مدیر وبلاگ
 
متفاوت ترین وبلاگ پارسی بلاگ
خوبم شما چی ! این وبلاگ جای کسایی که حداقل خدا رو برا خداییش قبول دارن
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 142
بازدید دیروز : 219
کل بازدید : 487180
کل یادداشتها ها : 932
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
یک شهید قلابی دیگر برای اغتشاشگران

اغتشاشگران در تازه‌ترین قدام خود در راستای شهیدسازی قلابی، افراد خودکشی کرده را به نام شهید خود ثبت می‌کنند.

به گزارش فارس، اخیراً به دنبال خودکشی فردی به نام محمد جواد پرنداخ اهل گیلانغرب کرمانشاه و دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان، پیامک‌هایی با مضمون "شهید دیگری در راه آزادی میهن! " از سوی مراکزی خاص ارسال شده و برخی سایت‌های دوم خردادی و همچنین سایت‌های معاند نظام همصدا با منافقین به انتشار مطالبی غیرواقعی در این خصوص پرداخته‌اند.

این مراکز دروغ‌پراکنی در حالی مدعی می‌شوند پراندخ از سوی مأموران انتظامی و امنیتی به قتل رسیده است که نامبرده حدود ساعت 10:30 صبح مورخ 4 شهریور 88 با پرت کردن خود از پل عابر پیاده واقع در بلوار کشاورز اصفهان اقدام به خودکشی کرده و پزشک وی نیز این موضوع را تأئید کرده است.


  
گفت‌وگوی خواندنی یک روزنامه با حمید رسایی
باهنر برای رأی نیاوردن 7، 8 وزیر کمر به کار تشکیلاتی بسته است

حجت‌الاسلام حمید رسایی با اشاره به برخی پشت‌پرده‌ها و نوع تعامل طیف موسوم به جناح راست در مجلس، خبر داد محمدرضا باهنر برای رأی نیاوردن 7، 8 وزیر کمر به کار تشکیلاتی در مجلس بسته است. رسایی همچنین درخصوص نوع نگاه باهنر و لاریجانی به مقوله مشارکت مردم گفت این دو، معتقد بودند در صورت افزایش مشارکت پیروزی با موسوی است و به همین دلیل طرفدار مشارکت حداقلی بودند.

به گزارش رجانیوز، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی برای اولین بار خبر داد که باهنر پیش از انتخابات معتقد بوده است که برخی اصولگرایان باید بروند و با موسوی کار کنند که پیروزی وی، به معنی شکست مطلق ما محسوب نشود. رسایی البته معتقد است، اصل حرف باهنر این بوده است که باید کاری کنیم سهم ما از قدرت محفوظ بماند.

وی همچنین با اشاره به عملکرد نامناسب فراکسیون اصولگرایان از عضویت خود در آن ابراز پشیمانی کرده و تأکید می‌نماید در صورتی که لاریجانی بار دیگر به‌عنوان رئیس فراکسیون انتخاب شود، از این فراکسیون کناره‌گیری خواهد کرد.

متن این گفت‌وگوی تفصیلی با روزنامه تهران امروز در ادامه آمده است:

به عنوان اولین سوال می‌خواستم بدانم با توجه به اینکه شما جزو حامیان دولت در مجلس محسوب می‌شوید اساسا اسلوب حمایت شما براساس چه مدلی است؟ حمید رسایی کجا در موضع منتقد و کجا در موضع حامی وارد عمل می‌شود؟ ملاک‌ها و معیارهای شما برای انتقاد چیست؟

بر خلاف آنچه برخی از همین رسانه‌ها تبلیغ می‌کنند، من دولت نهم را دولت بی‌عیب و نقصی نمی‌دانستم و الان هم دولت دهم را هم بی‌نقص نمی‌دانم و این‌طور هم نیست که همیشه فقط حمایت کرده باشم. طبیعی است این دولت هم مثل همه دولت‌ها، در حوزه اجرا دامنه گسترده‌ای دارد و در این زمینه وجود برخی معایب و کمبودها طبیعی است. با این حال چیزی که از نظر من مهم است اینکه دولت یک رویکرد دارد، یک کارکرد دارد و طبیعتا عملکردی هم دارد. وقتی این دولت مجموعه‌ای از رویکردهای صحیح را دنبال می‌کند و بیش از 80 درصد امتیاز مثبت می‌گیرد و در کارکردش هم معدلش بالاست، در نتیجه خروجی عملکرد باید بالا باشد. نمی‌شود رویکرد و کارکرد 80 درصد خوب باشد اما عملکرد 20 درصد خوب باشد.

با وجودی که می‌گویید دولت بی‌عیب و نقص نیست چرا انتقادات‌تان را رسانه‌ای نمی‌کنید؟

این‌طور نیست که اصلا رسانه‌ای نشده باشد. بله اولویت برای ما رسانه‌ای کردن آن نیست. باید در نظر داشت که دولت مجموعه دشمنان قسم خورده‌ای دارد که این دشمنان انصاف ندارند، رویکردها و کارکردها را قبول ندارند و طبعا عملکرد را هم نمی‌پسندند. در شرایطی که دولت یکسری منتقدان غیرمنصف دارد که من در مورد آنها تعبیر دشمن را به کار می‌برم، عقل اقتضا نمی‌کند که من همه انتقاداتم را روی میز بریزم و فریاد بزنم که دولت این عیب‌ها را دارد.

ادامه مطلب...

  

یک روزنامه دیگر وابسته به اصلاح طلبان، اقدام به تولید خبراز رویدادی که اتفاق نیفتاده نمود!

به گزارش شبکه ایران، روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان "حاشیه های انتقاد از وزیران پیشنهادی" که عنوان اصلی آن در شماره امروز را به خود اختصاص داد،به جلسه روز گذشته مجلس درباره وزرا پرداخت و از عدم وجود مخالف برای دو وزیر دفاع و بهداشت و درمان خبر داد!

در گزارش صفحه نخست این روزنامه که با لحنی تمسخر آمیز و کاملا غیر متعارف نگاشته شده است، پس از ذکر انتقادات نمایندگان به برخی وزرای پیشنهادی آمده است: " البته در این توفانی که بهارستانی ها راه انداخته بودند دو وزیر از مخالفت نمایندگان در امان بودند؛ خانم وحیدی دستجردی و آقای وحیدی که نه تنها کسی در مخالفت با آنها به عنوان وزرای بهداشت و دفاع نطق نکرد بلکه تعریف هم کردند و حتی در حمایت شان شعار دادند".

اعتماد در ادامه خبر سازی خویش سعی کرد تا سیاست اختلاف افکنی را نه تنها میان مجلس و دولت که در میان اعضای دولت های نهم و دهم هم پیگیری کند.

این روزنامه در این راستا علت عدم مخالفت با وحید دستجردی را اینگونه نوشته است " خود وزیر پیشنهادی به جای نماینده ها جبران مافات کرد و آنقدر عملکرد دولت احمدی نژاد در چهار سال گذشته را در حوزه بهداشت زیر سوال برد و ضعف های دولت قبل (دولت احمدی نژاد نه خاتمی) را لیست کرد که دیگر مخالف ها ترجیح دادند سکوت کنند و از وزیری که از همین ابتدا اینقدر جسورانه رفتار می کند، انتقادی نکنند."

این در حالیست که حسینی صدر پانزده دقیقه از تریبون مجلس در مخالفت با وحید دستجردی نطق کرده است. باضافه آنکه این روزنامه بدون اشاره به کوچکترین جمله ای از سخنان دستجردی، از نطق وی تعبیر به "زیر سوال بردن چهار سال گذشته" می نماید.

این روزنامه که در شماره دیروز خود نیز تیتر"امروز هم روز احمدی نژاد نبود" را برای گزارش خود انتخاب کرد، البته حاضر نشده به وزرایی از کابینه دهم همچون خلیلیان و بختیاری که دیروز بدون هیچ مخالفی پا به مجلس گذاشتند و برنامه هایشان را تشریح نمودند،مطلبی بنویسد و یا حتی اشاره ای کند.

ادامه رویکرد تحریف اخبار از سوی رسانه های اصلاح طلب در حالی ادامه می یابد که این جریان سابقه مواردی همچون نقد سخنرانی انجام نشده احمدی ن‍ژاد یا موارد مضحکی همچون پرداخت کامل به شکایت عباس سلیمی نمین از وحید نامجو به جای عباس سلیمی را در پرونده دارد.


  
چرت کواکبیان در جلسه عصر

دفاعیات وزرای پیشنهادی کشور و مسکن با حاشیه هایی همراه بود.

به گزارش ایرنا هنگامی که محسن کوهکن نماینده لنجان به عنوان موافق وزیر پیشنهادی کشور صحبت می کرد، به هنگام پاسخ به سید رضا اکرمی نماینده تهران، سکوتی فضای صحن علنی مجلس را فرا گرفت.

**وی در سخنان خود گفت: زمانی که من فرماندار بودم فردی سیاسی وزیر کشور بود که دریغ از کلاس سیاسی، تنها وزیری سیاسی بود که یک شبه با چند خط افرادی را عزل و افرادی را نصب می کرد حال که فردی به دور از خط و خطوط جناحی و سیاسی آمده، نباید این طور گفت.

** در اواخر صحبت های کوهکن به وی تذکر داده شد که 40 ثانیه وقت دارید که کوهکن از ادامه سخن خود صرف نظر کرد. در این لحظه لاریجانی گفت: می توانید جمله ای یا شعری در این فرصت بگویید.

** در آغاز سخنان مصطفی محمد نجار وزیر پیشنهادی کشور هنگامی که نام مقام معظم رهبری آمد، ذکر صلوات فضای مجلس را فرا گرفت.

** در هنگام دفاعیات محمدنجار وزیر پیشنهادی کشور، محمد رضا باهنر نماینده تهران به روبوسی با بهبهانی وزیر پیشنهادی راه و ترابری پرداخت و پس از خوش و بش کردن با احمد وحیدی وزیر پیشنهادی دفاع که کنار بهبهانی نشسته بود آرام آرام به سمت جایگاه هیات رئیسه رفت و به گفت و گو با علی لاریجانی پرداخت.

** در آغاز سخنان وزیر پیشنهادی کشور چند نفر از نمایندگان "احسنت احسنت" گفتند که این امر تعجب دیگر نمایندگان را برانگیخت.

** همزمان با دفاعیات محمدنجار شور و مشورت نمایندگان آن قدر شدت یافت که به جایگاه هیات رییسه هم رسید به طوری که محمدرضا باهنر نماینده مردم تهران و جواد آرین منش نماینده مشهد و کلات و یکی دیگر از نمایندگان در پشت سر جایگاه رییس مجلس به گفت و گو مشغول بودند.

** وقتی که ساعت مجلس 17:30 را نشان می داد و به هنگام دفاعیات وزیر پیشنهادی کشور برخی از نمایندگان مجلس از جمله مصطفی کواکبیان نماینده سمنان و سیامک مره صدق نماینده کلیمیان در حال چرت زدن بودند.

** دقایق پایانی دفاعیات محمد نجار وزیر پیشنهادی کشور هنگامی که او راهبردهای خود را ارایه می داد فضای مجلس را هم "احسنت احسنت" و هم "دو - دو" به نشانه اعتراض فرا گرفت، اما پایان صحبت های محمد نجار با فریاد "احسنت احسنت" نمایندگان همراه شد.

** محمد نجار سخنان خود را با قرائـت فرازی از دعای افتتاح آغاز کرد.

** هنگامی که محمد نجار به جایگاه خود بازگشت، گروهی از نمایندگان به سمت وی آمدند و ضمن دیده بوسی با وزیر پیشنهادی کشور از اظهارات وی تقدیر و تشکر کردند، این جمع بیست نفره نمایندگان با تذکرات علی لاریجانی روبه رو شدند که از آنان می خواست معانقه با محمد نجار را به زمان دیگری موکول کنند.

** علی نیکزاد وزیر پیشنهادی مسکن و شهرسازی تنها وزیر پیشهادی در روز چهارم رسیدگی به صلاحیت وزرا بود که هیچ مخالفی نداشت، بنابراین وزیر پیشنهادی مسکن به دفاع از برنامه های خود پرداخت.

** در حین دفاعیات علی نیکزاد وزیر پیشنهادی مسکن و شهرسازی، سید کاظم موسوی نماینده اردبیل در تذکری آیین نامه ای بر لزوم حفظ انضباط در جلسه علنی مجلس تاکید کرد و خطاب به لاریجانی گفت: بهتر است درباره رعایت انضباط جلسات توصیه ای به نمایندگان کنید، چون وزیر پیشنهادی مسکن در حال صحبت است. این اظهارات مخالفت نمایندگان را با فریاد "دو - دو" در پی داشت.

**لاریجانی نیز در پاسخ به این تذکر با خنده خطاب به وزیر مسکن گفت: چون همشهری شما هستند، ظاهرا می خواستند شما نگاهی به او داشته باشید.

** در حین دفاعیات نیکزاد، محمد علی آبادی وزیر پیشنهادی نیرو در حال گفت و گو با برخی نمایندگان از جمله احمد ناطق نوری، حسین نجابت و امیدوار رضایی بود.

** در دقایق پایانی جلسه علنی و در حالی که وزیر پیشنهادی مسکن در حال دفاع از خود بود، نمایندگان به جنب و جوش افتادند و وقتی سخنان او تمام شد دور نیکزاد حلقه زدند و از او تشکر کردند.

** پس از دفاعیات نیکزاد چهارمین روز رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس پایان یافت و رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی نفت و نیرو و رای گیری نهایی به صبح روز پنج شنبه موکول شد.


  

به نام خدا

این وبلاگ به عنوان دومین وبلاگ allover ما در پرشین بلاگ فعال میشود که در آن مطالب طنز و سرگرمی گزاشته میشود

این وبلاگ و همچنین وب اصلی در پارسی بلاگ به دنبال نویسنده برای هرچه غنی تر کردن وب میباشد.

به دلیل وجود تبلیغات در وب نویسنده ها هم از مزایایه مالی این ها برخوردار میشوند

 

یا علی

 

این اولین نوشته در وبلاگ دوم میباشد به آنجا هم سر بزنید....

وبلاگ دوم بدون مطالب سیاسی میباشد.

آدرس وبلاگ دوم ---- allover-1.persianblog.ir میباشد

در ضمن این وب به فعالیت خود ادامه میدهد....


  

 

نقد استاد حاج حیدر رحیم‌پور بر رفتار سران مجلس با رئیس‌جمهور
چپ و راست برای فلج ساختن دولت احمدی‌نژاد کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند

استاد حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی: پیشکسوتان انقلاب و آنان که از دهه‌ی 30 در صحنه بوده‌اند، مرا می‌شناسند و نویسنده‌ای منتقد می‌دانند که نه مداح‌السلاطین و نه حتی توجیه‌گر هیچ دولت پس از انقلاب نبوده‌ام و صدها نوشته من در نشریات مهم کشور در ظرف 30 سال پس از انقلاب و شب‌نامه‌هایی که قبل و گاه حتی پس از انقلاب، نوشته‌ام، این حقیقت را گواهی می‌دهد. وجه انتقادی مقالات من باعث شده که هیچ روزنامه‌ای متعلق به هیچ جناحی، بسیاری نوشته‌های مرا منتشر نکنند. لیکن باید دانست منتقد بر چند گونه است:

گروهی، منتقد ابزاری‌اند. آنان که خود پایداری ندارند و به اعتبار کسانشان به مقامی می‌رسند و تحت تأثیر دیگران، دولتی را نقد می‌کنند و تا آنجا پیش می‌روند که برای اثبات نظر باطل‌اشان، استناد به گفته‌های دشمنان هم می‌کنند.

گروه دیگر آنان که به عقده حقارت، مبتلا و همیشه خود می‌سوزند و دیگران را می‌سوزانند و تخریب‌گران ماهری‌اند.

اما اینک عمده‌ی مخالفان دولت، به وضعیتی رسیده‌اند که گویی هر نفسی که احمدی‌نژاد می‌کشد و هر تصمیمی که می‌گیرد، از نظر آنان باید درهم کوبیده شود. چپ و راستی که احمدی‌نژاد به ساز هیچ‌یک نرقصید و دل به دریا زد و بی‌واسطه با مستضعفان، سخن گفت و به خدمت‌شان کمر بست و نان بسیاری را آجر ساخت، اینک برای فلج ساختن دولت در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. چرا؟

انصاف را، آیا این اشکال است که چرا رئیس‌جمهور، کابینه خود را از کسانی برگزیند که به آنان اعتماد دارد؟ آیا این شهامت نیست که چون فرد منتخب خود را مناسب ندید، بدون جمود و تعصب، او را گرچه دوست نزدیکش باشد، کنار گذارده و دیگری را برگزیند؟ آیا شما می‌دانید امیرمؤمنان(ع) پس از آنکه نامه صدارت شخصی را به دستش ‌داد، گاه هنوز به سکان مأموریت نرسیده، او را عزل ‌کرد؟! آیا می‌دانستید بزرگان اسلام با نصب اسامه‌ی‌بن‌زید به سرکردگی قوا به خاطر جوان بودن و به اتهام بی‌تجربگی، بر پیامبر(ص) منتقد بودند؟ مگر امام خمینی اصرار بر انتخاب و انتصاب جوانان نداشت و مگر اکثر وزیران در زمان امام، مردمانی گمنام و زیر 40 سال نبودند؟! به راستی چرا مجلس پنجم یعنی راستی‌های شکست خورده که در اختیار همفکران بعضی از شما بود، چنان در برابر دولت بنیان‌سوز و سکولار خاتمی، تسلیم محض بودند و در همه چیز با او و وزیرانش، مماشات می‌کردند ولی اینک دولت 25 میلیونی احمدی‌نژاد را، به هر بهانه و در هر فرصت، تحت فشار قرار می‌دهید و بهانه‌های بنی‌اسرائیلی می‌گیرید؟! آیا رأی بی‌سابقه‌ی ملت و حمایت مکرر رهبری، هیچ‌یک حجت را بر شما تمام نکرده است که در کنار فراکسیون فرصت‌طلب دوم خردادی‌های شکست خورده در مجلس قرار می‌گیرید؟

چرا وزرای خاتمی، در نزد شمایان، آن همه محترم بودند که جرأت کوچکترین انتقادی نمی‌کردید و چرا در دولت‌های جناح راست‌ در دوره‌ی ماقبل خاتمی، هر رفتار نادرستی که انجام می‌دادند، به‌به می‌گفتید و امروزه این همه منتقد و ریزبین شده‌اید؟! چرا در ظرف 30 سال، سخنی درباره توزیع عادلانه سوبسید بیت‌المال نگفتید و همواره زکات اسلامی را به صورت زکات فرهنگی و سوبسید به نازپروردگان تقدیم کردید؟! سخن با شمایان بسیار است. اهل آخرت، از خدا بترسند و اهل دنیا آگاه باشند که موکلین، وکیلان را زیر ذره‌بین نگاه مستضعف‌پرور خود دارند و همه‌ی‌ جناح‌ها در انتخابات مجلس نُهم و... به آراء 25 میلیونی ملت، که شاید دیگر برای هیچ کس تکرار نگردد، محتاج خواهند بود. دوستان، به ملت و انتخاب ملت، احترام بگذارید. انتقاد کنید اما کینه‌ورزی و اهانت نکنید و تعصب نورزید و تسویه حساب شخصی نکنید. این دولت انقلابی، پرطرفدارترین و مردمی‌ترین دولت در تاریخ جمهوری اسلامی است و در برابر دشمنان جهانی و این همه کینه‌توزان داخلی، سزاوار همدلی و همیاری است نه سنگ‌اندازی و تضعیف.

بگذارید دولت سرپا بایستد و نهضت اصلاحات بزرگ را در این کشور، آغاز کند.

 


  

 

کولر(گفت و شنود)

گفت: هیئت موسس دانشگاه آزاد، همه اموال و دارایی های این دانشگاه را وقف کرد!
گفتم: دانشگاه آزاد متعلق به «بیت المال» است و هیئت موسس مالک آن نیست که اختیار وقف کردن آن را داشته باشد.
گفت: قرار بود و هست که مدیریت این دانشگاه تغییر کرده و اموال و حساب و کتاب آن تحت بازرسی قرار بگیرد. حالا خواسته اند آن را وقف کنند که از هفت دولت آزاد باشند! غافل از این که نمی توانند بیت المال را وقف کنند.
گفتم: اما در وقف نامه یک کلک سوار کرده و اداره دانشگاه آزاد را برعهده متولی گذاشته اند و متولی را هم خودشان تعیین می کنند!
گفت: یعنی تصور کرده اند که مردم متوجه نمی شوند که همه این بازی ها برای فرار از محاسبه و مواخذه است؟!
گفتم: چه عرض کنم؟!... یارو «دیش ماهواره» روی پشت بوم خونه اش نصب کرده بود و برای رد گم کردن روی آن نوشته بود «کولر»!

 


  
+ سلام


+ چه باحال هر وقت من هستم هیشکی نیست


+ چه خبرا؟


+ جاتون خالی تو کتابخانه داریم میدرسیم


+ دیروز یکی زنگ زده میگه شمارت با اسمت تو لیست شیطان پرستاست مگه میشه؟


+ بی بی سی به سیم آخر زد! تلویزیون دولتی انگلیس، برای تاثیرگذاری بر راهپیمایی 22 بهمن، پخش 24 ساعته برنامه های خود را آغاز کرده است.




+ فراخوان کروبی 10 صبح فلکه دوم صادقیه




+ چقدر لاشی ها زیاد شدن امروز میخواستم حاله یکیشونو بگیرم دسبند سبز میبندند میرن مکان


+ همت و موج اندیشه و فرهنگ آشتی رفع امتیاز شد


+ نظرتون راجع به برنامه رو به فردا چیه؟






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ