنش نشان داد و آن را مرتبط با ماموریت سازمانی وی خواند.
در این جوابیه تاکید شد که سفر مهدی هاشمی جهت بازدید و رسیدگی دفاتر و شعبات دانشگاه آزاد اسلامی در خارج از کشور چندین روز قبل از دادگاه مورخه 3/6/88 به خارج از کشور بوده است.
در بخش دیگری از این جوابیه کوتاه، با کذب خواندن مطالب مطرح شده علیه مهدی هاشمی در دادگاه چهارم متهمان حواث پس از انتخابات افزوده شده است که وی قطعا بعد از اتمام ماموریت سازمانی خویش جهت پاسخگویی به این مطالب به کشور بازخواهند گشت.
اما دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد در حالی اصرار دارد که تاریخ سفر مهدی هاشمی را پیش از برگزاری دادگاه عنوان کند تا هرگونه شائبه در خصوص احتمال ارتباط خروج از کشور وی و اعترافات تکان دهنده برخی متهمان را مبنی بر پولشویی، جعل سند، استفاده از بیتالمال و بودجه سازمان بهینه سازی مصرف سوخت در انتخابات سال 84 و اقدام به دروغپردازی علیه دکتر احمدینژاد با تأسیس سایت جمهوریت و کلید زدن پروژه ادعایی تقلب در انتخابات منتفی کند.
این در حالی است که در خبری که روز گذشته در خصوص سفر هاشمی به انگلیس منتشر شده بود، بر همین نکته تأکید شده و آمده بود: «این سفر هیچ ارتباطی به شایعات مطرح شده درباره احتمال دستگیری مهدی هاشمی به اتهام طراحی و عملیاتی کردن اغتشاش های پس از انتخابات ندارد.»
علیرغم وجود این توضیح در خبر، اصرار دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد بر این مسئله و اشاره به سفر وی بهمنظور ماموریتهای سازمانی هم بر حساسیتها اضافه کرد و هم این سؤال را دامن زد که رئیس دفتر هیات امنای دانشگاه با شرح وظایف مشخص چه ماموریت سازمانی مشخصی در قبال دفاتر خارج از کشور این دانشگاه دارد.
تأکید دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد بر سفر مهدی هاشمی به خارج از کشور چندین روز پیش از برگزاری دادگاه نیز در حالی است که وی دقیقاً روز چهارشنبه هفته گذشته در واکنش به اعترافات حمزه کرمی و مسعود باستانی از گردانندگان سایت جمهوریت، بلافاصله نامهای به رئیس سازمان صداوسیما ارسال کرد و ضمن انتقاد شدید از مطرح شدن نامش در رسانه ملی خواستار تعیین زمانی برای پاسخگویی شد.
مهدی هاشمی در این نامه همچنین از شکایت خاندان هاشمی از رئیسجمهور خبر داده بود.
غفلت نگهبان یک دامداری در شهر درق جاجرم در استان خراسان شمالی به علت تماشای سریال افسانه جومونگ، موجب ربوده شدن 90 راس بره شد.
به گزارش ایسنا، دادستان عمومی و انقلاب جاجرم در اینباره گفت: نگهبان دامداری بهخاطر تماشای این سریال محل را ترک کرده و سارقان با استفاده از این غفلت اقدام به سرقت 90 راس بره پرواری کرده بودند.
رضازاده افزود: صاحب دامداری پس از اطلاع از سرقت، مراتب را به کلانتری گرمه و دادسرای شهرستان جاجرم اطلاع داد.
وی خاطرنشان کرد: متهمان احتمالی پرونده تحت پیگرد قانونی قرار گرفتهاند.