مدیر وبلاگ
 
متفاوت ترین وبلاگ پارسی بلاگ
خوبم شما چی ! این وبلاگ جای کسایی که حداقل خدا رو برا خداییش قبول دارن
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 24
بازدید دیروز : 91
کل بازدید : 486480
کل یادداشتها ها : 932
خبر مایه


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
رئیس جمهور کنیا به تهران سفر می‌کند

وزیر خارجه کنیا گفت که رئیس جمهور این کشور در ماه فوریه سال آینده میلادی به تهران سفر خواهد کرد.

به گزارش فارس، «وتانگولا موسس» وزیر خارجه کنیا امشب سه‌شنبه در کنفرانس خبری مشترک به همراه منوچهر متکی وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره امکانات و تسهیلات کنیا برای رفت و آمد تجار و صاحبان صنایع ایران، با بیان اینکه کنیا از حضور شرکت‌های ساختمان سازی ایرانی استقبال می‌کند، گفت: ما در زمینه‌های مربوط به حمل و نقل تسهیلاتی را فراهم کردیم و در بخش‌های کشاورزی، تجارت و ... پتانسیل‌هایی وجود دارد که ایرانیان می‌توانند در این زمینه‌ها فعالیت کنند.

وی همچنین گفت که شرکت‌های هواپیمایی ایران نیز می‌توانند در بخش هوایی کنیا فعالیت کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

وتانگولا موسس با اشاره به تجارب خوب شرکت‌های ایرانی در زمینه اکتشاف نفت، از شرکت‌های ایرانی دعوت کرد که از تجارب و تکنولوژی خود برای کمک به کنیا در این زمینه استفاده کنند.

وی افزود: مطمئن هستم که سرمایه‌گذاران ایرانی می‌توانند از فرصت‌های موجود در کنیا استفاده کنند.

وتانگولا موسس همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره سفر مقامات صهیونیستی به آفریقا، با بیان اینکه روابط اسرائیل و کنیا به سال 1963 باز می‌گردد، خاطرنشان کرد: کنیا به راه‌حل دو کشور در منطقه خاورمیانه اعتقاد دارد و از این راه‌حل حمایت می‌کند. ما نقطه‌نظرات خود را به مقامات اسرائیلی اعلام کرده‌ایم و گفته‌ایم که صلح از طریق درک دوجانبه و تفاهم حاصل می‌شود و می‌تواند به مناقشات خاورمیانه پایان دهد.

وزیر خارجه کنیا افزود: ما خواستار این هستیم که مردم خاورمیانه شاهد صلح باشند و به توسعه اقتصادی برسند.
وی در ابتدای این نشست خبری هدف از سفرش به تهران را تاکید بر تحکیم روابط دوجانبه عنوان کرد و مذاکراتش با متکی را بسیار مفید خواند و افزود: ما مسئولیت داریم زمینه‌های همکاری را در حوزه‌های مختلف تجارت، کشاورزی، ساخت راه‌ها و ... بررسی و مورد ارزیابی قرار دهیم.

وزیر خارجه کنیا از سفر رئیس جمهور کشورش در ماه فوریه سال آینده میلادی به تهران خبر داد و افزود: من و وزیر جهاد کشاورزی ایران مسئول کمیسیون مشترک دو کشور هستیم که در این زمینه توافقنامه‌های امضا شده بین ایران و کنیا را مورد بررسی قرار دادیم.

وتانگولا موسس با بیان اینکه دو کشور نگرانی‌ها و مواضع مشترکی دارند، خاطرنشان کرد: ما درباره اجلاس آتی سازمان ملل و اجلاسی که قرار است درباره تغییرات آب و هوایی در کپنهاگ برگزار شود گفتگو کردیم.
وی به عضویت ناظر ایران در اتحادیه آفریقا نیز اشاره کرد.

وزیر خارجه کنیا به گفتگوها درباره صادرات چای کنیا اشاره کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم از ایران به عنوان مرکز توزیع و صادرات چای به منطقه و کشورهای همسایه استفاده کنیم.


  

تندروها از موسوی چک سفید امضا دارند؟! (خبر ویژه)

میرحسین موسوی با انتشار بیانیه ای، به تکرار ادعاهای گذشته درباره تقلب در انتخابات پرداخت و برخلاف رویه غلط خود در قبل و بعد از انتخابات ادعا کرد از اجرای قانون اساسی و حفظ جمهوری اسلامی دفاع می کند.
موسوی در این بیانیه که محصول فشار افراطیون حلقه زده به دور وی ارزیابی می شود، می نویسد: تخلف ها و تقلب های سازمان یافته و حوادث تلخی که متعاقب آن صورت گرفت، از رویدادی که بنا بود سرمایه ای برای ملت ما فراهم آورد تاسفی بزرگ باقی گذاشت. وی با متهم کردن نظام به استبداد و ظلم و بی آن که به نقش ویژه خود در کارشکنی علیه انتخابات و دامن زدن به خشونت و اغتشاش و جنایت اذعان کند، ادعا کرد: این ما هستیم که بازگشت اعتماد و آرامش را به فضای جامعه خواهانیم و از هر اقدام خشن و تندروانه امتناع می کنیم. ما حفظ جمهوری اسلامی را می خواهیم.
موسوی با اذعان ضمنی به ورشکستگی احزاب و جبهه افراطیون مدعی اصلاحات، نوشت: راه سبز به هیچ وجه مشابه یا جایگزینی برای سامان های سیاسی رسمی ]حزب و جبهه[ نیست و نیاز به آنها را منتفی نمی کند بلکه حرکتی اجتماعی و دامنه دار برای ترسیم و ایجاد برخی از بنیادین ترین زیرساخت های سیاسی است که همه شئونات کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
استتار فعالیت های براندازانه، تخریبی و ضدانقلابی پشت عنوان های اجتماعی و مدنی، توصیه ای است که کارشناسان سازمان های جاسوسی آمریکا و انگلیس از یک دهه پیش به عناصر ضدانقلاب در ایران توصیه کرده اند و اکنون موسوی با یک دهه تاخیر و لو رفتن پوشش مذکور، تلاش می کند به همین توصیه عمل کند. گفته می شود موسوی از چند جهت تحت فشار روانی شدید -صرف نظر از ناهنجاری های شخصی و اخلاقی- قرار دارد و به همین دلیل مجبور است در پروژه افراطیون صرفا به عنوان یک نشانه و نماد و نه بیشتر عمل کند.
اولا موسوی به هنگام مذاکره خاتمی با وی برای نامزدی، به خاتمی جواب رد داد و به همین دلیل خاتمی نامزدی خود را اعلام کرد. اما مدتی بعد، اعلام نامزدی موسوی، خاتمی را که گفته بود «یا من می آیم یا موسوی» در مقابل عمل انجام شده قرار داد و به انصراف از خداخواسته وی انجامید. این اتفاق خشم شدید افراطیون در حزب مشارکت و سازمان مجاهدین، پویش حمایت از خاتمی و... را برانگیخت. اما موسوی تعهد داد که تا آخر با افراطیون همکاری کند. افراطیون هم اکنون در جلسات محفلی به موسوی و حامیان نزدیک وی سرکوفت می زنند که با نامزد شدن وی بخت پیروزی اصلاح طلبان به بدبختی منجر شد. آنها از این حیث موسوی را چنان بدهکار کرده و از او گرو گرفته اند که مجبور است اگر پیروزی احتمالی را به شکست در انتخابات تبدیل کرده، لااقل به بازی در پروژه جدید افراطیون ادامه دهد وگرنه طیف مذکور آبرویی برای وی باقی نخواهند گذاشت.
اکنون شعار «خاتمی نیاید من می آیم» به سفته و چک سفید امضایی تبدیل شده که افراطیون از موسوی در دست دارند و هر لحظه می توانند علیه او اقدام کنند. موسوی نگران است این طیف همان بلایی را که سر هاشمی در سال 78 آوردند، سر وی بیاورند. خاتمی با فهم همین مسئله بود که از نامزدی کنار کشید.
ثانیا افراطیون به موسوی چنین قبولانده اند که وی در کنار مسئولیت شکست جبهه اصلاحات، مسئولیت بازداشت شماری از سران جریان مذکور و لو رفتن نفاق جدید پیش از انجام موفق پروژه کودتای مخملین را برعهده دارد و بنابراین حالا که این همه هزینه گزاف را برای جبهه یاد شده به بار آورده نمی تواند از ادامه راه شانه خالی کند. وجه سوم ماجرا، برخی مشاورین هستند که اطراف موسوی را گرفته اند و به عنوان مشاور ارشد وی تلقی می شوند. شماری از این مشاورین با توجه به سوابق خود به برخی گروهک ها و نیز جریان های ضدانقلاب خارجی وصل می شوند و نقش اصلی را در هل دادن موسوی به ورود در پروژه اغتشاش داشتند و ارتباطات گسترده ای با بی بی سی انگلیس و رادیوی فردای آمریکا دارند. همین طیف، همسر موسوی را به بازی در سناریوی بی بی سی برای القای تقلب کشاندند و تلاش کردند نقش موسوی در تشنجات کمرنگ نشود. تن ندادن به رای ملت و نپذیرفتن مکانیزم های قانون اساسی، اقدام به گروکشی خیابانی برای مقابله با نتیجه انتخاب 5/24میلیون نفری ملت، و سرانجام، راه اندازی جبهه اپوزیسیون از جمله مشورت هایی بود که مشاوران مذکور به موسوی ارائه کردند و عملا وی را در راه بن بست انداختند.


  
وکیل ناشی به کاهدان زد! (خبر ویژه)

در حالی که هنوز بیش از 5 روز از رای اعتماد قاطع نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزیران کابینه دهم نمی گذرد، سخنگوی فراکسیون اقلیت در اظهاراتی کینه آمیز و فاقد منطق گفت: «سایه استیضاح بر سر کابینه سنگینی می کند!» قنبری که حتی در میان اقلیت 40 نفره مجلس هم مورد اعتراض واقع است، از طرف «مجلس» سخن گفت و اظهار داشت: گرچه یک سری مسائل پیش آمد که برخی از وزرای ناکارآمد موفق شدند از مجلس رای بگیرند اما مجلس به سادگی از حقوق خود نمی گذرد.
وی در گفت وگو با پارلمان نیوز (وابسته به طیف افراطی در اقلیت مجلس) اضافه کرد: شاید گفته شود زود است که نامی از استیضاح برده شود و دولت تازه مراحل آغازین کارش را دارد اما با توجه به اینکه برخی از وزرا افراد ناکارآمدی بودند بعید نیست استیضاح ها در فرجه زمانی کوتاه مطرح شود.
این اظهارات از آن جهت قابل تامل است که چند روز قبل از معلوم شدن وزرای پیشنهادی رئیس جمهور، یک عضو دیگر اقلیت مدعی شده نیمی از کابینه، از مجلس رای اعتماد نخواهند گرفت.
نمایندگان افراطی مذکور که از سوی پدرخوانده های حزبی در بیرون مجلس هدایت می شوند به کمک رسانه های همسو تلاش وسیعی را ترتیب داده بودند تا آغاز به کار دولت دهم را با اخلال مواجه کنند اما هوشیاری و درایت اکثریت نمایندگان، این تقلای مغرضانه را ناکام گذاشت.
گفتنی است استیضاح هر وزیری پس از مشاهده و ارزیابی عملکرد وی انجام می شود و از طرف دیگر قبل از این که کار به استیضاح بکشد، معمولا نمایندگان سؤال خود را از وزیر مربوطه می پرسند و اگر قانع نشدند به استیضاح متوسل می شوند اما گویا برخی اعضای اقلیت که مامورند و معذور، اساسا کاری به عملکرد وزرا و ارزیابی بعدی از این عملکردها ندارند و صرفا قرار است عقده گشایی کنند که همین کار را هم- ولو به قیمت رو کردن دست خویش و انجام رفتارهای غیرمنطقی و انتحاری- به انجام می رسانند.
ذکر این نکته نیز ضروری است که سایت پارلمان نیوز طی ماهها و هفته های اخیر- در کنار ایلنا، سحام نیوز و روزنامه اعتماد- به تدارک کننده خوراک تبلیغاتی سایت های ضدانقلاب خارجی نظیر رادیو فردا، بی بی سی، دویچه وله، رادیو زمانه، روز آن لاین و... تبدیل شده است.

  
رمزگشایی رسایی از جعبه سیاه مواضع اخیر باهنر
چه‌کسی به مقام عالی‌رتبه با هدف ترغیب به حمایت از موسوی نامه نوشت؟/ چه‌کسی از طریق تابش برای خاتمی علیه احمدی‌نژاد پیام می‌فرستاد؟

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با انتشار یادداشتی به رفتار سیاسی باهنر در جریان رأی اعتماد مجلس به وزرا و اظهارنظر وی پس از اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی پرداخت و با ظالمانه خواندن این اظهارات و رفتار در قبال رهبری، مراجع، دولت و مجلس، به طرح سؤالاتی در زمینه عملکرد باهنر در دوره انتخابات ریاست جمهوری برای رمزگشایی از اقدامات اخیر وی پرداخت.

به گزارش رجانیوز، در این یادداشت که با عنوان "رمزگشایی از جعبه سیاه مخالفت‌های باهنر" منتشر شد، آمده است:

رأی اعتماد نمایندگان به اکثریت کابینه احمدی‌نژاد در حالی که برخی رسانه های خارجی، ‌دنباله های داخلی و شخصیت های سیاسی برای از اکثریت افتادن کابینه و یا تشکیل حداقلی آن دندان تیز کرده بودند، خنثی کننده توطئه های بسیاری بود. هر چند این رأی اعتماد، بلافاصله با اما و اگرهای برخی از مخالفین دولت مواجه شد. آقای باهنر که از جمله این افراد بود، در شام همان روزی که مجلس به کابینه رأی داد، در جمع اعضای تشکل سیاسی‌اش گفت که تلاشی برای رأی نیاوردن وزرای دولت دهم نکرده بلکه این اتفاق را در مجلس پیش بینی کرده بود!

آقای باهنر همچنین از ابلاغ نظر رهبری و تأثیر آن در رأی نمایندگان خبر داد که: "همه چیز به خیر گذشت و پیام رهبری بود که نقش مهمی در این زمینه ایفا کرد. در زمان شمارش آرا، فضا را این طور می شد دید که اگر توصیه رهبری نبود، احتمال داشت که 8 الی 9 نفر از وزرا رأی نیاورند و این آغاز خوبی برای دولت نبود. رهبری به دولت توصیه کرده بودند که نظر مراجع را در باره وزارت زنان لحاظ کنند."

متأسفانه این بار هم مواضع نایب رییس مجلس با استقبال رسانه های خارجی مواجه شد و این جملات که قطعاً با هدف خیرخواهانه ابراز نشده بود، بلافاصله مورد توجه دشمنان رهبری انقلاب قرار گرفت تا جایی که رأی مجلس به کابینه را بر اثر فشار رهبر انقلاب عنوان کردند. درباره اظهارات آقای باهنر لازم است نکاتی ذکر شود:

1. برخلاف آنچه توسط این همکار محترم عنوان شده، رهبر معظم انقلاب هیچ امر حکومتی در خصوص رأی به کابینه نداشتند بلکه با توجه به بررسی دولت و لزوم تشکیل سریع تر کابینه، اظهار امید کرده بودند که کابینه یکپارچه رأی بیاورد. در خصوص وزارت زنان نیز ضمن اشاره به اختلاف فتوای خود با برخی از مراجع عظام و عدم اشکال حضور زنان در رأس وزارتخانه ها، تصمیم در این خصوص را به نمایندگان واگذاشته و به دولت نیز توصیه کرده بودند که با اطلاع رسانی درست در خصوص این تصمیم، کاری کند که مراجع عظام از اظهارنظر علنی خودداری کنند که این اتفاق نیز افتاد.

2. توصیه رهبری در این خصوص برای اولین بار نبود بلکه 20 سال قبل نیز در آستانه تشکیل اولین دولت، آقای هاشمی رفسنجانی، رهبر انقلاب خطاب به نمایندگان وقت، نه تنها اظهار امید که این چنین خطاب به نمایندگان امر کردند: "ما به نمایندگان مجلس شوراى اسلامى رأى دادیم و اینها هم در تصمیم‏گیرى نسبت به وزرا آزادند. وزرایى که از طرف آقاى رئیس‌جمهور به مجلس پیشنهاد خواهند شد، نمایندگان آزادانه درباره‏ اینها تفحص می‌کنند و رأى می‌دهند؛ اما من می‌خواهم بگویم که امروز مصلحت نیست که یک وزارتخانه بدون وزیر بماند و دراین شرایط حساس، کارهایش متوقف بشود. نباید طورى بشود که در مجلس شوراى اسلامى، به خاطر اختلاف سلیقه و خداى نکرده نظرهاى شخصى، به یک وزیر یا دو وزیر و یا بیشتر، رأى داده نشود و در نتیجه وزارتخانه‌ا‏ی بدون وزیر بماند. یک روز هم جایز نیست که وزارتخانه‏اى بدون وزیر بماند." (یک شهریور 1368)

3. نقل قول رهبری که ابتدا توسط رییس محترم مجلس در روز چهارشنبه در جلسه ای خصوصی خطاب به حدود 10 تن از نمایندگان ابراز و در مجلس شایع شد و در روز پنج‌شنبه نیز قبل از نواختن زنگ رسمیت جلسه به شکل عمومی‌ترعنوان شد، حدود یک هفته قبل از آن، در دیدار رهبری معظم انقلاب با آقای لاریجانی به صورت عادی ابراز شده بود. در همان ایام با توجه به نقل قول های مختلفی که به‌ویژه در خصوص نظر رهبر انقلاب درباره وزارت بانوان ابراز می شد، در تماس تلفنی و یا پیگیری حضوری برخی از نمایندگان با مسئولان بیت رهبری (از جمله در تماسی که بنده نیز داشتم) نظر رهبر انقلاب به اطلاع نمایندگان می رسید و تأکید می شد که این نظر رهبر انقلاب الزام‌آور نیست و ایشان فقط توصیه کرده اند و تأکید می شد که نمایندگان باید به وظیفه قانونی خود عمل کنند. بدیهی است که نمایندگان مجلس نه تنها در برابر اوامر رهبری انقلاب مقاومتی نخواهند داشت بلکه نسبت به اجرای آن افتخار هم می کنند اما در خصوص مورد اخیر، از سوی رهبری انقلاب امری صورت نگرفته بود.

4. چند روز قبل از رأی به وزرای پیشنهادی، وقتی خبرنگاران از فضای مجلس پرسیدند، گفتم که هیچ اراده ای برای این که تعداد زیادی از وزرای پیشنهادی رأی نیاورند، در مجلس وجود ندارد جز آقای باهنر و طیف ایشان یعنی همان اصولگرایانی که در انتخابات ریاست جمهوری از میرحسین موسوی حمایت کردند که برای رأی نیاوردن 8 وزیر تلاش می کنند.

این خبر را بر اساس اظهاراتی که آقای باهنر در جلسه شورای مرکزی فراکسیون و یا به صورت خصوصی در بین نمایندگان و یا در صحن علنی مجلس عنوان کرده بود، گفتم، به‌ویژه که ایشان از جمله مخالفان کلیات کابینه بود، یعنی اکثریت کابینه از نظر ایشان شرایط لازم را نداشتند.

5. بسیاری از فعالان جریان اصولگرایی به‌ویژه آنها که حوادث را بر اساس اخبار رسانه ای دنبال می کنند، از تلاش آقای باهنر برای لطمه زدن به دولت دهم تعجب می کنند و حتی ظاهر شدن باهنر به عنوان مخالف کلیات کابینه برای برخی از رسانه های اصولگرا نیز تعجب آور بود، در حالی که این رفتار برای آن‌هایی که از نزدیک در جریان موضع‌گیری‌های ایشان و برخی از نمایندگان دیگر هستند، امری بدیهی است. به نظرم اگر آقای باهنر به سئوالات زیر پاسخ دهند، می توان به راحتی از جعبه سیاه این موضع‌گیری‌ها رمزگشایی کرد:

- چه کسانی در ایام انتخابات در فراکسیون اصولگرایان تمام تلاش خود را مصروف جلوگیری از جمع بندی فراکسیون در حمایت از احمدی‌نژاد کردند و پس از آن که فراکسیون تصمیم به حمایت از وی گرفت، از اعلام آن خودداری کردند.

- چه کسی در همان ایام در جلسات مختلف با امثال آقای تابش (رییس فراکسیون اقلیت) برای آقای خاتمی پیام می داد که زبان ما بسته است، امیدواریم شما برخی نکات را در باره دولت نهم مطرح کنید.

- چه کسی چند روز قبل از انتخابات در سخنرانی خود، موسوی و احمدی‌نژاد را اصولگرا معرفی کرد با این تفاوت که احمدی‌نژاد اصولگرایی است که با سرعت 220 کیلومتر می راند و ممکن است هر لحظه تصادف کند ولی موسوی اصولگرایی است که با سرعت متعادل می راند. جالب اینجاست که این اصولگرای متعادل مورد حمایت این فرد، بعد از انتخابات تاکنون بیش از ده‌ها بار از جاده امام و انقلاب خارج شده و تصادف کرده و تلفات داده!

- چه کسی حدود یک ماه قبل از انتخابات در جلسه ای که آقای حسینیان و زارعی نیز حضور داشتند، رسماً گفت که معتقد است برخی از شخصیت ها و احزاب اصولگرا باید از موسوی حمایت کنند تا اگر رأی آورد، بتوانند در قدرت حضور داشته باشند و از تکرار دوم خردادی دیگر جلوگیری کنند.

- چه کسی قافیه را باخته بود تا آنجا که به گفته یکی از مسئولان ارشد ستاد موسوی، حاضر شد در فیلم انتخاباتی موسوی هم حضور یابد و البته مشاوران اصلاح‌طلب موسوی، کاندیدای خود را از این کار منع کردند با این توجیه که در این صورت، راست سنتی نیز در آرای جبهه سبز پوشان خود را شریک می داند.

- چه کسی از آخرین تلاش خود برای حمایت از موسوی نیز دریغ نکرد و چند روز قبل از انتخابات در نامه ای به یکی از مقامات عالی‌رتبه، خیرخواهانه(!) از ایشان می خواهد تا با توجه به احتمال پیروزی اصلاح‌طلبان، ضمن حمایت تلویحی از موسوی، از تکرار دوم خرداد جلوگیری کند.

6. روز چهارشنبه -یک روز قبل از رأی به کابینه دولت دهم- بنده به آقای لاریجانی گفتم که برخی به دنبال این هستند که بگویند مجلس قصد رأی دادن به کابینه دهم را نداشت و با پیام رهبری مجبور شد این کار را انجام دهد. آقای لاریجانی این نگاه را بدبینانه و غیرمنصفانه دانستند و به من توصیه کردند که از این زاویه به قضایا نگاه نکنم. دقیقاً یک روز بعد، وقتی مجلس به کابینه پیشنهادی نمره 18 داد، آقای باهنر همان گمانه زنی را به واقعیت مبدل ساخت!

به نظرم رهبر معظم انقلاب با اعلام نظر خود، در واقع تلاش کردند تا کسانی را که برای از اکثریت انداختن کابینه یا تشکیل حداقلی آن در صحن علنی تلاش می کردند، متنبه سازند تا آن‌ها از این تلاش دشمن پسند دست بردارند که متأسفانه این افراد -و از جمله مثل آقای باهنر- به توصیه رهبری عمل نکردند و همچنان به حدود 9 وزیر پیشنهادی رأی ندادند و ولایت پذیری خود را به اثبات نرساندند.

7. آقای باهنر متأسفانه با بیان ناقص و یک‌طرفه دیدگاه رهبر انقلاب، نه تنها در حق مجلس و دولت که در حق مراجع و رهبر معظم نیز ظلم کردند. به دلیل این که اگر رهبری فرموده بودند که دولت نظر مراجع را کسب کند و به عقیده ایشان این کار را نکرده و وزیر زن معرفی کرده بود، پس چرا مجلس به یک وزیر زن رأی داد و نظر مراجع را کسب و تأمین نکرد؟ اگر رهبری در خصوص بقیه اعضای کابینه، امر به رأی دادن کرده بودند، پس چرا مجلس به وزیر پیشنهادی نیرو رأی نداد و چند نفر هم از حداقل آرا برخوردار بودند؟

ای کاش آقای باهنر از استقبالی که شبکه اطلاع رسانی استکبار در داخل و خارج از مواضع وی می کنند، متنبه می شدند و این مسیر را تغییر می دادند، ای کاش...


  
تفنگ شجریان

عباس پژوهش: عبارت ها با آگاهی سروده می شوند و زبان و نوای یک خواننده نیز به طریق اولی به صورت آگاهانه و هدفمند عبارات و اشعاری خاص را از میان حجم عظیم اشعار موجود در ادبیات برگزیده و به فراخور حال ، به قال می رساند .

آقای محمدرضا شجریان که سال های سال است داعیه ی سیاسی نبودن و سیاست گریزی داشته و این مشی بارز ایشان - که با هیچ مقوله ی سیاسی میانه ای ندارند ! - زبانزد خاص و عام هنری و غیر هنری بوده است . بر خلاف ادعاهای گذشته ، اخیراً به دفعات در رسانه های خارجی معاند ( به عنوان مثال همینک که نگارنده در حال نگارش متن حاضر است ، خبر از حضور زنده ی ایشان در شبکه ی ایران ستیز VOA میرسد ) ، ظاهر شده و در دفاع مستقیم و یا تلویحی از آشوب های گذشته ی تهران با لحنی به ظاهر دلسوزانه سخنانی می گویند . ایشان به تازگی در حرکتی هنری - سیاسی یکی از اشعار آقای فریدون مشیری را انتخاب و طبق معمول برای مخاطبان داخل کشور در آن سوی مرزها اجرا نموده اند .

نگارنده امید دارد که ایشان به زودی به خط مشی غیرسیاسی پیشین بازگشت کرده و در این سن و سال بالا ، سابقه ی صرفاً هنری خود را با سوابقی غیرهنری درنیامیزند ، چرا که به هر حال هر کسی را بهر کاری ساخته اند و هر گلی بوی خاص خود را دارد .

دراین باره پاسخی بر آواز جدید ایشان تقدیم حضور گردیده است تا به این استاد آواز ایرانی یادآوری گردد ، که اشخاص در هر حیطه ای که وارد شوند اهالی آن حیطه به دلیل حساسیت ها و دغدغه هایی که در همان حوزه دارند با شخص تازه وارد به تقابل و یا تعامل برخواهند خواست و از آن پس شخص واردشونده چه بخواهد و چه نخواهد به عنوان یکی از اهالی همان حوزه ی موضوعی شناخته خواهد شد و در این باره گله ای اگر هست از خود او است نه دیگران .

رفتارهای رسانه ای اخیر آقای محمدرضا شجریان کمابیش صبغه ی غیرسیاسی ایشان را کمرنگ نموده و دیگر با قطعیت نمی توان گفت که محمدرضا شجریان کنش های سیاسی ندارد و یا گرایش ها و تمایلات سیاسی خود را بروز نمی دهد .

به عقیده ی نگارنده گرچه سیاسی بودن به خودی خود بد نیست اما از آنجا که آقای شجریان خود را دارای گرایش های غیر سیاسی معرفی می کنند لذا بنده به عنوان یک ایرانی دوستدار موسیقی سنتی ، برادرانه عرض می کنم که به نظر می رسد چنانچه تا این مرحله از شرایط ایشان تمایل داشته باشند وجهه ی غیرسیاسی و بی طرف خود را همچنان حفظ کنند شاید کمابیش فرصتی برای بازیابی یا بازسازی این وجهه باشد اما اگر این گونه رفتارهای این استاد موسیقی تواتر و عمق بیشتری یابد به احتمال زیاد به خودی خود شهرت پیشین وی به عنوان یک هنرمند غیرسیاسی از دست خواهد رفت .

به هر حال از آن جا که نگارنده ی متن حاضر دارای برخی حساسیت های سیاسی - و ا لبته فراحزبی - است در خصوص عقاید آقای شجریان که در قالب آواز و در اثر جدیدشان ارایه شده است نظراتی داشته و لذا در قالب شعر ، ظاهراً به استقبال شعر آقای مشیری رفته اما در پاسخ به نظرات سیاسی آقای شجریان پژواکی تهیه کرده است تا احیاناً برای آقای شجریان از این باب مفید واقع شود که بازخور نظرات مخالف را در خصوص برخی عقاید سیاسی خود مطالعه فرمایند .

بدین منظور شعر آقای مشیری در کادر سمت چپ و پاسخ نگارنده به عقاید آقای شجریان در کادر سمت راست گنجانده شده و عبارات مشابه نیز در راستای یکدیگر قرار گرفته اند تا مطالعه و مقایسه ی شعرها آسان تر صورت پذیرد .

برای آقای محمدرضا شجریان آرزوی موفقیت روزافزون در امر موسیقی داشته و امیدوارم در زمینه ی حفظ ، ثبت و ضبط دستگاه ها و گوشه های مبهم و ناشناخته ی موسیقی سنتی ایران شاهد آثار بیشتری از ایشان باشیم .


  
افشای زوایای دیگری از نقش مهدی هاشمی در انتخابات

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی از نقش مهدی هاشمی در تغییر نامزد اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری پرده برداشت.

به گزارش ایرنا، احمد جهان بزرگی در جلسه شب گذشته انصار حزب الله با بیان این هنوز مشخص نیست که چرا در انتخابات دور دهم ریاست جمهوری گزینه "موسوی" به جای "خاتمی" آمد، افزود: مهدی هاشمی یکی از موثرترین افرادی بود که در تبدیل گزینه خاتمی به موسوی فعالیت کرد.

وی با بیان این که ایرانیان فارغ التحصیل از دانشگاه انگلیس نقش مهمی در آوردن موسوی داشتند، افزود: جریان موج سبز را انگلیس مستقیما رهبری می کرد.

گفتنی است هفته گذشته پس از آنکه برخی متهمان اغتشاشات در دادگاه به نقش مهدی هاشمی در حوادث پس از انتخابات اشاره کردند، خبر سفر وی به لندن منتشر شد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در ادامه سخنان خود به عملکرد حزب مشارکت پرداخت و گفت: حزب مشارکت به عنوان موثرترین عاملی که می توانست محور ولایت فقیه را در کشور تضعیف کند، عمل کرد.

وی با بیان این که غرب بعد از شکست در جنگ 33 روزه در جنوب لبنان به این نتیجه رسید که وقتی که نمی تواند با یک گروه شیعی مبارزه کند از عهده جنگ با ایران هم نمی تواند بر بیاید بر آن شد که ایران را باید از داخل تضعیف کند و برای همین کادر دیپلماسی خود را از نظامی به اطلاعاتی تبدیل کرد.

وی افزود: در سناریوی غرب در جنگ نرم توجه به سازمان های مردم نهاد برجسته شد و هدفشان این بود که از این طریق محوریت ولایت فقیه را از بین ببرند یا تضعیف کنند و نهادهایی هم مانند دیده بان حقوق بشر و سوروس از داخل این موضوع را پیگیری می کردند.

جهان بزرگی شروع نهضت دموکراسی خواهی در داخل ایران را یکی از حربه های غرب برای تضعیف ایران دانست و افزود: البته دموکراسی آنها لیبرالی بود و آنها برای این که مردم را فریب دهند کلمه لیبرال را حذف کردند و از لفظ دموکراسی به تنهایی نام بردند.

وی با بیان این که موج دموکراسی خواهی در دانشگاهها از طریق دفتر تحکیم وحدت رهبری می شد، افزود: جبهه مشارکت به عنوان موثرترین عاملی که می توانست محور ولایت فقیه را در کشور تضعیف کند،عمل کرد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی افزود: در دوره رییس جمهوری هاشمی رفسنجانی افرادی مانند موسوی خوئینی ها در دفتر تحقیقات استراتژیک تئوری های خود را با سرمایه ملی و با استفاده از افرادی مانند بشیریه، سروش و کدیور بوجود آوردند.

وی سازمان مجاهدین و حزب مشارکت را یک سازمان تو در تو و حلقوی دانست و از آن به عنوان حزب منافقین جدید یاد کرد و افزود: یکی از کارهایی که در این حزب انجام شد بحث جدایی اقتصاد از سیاست بود که به دنبال خصوصی سازی و در درون آن اختصاصی سازی بود تا بتوانند چیزهایی که خصوصی می شود را به نفع خود مصادره کنند و برخی رگه های اقتصاد را هم گرفتند و در دولت نهم شاهد بودیم که در برخی مسایل اقتصادی دولت را هم تهدید می کردند.

جهان بزرگی با اشاره به تاملات راهبردی که در درون حزب مشارکت تدوین شده بود، افزود: با این نوشته دموکراسی را نهایی کردند و در آن به محدود کردن و تحت فشار قرار دادن ولی فقیه تاکید کردند و در صفحه 6 آن تاکید شده بود که جمهوری اسلامی ایران را به سمت مردمسالاری و دموکراسی صرف هدایت کنند.
این استاد دانشگاه با اشاره به اعترافات اخیر اعضای حزب مشارکت گفت: با وجود سند تاملات راهبردی آنها نمی توانند برنامه های خود را نفی کنند و رمضان زاده گفته بود که نباید این سند را الان می نوشتیم و زود بود یعنی هنوز هم بر سر موضع خود هستند و نمی گویند که اشتباه بود.

جهان بزرگی با بیان این که یکی از اصول دموکراسی لیبرالی عرفی کردن قانون است، افزود: طبق این اصل هر آنچه مردم بپسندند مبنای قانون قرار می گیرد و حزب مشارکت در صفحه 21 سند تاملات راهبردی خود را لو می دهد و دقیقا این اصل را با این بیان می آورد که " حزب با همیشگی کردن قوانین موضوعه به بهانه مبتنی بودن آنها بر احکام شریعت مخالف است" و طبق این اصل تنها قوانین موضوعه ای که در فرایند دموکراتیک به تصویب رسیده باشد، ساری و جاری خواهد بود.

وی افزود: یکی از مهره های فعال جریان مجاهدین _ مشارکت "عیسی سحرخیز" است که در زمان ریاست خاتمی مدیر کل مطبوعات داخلی وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی بود و با یک مصاحبه خود را لو داد و موضوع آن این بود که از او پرسیده بودند که اگر اکثریت مردم به همجنس بازی رای مثبت بدهند آیا باید این قانون شود و او جوابش مثبت بود و گفته بود که اگر اکثریت مردم این را بخواهند باید قانون آن را تصویب کرد و بعد که یکی از روزنامه ها نظر او را منتشر کرده بود و نوشته بود سند این مصاحبه در روزنامه موجود است، او تنها شکایت کرده بود که چرا بدون اجازه صدایش را ضبط کرده اند.

جهان بزرگی در پایان با بیان دیدگاههای امام راحل در باره دموکراسی گفت: در جمهوری اسلامی ایران جمهوریت تعطیل پذیر نیست و یکی از اصول ثابت قانون اساسی است.


  
سردار فضلی:زمزمه‌های مشکوکی در دانشگاهها شنیده می‌شود

فرمانده سپاه حضرت سید‌الشهداء استان تهران با تاکید بر ضرورت هوشیاری دانشجویان هشدار داد که زمزمه‌های مشکوکی با آغاز سال تحصیلی در دانشگاه‌‌ها شنیده می‌شود.

به گزارش فارس، سردار علی فضلی فرمانده سپاه حضرت سید الشهداء استان تهران در نشست تشکیلاتی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران که بعداز ظهر امروز در مجتمع فرهنگی دانشجویی 13 آبان (لانه جاسوسی سابق امریکا) برگزار شد در سخنانی گفت: حوادث پس از انتخابات فتنه‌ بزرگی بود که پشت سر گذاشتیم و شبیه آنرا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ندیده بودیم.

وی افزود: این فتنه‌ای بود که مقام معظم رهبری از آن نام بردند و این فتنه شبیه فتنه‌های صدر اسلام بود.

فرمانده سپاه حضرت سید‌الشهداء استان تهران خاطرنشان کرد: این فتنه از فرایند کوی دانشگاه سال 78 نشأت گرفته بود که بحمدالله با هوشیاری ملت عزیز ایران امنیت دوباره به جامعه ما باز گردانده شد.

این فرمانده دوران دفاع مقدس در ادامه تصریح کرد: اما دوباره زمزمه‌های مشکوکی بخصوص با آغاز سال تحصیلی در دانشگاه‌‌ها شنیده می‌شود که باید قشر دانشگاهی هوشیار باشند و باید توجه داشته باشیم که این حادثه آتش زیر خاکستر است و اگر مراقبت نکنیم و از تاریخ عبرت نگیریم و همچنین اگر از مبانی غفلت کنیم چه بسا حوادثی دیگر در مسیر انقلاب پیش می‌آید.

وی در تشریح آخرین فعالیت سپاه حضرت سید‌الشهداء استان تهران خاطرنشان کرد: در روزهای قبل از ماه مبارک رمضان رزمندگان فارغ از تامین امنیت تهران که 90 درصد آنها را شامل می‌شد صعود تاریخی به دماوند داشته و قریب به 1800 نفر در این کوهپیمایی حضور پیدا کردند که 300 نفر به راس قله صعود کردند.

وی به دلیل اهمیت این صعود به خاطره‌ای از مقام معظم رهبری اشاره و گفت: در سال 76 تجمع 50 هزار نفری از رزمندگان استان تهران را در کرج طرح‌ریزی کردیم که قرار بود از حضور مقام معظم رهبری نیز استفاده کنیم لذا برای هماهنگی بیشتر با حضور چند تن از مسئولان قرارگاه ثاراله به بیت مقام معظم رهبری مراجعه کردیم و در آن جلسه مقام معظم رهبری فرمودند کوه‌های مجاور استان تهران 25 مسیر دارد که بنده تاکنون 15 مسیر آن را طی کرده‌ام.

سردار فضلی خاطرنشان کرد: در مجموعه استان تهران 8 میلیون و 300 هزار نفر جمعیت داریم که باید برای آنها یک نهضت کوهنوردی را راه بیاندازیم و از دانشجویان بسیجی درخواست می‌کنم به تبعیت از مقام معظم رهبری کوهنوردی را یکی از برنامه‌های اصلی خود قرار دهند.

در پایان این مراسم از دانشجویان بسیجی استان تهران که در صعود به قله دماوند حضور داشتند با اهدای لوح و جوایزی از آنان تقدیر به عمل آمد.


  
+ سلام


+ چه باحال هر وقت من هستم هیشکی نیست


+ چه خبرا؟


+ جاتون خالی تو کتابخانه داریم میدرسیم


+ دیروز یکی زنگ زده میگه شمارت با اسمت تو لیست شیطان پرستاست مگه میشه؟


+ بی بی سی به سیم آخر زد! تلویزیون دولتی انگلیس، برای تاثیرگذاری بر راهپیمایی 22 بهمن، پخش 24 ساعته برنامه های خود را آغاز کرده است.




+ فراخوان کروبی 10 صبح فلکه دوم صادقیه




+ چقدر لاشی ها زیاد شدن امروز میخواستم حاله یکیشونو بگیرم دسبند سبز میبندند میرن مکان


+ همت و موج اندیشه و فرهنگ آشتی رفع امتیاز شد


+ نظرتون راجع به برنامه رو به فردا چیه؟






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ